HC Slovan – Poprad 7:2 (kon.) | Michalovce – Nové Zámky 2:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Košice 3:2 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Humenné 4:1 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 6:3 (kon.) | Nitra – Trenčín 6:3 (kon.)
konec
HKM Zvolen
6:3 (1:2, 1:0, 4:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 13.10.2023, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:10
    Zvolen dal gól! Hostia neudržali puk na svojich hokejkách na útočnej modrej čiare. Csányi puk cez trojicu hostí dostal puk zadovkou na JURAJA ŠIŠKA a ten smeroval už sám na bránu. Druhý gól v oslabení Zvolena v dnešnom zápase – 6:3.
    Asistoval Karol Csányi.
     
    57:55
    Brankár Krošelj je odvolaný z brány.
     
    56:22
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
    Sládok – 2 min., sekanie.
     
    55:44
    Marek Viedenský sa dostal k odrazenému puku, pustil si puk medzi vlastné nohy a šiel do blafáku, ale stroskotal na gólmanovi Banskej Bystrice.
     
    53:51
    Zvolen dal gól! PETER ZUZIN má formu ako hrom a strieľa Ďalší gól dnes druhý a zaznamenáva štvrtý bod v zápase. Jednalo sa o prečíslenie troch na dvoch a Zuzin sa presadil z dorážky, keď telom oklamal Krošelja – 5:3.
    Asistencie Patrik Marcinek, Marek Viedenský.
     
    49:39
    Banská Bystrica dala gól! Banská Bystrica znižuje v presilovke. Nová posila Adam prihral pred bránu MARCUSOVI VELOVI, ten sa bleskurýchle otočil a jeho strela z otočky končí v sieti – 4:3.
    Asistencie Luke Adam, Bode Wilde.
     
    48:47
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
    Sládok – 2 min., sekanie.
     
    47:47
    Zvolen dal gól! Hostia prepadli v presilovke. Do prečíslenia šli Viedenský a PATRIK MARCINEK, Viedenský prihral exceletne a Marcinek už proste pri ľavej tyčke menohol nedať – 4:2.
    Asistencie Marek Viedenský, Cole Hults.
     
    46:48
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
    R. Bondra – 2 min., držanie.
     
    46:28
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
    M. Hults – 2 min., hrubosť.

    Vylúčenie v tíme HC´ 05 Banská Bystrica:
    Žabka – 2 min., hrubosť.
     
    43:39
    Domáce mužstvo HKM Zvolen v obrovskej šanci. Peter Zuzin šiel sám na bránu, ale triafa iba pravú týčku!
     
    42:40
    Zvolen dal gól! Veľký tlak Zvolena je korunovaný gólom SAMUEL HAIN dostal prihrávku od Zuzina na modrú. Strela z prvej strelila všetko pred sebou, Krošelj vôbec nič nevidel a rozhadzuje bezmocne rukami – 3:2.
    Asistoval Peter Zuzin.
     
    40:32
    Banská Bystrica bola v gólovej akcii. Hostia mohli ísť do vedenia po hraničnej akcii na modrej, ktorá zaváňala ofsajdom, Bide Wilde zakončoval z pravého kruhu a trafil excelentne ponad Kupskyho ľavé rameno. Rozhodcovia si ale neboli istý, či puk bol celým objemom v bráne a šli celú vec skonzultovať s videorozhodcom. Konečný verdikt znie, že gól to NIE JE. Stále teda 2:2. Po ôsmych minútach rozhodovania.
     
    40:32
    Banská Bystrica síce dala gól Bode Wildom, ale celá vec sa ešte preveruje u videorozhodcu. Trvá to už dosť dlho, rozhodcovia nechcú poškodiť žiadne mužstvo. Už to trvá možno 4-5 minút.
     
    35:32
    Hosťujúce mužstvo HC´05 Banská Bystrica v obrovskej šanci. Matej Macek smeroval sám na Kupskyho, mieril na lapačku ale prestrelil bránu!
     
    28:36
    Vylúčenie v tíme HC´ 05 Banská Bystrica:
    Bíreš – 5 min. + DKZ, krosček.
     
