HC Slovan – Poprad 7:2 (kon.) | Michalovce – Nové Zámky 2:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Košice 3:2 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Humenné 4:1 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 6:3 (kon.) | Nitra – Trenčín 6:3 (kon.)
konec
HK Nitra
6:3 (2:3, 1:0, 3:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 13.10.2023, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nitra predviedla v domácom zápase proti Trenčínu svoju odolnosť a aj keď dvakrát prehrávala, tak od druhej tretiny bola jasne lepším mužstvom a v tej poslednej dokonala obrat vo svoj prospech, keď sa postupne presadili Harper, Hrnka a svoj druhý gól v stretnutí zaznamenal Jackson, keď dal bodku za víťazstvom do prázdnej brány. Nitra tak nadviazala na víťazstvo v Humennom a po prvýkrát v sezóne zvíťazila za tri body aj v domácom prostredí, čo ich síce v tabuľke neposunulo z predposledného miesta vyššie, ale už to pre nich vyzerá o čosi lepšie. To je odo mňa z tohto zápau všetko, ďakujem za pozornosť a teším sa na Vás pri ďalších hokejových online prenosoch! (20:27:40)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:11
    Nitra dala gól! Zúfalá snaha od hostí, ktorí odvolali brankára a pritom nemali puk pod kontrolu, takže do prázdnej brány zo stredného pásma trafil ROBERT JACKSON a definitívne spečatil tri body pre domácich!
     
    58:30
    Hostia prežili oslabenie o dvoch hráčov, ale do konca zostáva už príliš málo času a Nitra drží dvojgólový náskok.
     
    55:52
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Nemčík – 2 min., hákovanie.
     
    55:21
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    2 min. – príliš veľa hráčov na ľade.
     
    55:06
    Ďalšia gólová príležitosť pre domácich, ale Buček nedokázal po rýchlom prechode cez stredné pásmo nájsť medzeru medzi betónmi LaCouveeho, pri dorážke neuspel ani Harper.
     
    53:55
    Bajtek teraz vletel medzi brániacich hráčov hostí a mohol definitívne rozhodnúť, ale bekhendový blafák mu proti LaCouveeovi nevyšiel a puk mu skĺzol po hokejke.
     
    50:29
    Vylúčenie v tíme HK Nitra:
    Pobežal – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade.
     
    50:20
    Hostia si nevytvorili nič nebezpečné v presilovej hre, naopak v oslabení do brejku išiel Gill s Lackom, pričom druhý menovaný vybojoval útočné pásmo, keď prinútil LaCouveeho k ďalšiemu zákroku.
     
    48:20
    Vylúčenie v tíme HK Nitra:
    Pobežal – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    47:44
    Hrnka obkorčuľoval bránu hostí a snažil sa nachytať LaCouveeho pri pravej tyčke, ale ten dokázal zakročiť.
     
    46:08
    Nitra dala gól! Hostia vyrobili ďalší zbytočný faul, ktorí domáci dokázali potrestať a náskok zvyšujú na rozdiel dvoch gólov, keď Mezeiove nahodenie od modrej čiary dokázal šikovne tečovať TOMÁŠ HRNKA a LaCouvee už nestihol zareagovať! Asistencia: Mezei
     
    44:39
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Conway – 2 min., napadnutie.
     
    43:56
    Nitra dala gól! Domáci sa dostávajú do vedenia, keď to STEPHEN HARPER zobral na seba už v momente, keď hostia boli v plnom počte, z pravej strany prešiel okolo obrancu hostí a natlačil sa pred LaCouveeho, napokon sa mu podarilo pretlačil puk za jeho chrbát! Bez asistencie
     
    43:30
    Vhadzovať sa bude v strednom pásme, keďže puk sa odrazil na hosťujúcu striedačku.
     
    42:30
    Domáci stratili útočné pásmo a absolútne prepadli, Baláž išiel sám proti Kašíkovi, ale vo veľkej príležitosti netrafil domácu bránku.
     
    41:45
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Bokroš – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Domáci boli v druhej tretine jednoznačne lepším tímom na ľadovej ploche a zaslúžene sa dočkali vyrovnávajúceho gólu zásluhou Bučeka v presilovej hre, ale Nitra určite mohla aj vyhrávať pred poslednou tretinou, to by však musela využívať svoje príležitosti. Hostia akoby sa sústredili len na defenzívu a zatiaľ môžu byť radi, že sa im to nevypomstilo a držia nerozhodný stav pred poslednou tretinou. Tretia tretina sa začne približne o 19:48.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:50
    Ešte jeden pokus pre domácich, ale Harperova diagonálna prihrávka na Bučeka bola tečovaná a hostia sa oslobodili.
     
