Vsetín – Chrudim 8:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
8:3 (3:0, 0:1, 5:2)
HC Chrudim
Pátek 13.10.2023, 17:30 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga dorostu • 30. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Cegliňski (Hanzlík) – Sadílek (C), Frömel, Kučný (A), Hynek, Lyčka, Dvořáček, Kužel – Němec, Meissner, Drozd (A), Šebesta, Malý, Paták, Fusek, Vaculík, Vinklárek.
    Trenér: Miroslav Barus

    HC Chrudim: Etflaiš (Netušil) – Urválek, Řivnáč, Krejčík (A), Šurc, Valkoun (A), Koudelka, Šanc – Tvrdik, Smékal, Šimonek, Postupa, Š. Dvořák, Paulus, Vaško, Kopecký (C), Drahoš, T. Dvořák.
    Trenér: Petr Čáslava.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:46
    Vsetínští jsou v úvodu zápasu aktivnější. Frömelovi ale střela nesedla, a tak otouč končí jen na levém kruhu útočného pásma Vsetína. Ke kotoučí se dostávají hosté a vyhazují.
     
    01:06
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Chrudim za vlastní brankou zaváhala s rozehrávkou a je tu úvodní branka v podání Vsetína! Jeden z hostujících hráčů totiž přihrál přesně na hokejku MATYÁŠE FUSKA, který neváhal a poslal puk od levé tyče do vzdálenějšíhon horního rohu. Asistence: Dominik Meissner.
     
    01:58
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín jde velice rychle do dvoubrankového vedení. ADAM NĚMEC zachytil kotouč na hranici brankoviště a taktéž jej poslal do pravého hornho rohu. Ještě neuplynuly ani dvě minuty hrací doby a góly se zde na Lapači opravdu nešetří. Asistence: Ondřej Vaculík.
     
    04:10
    Chrudim se po nepovedeném startu dostala ke slovu, když zavzela kotouč do pásma a vsetínskou branku ohrozila střelou z levého křídla. Domácí brankář ale žádnému náročnějšímu zákroku čelit nemusel, protože mu pomohla obrana.
     
    05:16
    Malý hledal někoho ze svých spoluhráčů, ale místo toho přihrál jen na hokejku hostujícího obránce. Ten velice rychle obrátil hru Cegliňski musel zasahovat po střele Valkouna z levého kruhu.
     
    05:46
    Domácí brankář má ve své moci také nahození Tomáše Dvořáka z vrcholu levého kruhu. Vhazovat se bude po pravici Cegliňského.
     
    06:46
    Vsetínští mají kotouč na svých hokejkách, ale nedaří se jim přechod přes střední pásmo.
     
    07:13
    Dvouminutový trest za hákování dostává hostující útočník Paulus. Domácí se totiž do třetiny přece jen dostali a z hranice brankoviště zahrozil střelou ke vzdálenější tyči domácí obránce Kužel. Vše ale končí právě nedovolenou záchrannou brzdou Chrudimi.
     
    08:13
    Z přesilové hry Vsetína uběhla minuta a zatím se do největší šance dostala paradoxně Chrudim, když Štěpán Dvořák zakončoval přečíslení do odkryté branky. Vracející se Valaši ovšem v této situaci svému brankáři pomohli, a ten tak lovit kotouč ze své sítě nemusel.
     
    09:13
    Hosté v plném počtu. Chrudim je na ledě opět v pěti hráčích, žádnému vážnějšímu nebezpečí čelit nemusela.
     
    09:39
    Zato teď se hosté nejspíš zapotili, když u nebráněné pravé tyče stál Meissner. Domácí útočník ovšem odkrytou branku přestřelil.
     
    10:31
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Dvořáček – 2 min., vražení na hrazení.
     
    10:48
    Skvěle sehraná akce Chrudimi, když Tvrdik z vrcholu levého kruhu poslal kotouč na Šimonka, který z první vypálil. Cegliňski se ovšem stačil včas přemístit a kotouč ukrývá mezi betony.
     
    10:58
    Vsetínští se osvobozují.
     
    11:46
    Domácí teď mají kotouč pod kontrolou a drží jej daleko od své branky.
     
    12:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši přídávají další branku, a to dokonce ve vlastním oslabení. LUKÁŠ VINKLÁREK nejprve v přečíslení dva na jednoho neuspěl s přihrávkou na svého spoluhráče, protože ji zablokoval jediný bránící hráč Chrudimi, ale právě od něj se puk odrazil zpátky. A jelikož hostující brankář byl připraven na střelu z pravého křídla po nahrávce, nestačil včas na Vinklárkovo zakončení do prázdné brány zareagovat. Asistence: Bez asistence.
     