    28:36
    Tvrdý zákrok na Čulíka, prvý krát sa ide vylučovať a rozhodcovia avizujú, že idú celú situáciu ešte posúdiť na lablete, možno teda očakávať aj zmenu výšky trestu. Jednalo sa zrejme o krosček, všetko sa to udialo pred striedačkou hostí.
     
    25:49
    Zvolen dal gól! Súboj dvoch na dvoch po k torom je vyrovnané. Zuzin najprv strieľal spoza obrancu, no neuspel. Vyrazený puk ale sledoval PATRIK MARCINEK a dorážkou pri ľavej tyčke vyrovnáva na 2:2.
    Asistencie Peter Zuzin, Eric Rauhauser
     
    16:51
    Domáce mužstvo HKM Zvolen v obrovskej šanci. Šiška ušiel obrane hostí, položil si gólmana hostí na ľad, ale ponad jeho betón už puk do siete poslať nedokázal. Fantastický hosťujúci gólman Gašper Krošelj.
     
    16:15
    Hosťujúce mužstvo v obrovskej šanci. Carter Turbull obral o puk Rauhausera, smeroval v rýchlosti sám na bránu, ale blafák mu domáci gólman chytá. Fantastický zákrok domáceho gólmana Jakea Kupskyho.
     
    09:01
    Banská Bystrica dala gól! Hostia otáčajú skóre. Bývalý hráč Zvolena CARTER TURNBULL trafil ideálne z ľavého kruhu ponad plece Kupskyho – 1:2.
    Asistovali Matt Wilkins a Ivan Ďatelinka.
     
    08:37
    Banská Bystrica dala gól! Vyrovnané. Aj Banskej Bystrici vyšlo teraz prečíslenie. Turnbull prihral bekhendom pekne medzi nohy Rauhausera a MARCUS VELA už mal pred sebou iba prázdnu bránu – 1:1.
    Asistovali Carter Turnbull a Matúš Holenda.
     
    08:27
    Zvolen začal zápas výborne a aktuálne čo striedanie to veľká šanca. teraz napríklad M.Hults prestrčil puk na rozbehutého Kašlíka, ktorý strieľal z medzikružia, ale Krošelj s výborným zákrokom.
     
    06:49
    Fekiač prihrával pred bránu na teč voľnému Csányimu, jeho teč ale mieri mimo brány.
     
    02:30
    Zvolen dal gól! Zvolen otvára dnešné skóre v prečíslení dvoch na jedného. To, čo PETROVI ZUZINOVI pred chvíľou nevyšlo, tak teraz si chuť napravil. V prečíslení dvoch na jedného Fekiačovi neprihrával, ale zvolil strelu na lapačku a prestrelil Krošelja – 1:0.
    Asistoval Patrik Marcinek.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 3. Zuzin (Marcinek), 26. Marcinek (Zuzin, Rauhauser), 43. Hain (Zuzin, Viedenský), 48. Marcinek (Viedenský, C. Hults), 54. Zuzin (Marcinek, Viedenský), 59. Šiška – 9. Vela (Turbull, Holenda), 10. Turnbull (Wilkins, Ďatelinka), 50. Vela (Adam, Wilde)


    HKM Zvolen: Kupsky (Trenčan) – Sládok, Hain, C. Hults, Čulík, Rauhauser, Kubka (A), Haborák – R. Bondra, Langkow, Šiška – Mucha, M. Hults, Kašlík – Zuzin (A), Viedenský (C), Marcinek – Csányi, V. Fekiač, Kolenič
    Trenér: P. Oremus

    HC´ 05 Banská Bystrica: Krošelj (Belányi) – Bačík, Hora, Ďatelinka (C), Wilde, Holenda, Žabka, Pavúk – Wilkins, Vela, Turnbull – Matoušek (A), Bíreš (A), Gašpar – Žitný, Adam, Petriska – Macek, Stránsky, Faith
    Trenér: D. Shedden

    Rozhodčí: Jobbágy, Výleta – Bogdaň, Šoltés (video – J. Konc st.)

    Diváci: 4113
    bahis siteleri