    38:51
    Starosta vyhodil puk mimo hraciu plochu, ale mal šťastie, že to bolo s tečom od plexiskla, a tak sa hostia vyhli ďalšiemu vylúčeniu.
     
    38:31
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Hlaváč – 2 min., hákovanie.
     
    37:50
    Domáci naďalej hrali veľmi dlho v útočnom pásme, ale ďalší pokus Gajdoša od modrej čiary skončil po teči na ochrannej sieti.
     
    34:58
    Opäť veľké zmätky pred LaCouveeom po nahodení od Gajdoša, ale ani dvojica domácich hráčov nedokázala doraziť puk do odkrytej brány a hosťujúci obranca ho stihol odpáliť.
     
    33:24
    Gajdošove nastrelenie sa odrazilo od zadného mantinelu ideálne pre Jacksona, ktorý však zakončením z prvej neprekvapil pozorného LaCouveeho.
     
    31:18
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Ekberg – 2 min., hákovanie.
     
    29:02
    Nitra dala gól! Tentokrát už veľmi pekná kombinácia domácich zaslúžene končí vyrovnávajúcim gólom, keď Bubela posunul puk dozadu na Harpera a ten využil na strede rozbehnutého SAMUELA BUČEKA, ktorý už v tejto príležitosti nezaváhal a konečne prekonal LaCouveea strelou do hornej časti brány! Asistencie: Harper, Bubela
     
    28:14
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Bokroš – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    27:40
    Veľmi pekná kombinácia domácich a Jackson hľadal pred úplne odkrytou bránou hostí Gatesa, ale ten vôbec nedokázal trafiť puk.
     
    26:47
    Postavenie mimo hry zastavilo zatiaľ jeden z mála útočných pokusov hostí v druhej tretine.
     
    26:19
    Domáci naďalej hýria aktivitou v útočnom pásme a strieľal z diaľky Fatul po prihrávke od Lacku, ale LaCouvee dokázal schovať puk vo výstroji.
     
    23:35
    Domáci prešli rýchlejšie do útoku a Buček bol v dobrej streleckej pozícii na strede, ale LaCouvee dokázal puk vyraziť do bezpečia betónom.
     
    21:45
    Pietroniro vyhodil puk cez všetky čiary a je jasné, že domáci nevyužijú túto presilovú hru na vyrovnanie.
     
    20:58
    Buček viackrát zakončoval, ale jeho posledný pokus bol zblokovaný na ochrannú sieť a domáci budú pokračovať v presilovke vhadzovaním v útočnom pásme.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Bláznivá úvodná tretina s množstvom trestov na oboch stranách v zápase medzi Nitrou a Trenčínom, okrem toho však priniesla až päť gólov. Domáci išli rýchlo do vedenia, keď presilovku využil Bajtek, ale hostia tiež využili hru v početnej výhode na to, aby zásluhou Baláža a Pietronira otočili nepriaznivý vývoj. Jackson síce predviedol skvelú individuálnu techniku pri vyrovnávajúcom góle, ale hostí opäť vrátil do vedenia Pietroniro svojím druhým gólom v zápase. Druhá tretina sa začne približne o 19:00.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:43
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Immo – 2 min., sekanie.
     
    18:45
    Trenčín dal gól! Gólové hody v Nitre naďalej pokračujú a hostia idú opäť do vedenia, keď Slobodova prihrávka prešla na PHILA PIETRONIRA, ktorý si od modrej čiary nakorčuľoval do voľného priestoru na pravý kruh a trafil presne do vzdiaľejšieho ľavého horného rohu domácej brány! Asistencia: Sloboda
     
    16:55
    Nitra dala gól! Domáci sa na konci oslabenia vybrali do útoku a napriek tomu, že hostia boli v presile, tak túto situáciu z defenzívneho pohľadu absolútne podcenili a nechali priestor ROBERTOVI JACKSONOVI, ktorý príliš jednoducho prešiel pomedzi dvoch brániacich hráčov a ešte mu dokonale vyšiel bekhendový blafák na LaCouveeho! Asistencia: Gates
     
    15:20
    Petráš si prikopol puk nohou a ihneď poslal strelu na Kašíka, ktorý ho však dokázal skrotiť pred dobiedzajúcim Sojčíkom.
     
    14:49
    Vylúčenie v tíme HK Nitra:
    Mezei – 2 min., držanie.
     
    13:05
    Immo naskočil z trestnej lavice a dlhá prihrávka ho dostala do menšieho úniku, ale jeho zakončenie uhla dokázal vyraziť Kašík.
     
    11:52
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Lichanec – 2 min., nedovolené bránenie brankárovi.
     
    11:52
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Lichanec – 2 min., hrubosť.
     
    11:52
    Vylúčenie v tíme HK Nitra:
    Vitaloš – 2 min., hrubosť.
     
