Havířov – Vsetín 2:1 (kon.)
konec
AZ Havířov
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 13.10.2023, 18:00 • Gascontrol aréna • Liga juniorů • 9. kolo
Partner:
     
    35:40
    Havířov právě vstřelil branku! Domácí využívají svou přesilovku. Ke střele se trochu šťastně dostal z mezikruží Middleton, jeho ránu Pavlíček jen vyrazil ke zcela volnému JAKUBU LIPKOVI, který z bezprostřední blízkosti dopravil puk prakticky do prázdné brány. Asistence Adam Middleton.
     
    23:30
    Havířov právě vstřelil branku! Havířov nyní vstřelil gól prakticky z ničeho, však o to cennější je. Ćmiel volil od modré něco mezi střelou a spíše nahozením na teč, ta opravdu přišla, do střely vložil čepel své hole FILIP KONESZ a stav zápasu srovnává. Asistence Marek Ćmiel a Jakub Toma.
     
    19:59
    Vsetín právě vstřelil branku! Hosté se dočkali, využívají svou přesilovku tzv. "za minutu 12". Prosadil se JAN HAMŘÍK. Asistence Lukáš Stodůlka a Štěpán Urbánek.

    Lukáš Jandora

    Branky a nahrávky: 24. Konesz (Ćmiel, Toma), 36. Lipka (Middleton) – 20. Hamřík (Stodůlka, Urbánek)


    AZ Havířov: Michalik (Maňásek) – Maršálek, Kreutz, Kalina "A", Ćmiel, Bortoli, Valouch, Juřík – Barnošák, Kolat "C", Middleton "A", Zálesňák, Vizváry, Siekierka, Kubečka, Toma, Žák, Konesz, Lipka, Jarolím
    Trenér: Jan Křivohlávek

    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Pytel) – Machů, Zeťák, Mošnička "C", Zedek, Hamřík, Stodůlka M., Herman – Heinrich "A", Pozděna, Juráň, Cakl, Ostrčil, Hrdý, Koláček, Stodůlka L., Urbánek, Urge
    Trenér: Jiří Weintritt

    Rozhodčí: Lukáš Blaževič — Ondřej Veselý, Jan Cygal
    bahis siteleri