    13:57
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Lyčka – 2 min., nesportovní chování.
     
    14:29
    Vsetínští mají v tomto svém oslabení od začátku hlavní slovo a drží kotouč v bezpečí.
     
    14:38
    Hostující ofenzivu zastavuje postavení mimo hru.
     
    14:59
    Chrudim je po dalším vhazování, tentokrát ve vlastním pásmu, zahnána do kouta. Vsetínští se zprvu snažili i o kombinaci, na kterou ovšem ve čtyřech proti pěti nestačili.
     
    15:37
    Chrudim už je v útočném pásmu a dvakrát stihla ohrozit brankáře Cegliňského. Vsetínský gólman na střely soupeře dobře vidí a je připraven.
     
    15:57
    Domácí v plném počtu.
     
    16:52
    Přesilovka Chrudimi sice skončila, ale hosté jsou stále na kotouči. Nutno však podotknou, že ve vlastním pásmu, odkud se nemohou dostat.
     
    17:31
    Vsetínští po defenzivní pasáži získali kotouč ve střední třetině, jenže ani oni se nemohou dostat před soupeřova gólmana.
     
    18:14
    Kučný rozehrává zpoza vlastní branky. Domácí mají problém s přechodem středního pásma.
     
    18:30
    Právě mezi modrými čarami pro sebe získal puk Drahoš, který to vzal na sebe a po levém kříde zakončil svou individuální akce střelou do vzdálenějšího horního rohu. Domácí brankář úspěšně zasahuje.
     
    19:09
    Z rychlého protiútoku to zkoušel Paták. Jeho pokus od levé tyče končí v Netušilově lapačce.
     
    19:37
    Vsetínští jsou v poslední minutě první třetině velmi aktivní, hostující brankář ovšem na všechny jejich střely dobře vidí a nemá s nimi problém.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina utkání je u konce. Úvodních dvacet minut jednozačně vyznělo pro domácí Valachy, kteří zvládli samotný začátek střetnutí a po dvou minutách hry vedli po trefách Matyáše Fuska a Adama Němce 2:0. Další trefu pak přidal Lukáš Vinklárek ve vlastním oslavení a určil tak aktuální skóre.
    Druhá třetina začne cca v 18:16.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:27
    Valaši začali druhou třetinu v útočném pásmu, ale ke střele na branku se zatím nedostali.
     
    21:57
    Střela domácích z levého kruhu těsně minula bližší horní roh chrudimské branky. Vsetín stále zůstává v pásmu.
     
    22:35
    Chrudimi se podařilo šikovně vyhodit, ale Meissner už je zpět. Zezadu byl těsně bráněn Šimonkem, a ten mu nedovolil zakončit.
     
    23:43
    Obránce Urválek i přes svůj post nyní čekal na útočné modré čáře, kam taky dostal přihrávku. Následně v útočném pásmu situaci zvládl sám a od levé tyče zakončil. Cegliňski urkývá kotouč ve své výstroji.
     
    24:04
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Kužel – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    24:38
    Chrudim vyhrála vhazování před Cegliňským a od té doby se drží v útočném pásmu a kombinuje.
     
    25:20
    Nyní domácí vyhazují a střídající bránící čtveřici. Kotouč je za brankou gólmana Netušila.
     
    26:04
    Domácí v plném počtu.
     
    26:08
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí už sice jsou v plném počtu, ale Chrudim se s dozvukem přesilovky prosazuje. Střelu kapitána Kopeckého od modré čáry vyrazil domácí brankář pravým betonem, kotouče se chopil Tadeáš Valkoun, který jej přihrál na volného MATĚJE URVÁLKA na levém křídle. A hostující obránce byl nakonec tím, kdo poslal puk za přemusťujicího se gólmana. Asistence: Tadeáš Valkoun.
     
    27:13
    Za vsetínským gólmanem zvoní tyč. Hostující celek vstřelená branka opravdu nakopla.
     
    28:10
    Cegliňski má opravdu plné ruce práce. Chrudim je teď rozhodně lepším týmem.
     
    29:18
    Vsetínští fanoušci nyní tleskají brankáři svého týmu. Právě on totiž dřží vedení domácích.
     
    30:55
    Cegliňski zlikvidoval střelu Urválka z vrcholu levého kruhu. Chrudim je stále v útočném pásmu.
     
