Buffalo – NY Rangers 1:5 (kon.) | Columbus – Philadelphia 2:4 (kon.) | New Jersey – Detroit 4:3 (kon.)
Dallas – St. Louis 2:1 (2:1 po s.n.) | Minnesota – Florida 2:0 (kon.) | Nashville – Seattle 3:0 (kon.)
San Jose – Vegas 1:4 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
1:5 (0:2, 1:1, 0:2)
New York Rangers
Pátek 13.10.2023, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:31 Jacob TROUBA - 1:5
     
    58:31
    Rangers právě vstřelili branku!š
    Domácí si mohli při oddechovém čase říci, co chtěli. Prohráli ale buly, po němž se puk dostal k JACOBOVI TROUBOVI a kapitán Rangers trefil přes celé hřiště prázdnou branku – 1:5. Asistence: Chris Kreider a Mika Zibanejad.
    51:34 Chris KREIDER - 1:4
     
    51:34
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté udeřili v oslabení a podruhé dnes vedou o tři góly! Mika Zibanejad se snažil dostat před branku. Když už se zdálo, že ho obrana Buffala vytlačila z nebezpečné pozice, přišla nahrávka do ohně, na kterou si najel CHRIS KREIDER, který zblízka překonal Leviho – 1:4. Asistence: Mika Zibanejad a K'Andre Miller.
    38:30 John PETERKA - 1:3
     
    38:30
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Domácí se přeci jen dočkali snížení krátce před přestávkou! Owen Power střílel z levého kruhu. Jeho pokus zablokoval Trouba, ale odražený kotouč napálil z první do pravého horního růžku JOHN PETERKA – 1:3. Asistence: Owen Power a Henri Jokiharju.
    32:49 Artěmij PANARIN - 0:3
     
    32:49
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hru přerušil až ARTĚMIJ PANARIN gólem! Hostující útočník se dostal k puku díky práci Filipa Chytila na útočné modré. Pak dojel mezi kruhy a svou střelu umístil odrazem o pravou tyčku za záda bezmocného Leviho – 0:3. Bez asistence.
    12:22 Chris KREIDER - 0:2
     
    12:22
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté přesilovku rychle využívají! Z pravé strany vystřelil kousek za kruhem pro vhazování Adam Fox a letící puk před Levim lehce škrtl clonící CHRIS KREIDER. Kotouč tak prolétl nad levým ramenem gólmana Sabres do sítě – 0:2. Asistence: Adam Fox a Mika Zibanejad.
    03:46 Alexis LAFRENIERE - 0:1
     
    03:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají vedení! Střelu Artěmuje Panarina vyrazil Levi levým betonem tak, že puk opět dojel Panarin. Ten to udělal skvěle, když kotouč předložil ALEXISOVI LAFRENIEROVI, jenž měl před sebou prázdnou branku. Asistence: Artěmij Panarin a Filip Chytil.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 39. Peterka (Power, Jokiharju) – 4. Lafreniere (Panarin, Chytil), 13. Kreider (Fox, Zibanejad), 33. Panarin, 52. Kreider (Zibanejad, K. Miller), 59. Trouba (Kreider, Zibanejad)


    Buffalo Sabres: Levi (Comrie) – Dahlin (A), Samuelsson, Jokiharju, Power, Clifton, E. Johnson – Tuch, T. Thompson, J. Skinner – V. Olofsson, Cozens, Peterka – Benson, Mittelstadt, Greenway – Okposo (C), Krebs, Girgensons (A).
    Trenér: Don Granato

    New York Rangers: Šesťorkin (Quick) – R. Lindgren, Fox, Trouba (C), K. Miller, Schneider, E. Gustafsson – Kakko, Zibanejad, Kreider (A) – Lafreniere, Chytil, Panarin (A) – Wheeler, Trocheck, Cuylle – Pitlick, Bonino, Goodrow.
    Trenér: Peter Laviolette

    Rozhodčí: Charron, South – Gawryletz, Marquis

    Diváci: 19 070
    bahis siteleri