New Jersey – Arizona 3:4 (0:2 po s.n.) | Washington – Pittsburgh 0:4 (kon.) | Ottawa – Philadelphia 5:2 (kon.)
Winnipeg – Florida 6:4 (kon.)
konec
Washington Capitals
0:4 (0:0, 0:3, 0:1)
Pittsburgh Penguins
Sobota 14.10.2023, 01:30 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:57 Reilly SMITH - 0:4
     
    56:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Ale pozor, ještě tu máme jeden gól! Malkin ve středním pásmu odzbrojil Carlsona a následně puk parádně naservíroval na vysunutého REILLYHO SMITHA, který se po křídle přesunul dopředu a pěknou střelou na bližší tyč Lindgrenovi zase trochu zhoršil statistiky – 0:4! Asistence: Jevgenij Malkin.
    31:46 Sidney CROSBY - 0:3
     
    31:46
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Capitals se nedaří zastavit krvácení, v Capital One Areně už je to o tři branky! Malkin během přesilovky poslal puk z mezikruží do postoru pro vhazování, odkud si následnou prudkou ranou z voleje SIDNEY CROSBY zadělal na hattrick. Lindgren byl bez šance – 0:3! Asistence: Jevgenij Malkin, Jake Guentzel.
    25:51 Sidney CROSBY - 0:2
     
    25:51
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Washingtonská obrana se v oslabení rozpadla, Lindgren ze své klece loví kotouč číslo dva! Z bezprostřední blízkosti brankoviště se prosazuje nestřežený SIDNEY CROSBY a vysvobozuje van Riemsdyka z trestné lavice – 0:2! Asistence: Jake Guentzel, Jevgenij Malkin.
    24:07 Jevgenij MALKIN - 0:1
     
    24:07
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hostům se daří výbornou pasáž hry přetavit v gól, Tučňáci jdou zkraje čtyřiadvacáté minuty do vedení! Jako první se dnes na střeleckou listinu zapisuje JEVGENIJ MALKIN, jenž v mezikruží zachytil Rakellovu přihrávku od mantinelu a pěknou střelou nalevo připravil dosud stoprocentního Lindgrena o neprůstřelnost – 0:1! Asistence: Rickard Rakell, Erik Karlsson.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 25. Malkin (Rakell, E. Karlsson), 26. Crosby (Guentzel, Malkin), 32. Crosby (Malkin, Guentzel), 57. R. Smith (Malkin)


    Washington Capitals: C. Lindgren (Stevenson) – Sandin, Carlson (A), Fehérváry, T. van Riemsdyk, L. Johansen, Jensen – Ovečkin (C), Bäckström (A), Oshie – McMichael, Kuzněcov, Wilson – Milano, D. Strome, Phillips – Malenstyn, Dowd, Mantha.
    Trenér: Spencer Carbery.

    Pittsburgh Penguins: Jarry (Nedeljkovic) – Graves, Letang (A), M. Pettersson, E. Karlsson, P. Joseph, Ruhwedel – Guentzel, Crosby (C), Rust – R. Smith, Malkin (A), Rakell – D. O'Connor, Eller, Harkins – Nieto, Acciari, Carter.
    Trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Rehman, Dunning – O'Quinn, McNamara.

    Diváci: 18 573
    bahis siteleri