    31:49
    Zdá se, že Vsetín hru pomalu dostává opět pod svou kontrolu. Domácím se ovšem nedaří přechod přes střední pásmo.
     
    33:01
    Nyní už jsou Valaši ve svém útočném pásmu a rozestavěli ofenzivní formaci. Střelu Sadílka od modré čáry blokuje Tvrdik.
     
    34:02
    Paulus přes tři bránící hráče Vsetína neprošel, ale Postupovi se to už povedlo. Jeho rána z mezikruží ovšem zamířil daleko od pravé tyče.
     
    35:26
    Němec chtěl rozehrát z vlastího pásma, ale jeho záměru zabránil jeden z napadajících hráčů Chrudimi. Hosté ve druhé třetině předvádí daleko kompaktnější a nepříjemnější hokej. Jde to vidět nejen na hře, ale také na výsledku.
     
    36:44
    Hosté rychle přesunuli hru a mrknutím oka se ze svého obranného pásma dostali do toho útočného, kde na hranici brankoviště zakončoval Paulus. Domácí brankář byl připraven.
     
    37:41
    Zmatky ve vsetínském brankovišti. Další rychlá protiakce a ofenziva Chrudimi neměla daleko od kontaktního gólu. Do prázdné branky střídlel Koudelka, jenže jeho ránu zablokovala domácí obrana.
     
    38:06
    Na druhou stranu se sám vydal Drozd, který přes bránícího hráče neměl moc možností jak zakončit. Netušil si s jeho střelou na bližší tyč poradil.
     
    39:00
    Vaculík je po levém křídle sám na branku a rýsovala se před nám opravdu dobrá příležitost, jenže Paták mezitím v útočném pásmu zavadil o bránícího hráče Chrudimi a opozdl se s návratem. Proto bylo odpískáno postavení mimo hru.
     
    39:24
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Malý – 2 min., podrážení.
     
    39:35
    Valaši okamžitě vyhazují kotouč a začíná se znovu zpoza Netušilovy branky.
     
    39:59
    Krejčíkova střela od modré skončila jen na bruslích Drahoše. Se svým pokusem nuespěl ani Paulus z vrcholu pravého kruhu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině byli lepší hosté, kterým pomohla hlavně přesilová hra hraná od 25. minuty utkání. Od té doby byla Chrudim lepší, Matěj Urválek snížil na rozdíl dvou branek a jak on sám, tak jeho spoluhráči byli blízko dalším gólům. Jenže ty Valaši nedovolili. Proto budeme do třetí třetiny vstupovat za stavu 3:1.
    Třetí třetina začne cca v 18:58.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Sadílek – 2 min., krosček.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:28
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudim už hrála v pěti proti čtyřem (tedy ne v pěti proti třem jako na začátku třetí třetiny), když domácí brankář vykopl střelu Ondřeje Vaška na PATRIKA ŠIMONKA, který s první střelou z mezikruží neuspěl, ale na druhý pokus už kotouč po ledě kolem pravé tyče dostal. Asistence: Ondřej Vaško, Jáchym Krejčík.
     
    44:01
    Hra zatím ve třetí třetině hledá svůj obraz. Valaši se snaží postupně převzít iniciativu, což nyní podtrhl i Paták. Jeho šanci z pravého kruhu vychytal hostující brankář.
     
    44:07
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši vyhráli buly na pravém kruhu útočného pásma a Dvořáček od modré čáry rozehrál nakonec gólovou akci. Vojtěch Fröměl vystřelil z větší vzdálenosti. Následně se puk od Lukáše Vinklárka odrazil k ŠTĚPÁNU DROZDOVI, který se nejlépe zorientoval ve zmatku před brankou a poslal puk mezi pravou ruku a tělo gólmana. Asistence: Lukáš Vinklárek, Vojtěch Frömel.
     
    46:41
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Vsetínští několikrát chybovali v útočném i obranném pásmu, což nakonec znamenalo individuální akci ŠTĚPÁNA SMÉKALA, jenž se po levém křídle dostal do pásma a zakončil do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Šimon Řivnáč, Tomáš Šanc.
     
    48:01
    Vsetínští se drží v útočném pásmu, ale jejich střely končí na bránících hráčích.
     
    48:28
    Lyčka se snažil o založení útoku z vlastního pásma, ale nepřešel ani přes vlastní obrannou čáru. Vsetínští sice drží jednobrankové vedení, ale do konce třetí třetiny zbývá ještě více než jedenáct minut a zatím se zdá, že to budou mít domácí hodně těžké.
     