    10:38
    Trenčín dal gól! Domáci teraz pokračovali vo veľmi dlhej hre v oslabení, čo hostia využívajú aj na druhý presný zásah, keď Charbonneau nabil na modrú čiaru PHILOVI PIETRONIROVI a ten svojou delovkou prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste a Kašík toho príliš veľa nevidel, pretože mu Lichanec clonil vo výhľade! Asistencie: Charbonneau, Petráš
     
    10:13
    Vylúčenie v tíme HK Nitra:
    Harper – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku.
     
    08:24
    Vylúčenie v tíme HK Nitra:
    Pobežal – 2 min, zdržiavenie hry, neúspešná challenge.
     
    08:24
    Trenčín dal gól! Hostia gólovo odpovedajú tiež v početnej výhode, keď domáca obrana bola rozhodená a Lichanec najprv našiel Conwaya na ľavom kruhu, ktorý ešte videl na opačnej strane voľného JOZEFA BALÁŽA a ten už trafil puk len do odkrytej brány, pretože Kašík sa nestihol presunúť! Asistencie: Conway, Lichanec
     
    07:00
    Vylúčenie v tíme HK Nitra:
    Mezei – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    05:17
    Hostia síce prežili druhé oslabenie bez ujmy, ale smerom dopredu pôsobia úplne bezradne a dopustili sa len zakázaného uvoľnenia.
     
    03:52
    Veľmi peknou prihrávkou Gill cez celú širkú útočného pásma preniesol hru na ľavú stranu, kde na dvakrát nedokázal uspieť Buček proti LaCouveemu.
     
    02:52
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Baláž – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade.
     
    01:52
    Nitra dala gól! Domáci sa dostali do tlaku pri presilovej hre v útočnom pásme a Jackson od pravého mantinelu prihrával, puk bol zrazený pred bránku hostí a tam ho za chrbát brankára LaCouveea dokázal aj so šťastím prepasírovať FILIP BAJTEK! Asistencia: Hrnka
     
    00:47
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Hudec – 2 min., zdržiavanie hry / zašľapovanie puku.
     
    00:12
    Hostia začali zhurta a Kašík si rýchlo musel pripísať prvý zákrok, keď sa puk odrazil od zadného mantinelu.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Nitra: Kašík(Beržinec) – Mezei, Kubeš, Gajdoš, Fatul, Bača, Vitaloš, Ridzoň, Valent – Buček, Gill, Harper – Bubela, Gates, Jackson – Bajtek, Hrnka, Slovák – Griffin, Pobežal, Lacka
    Tréner: A. Stavjaňa

    HK DUKLA Trenčín: LaCouvee(Borák) – Pietroniro, Starosta, Ekberg, Hlaváč, Nemčík, Bokroš – Charbonneau, Baláž, Petráš – Hertzberg, Conway, Immo – Hudec, Sojčík, Giľák – Sloboda, Lichanec, Krajčovič
    Tréner: R. Döme

    Rozhodca: Crman, Fridrich – Gegáň, Jedlička.
     
    Vitajte pri sledovaní deviateho kola Tipos Extraligy, v ktorom trápiaca sa predposledná Nitra privíta na svojom ľade aktuálne siedmy Trenčín. Nitra v poslednom kole konečne vyhrala po prvýkrát v sezóne v riadnom hracom čase, keď uspela u nováčika z Humenného. Hostia majú tiež pomerne nevyrovnané výsledky, keď po veľmi cennom víťazstve vo Zvolene následne doma podľahli Spišskej Novej Vsi.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Filip Kosnáč

    Branky a nahrávky: 2. Bajtek (Hrnka), 17. Jackson (Gates), 30. Buček (Harper, Bubela), 44. Harper, 47. Hrnka (Mezei), 60. Jackson (Vitaloš, Bača) – 9. Baláž (Conway, Lichanec), 11. Pietroniro (Charbonneau, Petráš), 19. Pietroniro (Sloboda)


    HK Nitra: Kašík(Beržinec) – Mezei, Kubeš, Gajdoš, Fatul, Bača, Vitaloš, Ridzoň, Valent – Buček, Gill, Harper – Bubela, Gates, Jackson – Bajtek, Hrnka, Slovák – Griffin, Pobežal, Lacka
    Trenér: A. Stavjaňa

    HK DUKLA Trenčín: LaCouvee(Borák) – Pietroniro, Starosta, Ekberg, Hlaváč, Nemčík, Bokroš – Charbonneau, Baláž, Petráš – Hertzberg, Conway, Immo – Hudec, Sojčík, Giľák – Sloboda, Lichanec, Krajčovič
    Trenér: R. Döme

    Rozhodčí: Crman, Fridrich – Gegáň, Jedlička
    bahis siteleri