    49:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tuto akci Vsetína určitě ještě někde uvidíme. Lukáš Malý byl před brankou po chybě Řivnáče úplně sám a měl i dost prostoru, jenže ztratil kotouč. Naštěstí pro Vsetínské byl hned v závěsu LUKÁŠ VINKLÁREK, který z druhé vlny trefil přesně levý horní roh hostující branky. Asistence: Lukáš Malý.
     
    49:55
    Vyloučení v týmu HC Chrudim:
    Tvrdik – 2 min., hákování.
     
    50:03
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí vyhráli vhazování a ADAM HYNEK od modré čáry bleskově prostřelil chrudimského brankáře. Využitá přesilovka a druhý gól Vsetína během necelé minuty = vedení domácích 6:3. Asistence: Ondřej Vaculík, Michal Kučný.
     
    50:19
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Kužel – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Chrudim:
    Kopecký – 2 min., hrubost.
     
    50:42
    Vyloučení v týmu HC Chrudim:
    Řivnáč – 2 min., nedovolené bránění.
     
    53:00
    Sotva už byly oba týmy na ledě v plném počtu, máme tady další vyloučení. Přesilovku ovšem hráli jen Valaši, ale ani oni si v početní výhodě nedokázali vytvbořit žádnou větší šanci. Dvouminutový trest za hrubost dostávají Vaculík a Koudelka.
     
    53:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši vybojovali kotouč u mantinelu v útočném pásmu a nejprve trefili levou tyčku chrudimské branky. DOMINIK MEISSNER se pak ještě v předbrankovém prostoru několikrát otočil, a nakonec poslal puk mezi betony nicnetušícího gólmana. Asistence: Bez asistence.
     
    55:38
    Vyloučení v týmu HC Chrudim:
    Drahoš – 2 min., napadení.
     
    56:08
    Vsetínská přesilovková kombinace od začátku početní výhody stále trvá. Valaši si v útočném pásmu přihrávají a snaží se najít vhodnou pozici pro střelu.
     
    57:08
    Chrudim dostala puk mezi modré čáry, ale Valaši byli velmi rychle zpět, když po levém křídle prikličkovali chrudimskou obranou. Střela na branku z toho stejně, jako v předchozím případě, nebyla.
     
    57:38
    Hosté v plném počtu.
     
    58:18
    Jsou před námi poslední necelé dvě minuty ze třetí třetiny. Jde vidět, že už se nikam nespěchá.
     
    58:39
    Šimonek ještě z vrcholu levého kruhu zkusil své štěstí. Pokus proletěl nad levým horním rohem vsetínské branky.
     
    59:05
    Přesná nebyla ani rána domácích na druhé straně. Kotouč končí na zadním mantinelu.
     
    59:28
    Němec to zkusil osou kluziště proti Řivnáčovi sám, ale neprošel. Puk končí u mantinelu.
     
    59:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ale osmou branku Valaši přece jen přidávají. Devět sekund před koncem utkání jel sám na branku MATYÁŠ FUSEK, který tak skóre dnešního duelu nejen otevřel, ale i uzavřel, když se v individuální akci prosadil pod gólmanův pravý beton. Asistebec: Vojtěch Frömel.
     
    Konec zápasu. (19:34:36)

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 2. Fusek (Meissner), 2. Němec (Vaculík), 13. Vinklárek, 45. Drozd (Vinklárek, Frömel), 50. Vinklárek (Malý), 51. Hynek (Vaculík, Kučný), 54. Meissner, 60. Fusek (Frömel) – 27. Urválek (Valkoun), 42. Šimonek (Vaško, Krejčík), 47. Smékal (Řivnáč, Šanc)


    VHK ROBE Vsetín: Cegliňski (Hanzlík) – Sadílek (C), Frömel, Kučný (A), Hynek, Lyčka, Dvořáček, Kužel – Němec, Meissner, Drozd (A), Šebesta, Malý, Paták, Fusek, Vaculík, Vinklárek.
    Trenér: Miroslav Barus

    HC Chrudim: Etflaiš (Netušil) – Urválek, Řivnáč, Krejčík (A), Šurc, Valkoun (A), Koudelka, Šanc – Tvrdik, Smékal, Šimonek, Postupa, Š. Dvořák, Paulus, Vaško, Kopecký (C), Drahoš, T. Dvořák.
    Trenér: Petr Čáslava
    bahis siteleri