Litvínov – Vítkovice 6:3 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Pardubice – Třinec 4:3 (po pr.)
Kladno – Motor ČB 3:2 (po pr.) | Olomouc – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 5:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:3 (0:0, 2:2, 0:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 20.10.2023, 18:00 • Zimní stadion Olomouc • Tipsport extraliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přece jen se Mladá Boleslav dočkala další přesilovkové trefy a v utkání znovu vede! JUHAMATTI AALTONEN získal kotouč na pravém kruhu, odkud poslal hrací předmět přesně do sítě. Jakub Sedláček neměl nárok. 2:3. Asistence: Zach Osburn a Róbert Lantoši.
     
    34:56
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se konečně dočkali branky v přesilovce! Jiří Ondrušek přistrčil kotouč na pravý kruh JANU KÁŇOVI, který se prezentoval přesnou střelou do horního růžku. Olomoucká devítka má v dnešním utkání už druhý kanadský bod. 2:2. Asistence: Jiří Ondrušek a Jakub Orsava.
     
    29:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti se dočkali snížení! V přesilovce měli opravdu velký tlak a z něj těžil JAN KNOTEK, který dorazil na brankovišti černou gumu mezi betony. 1:2. Asistence: Jan Káňa a Jakub Navrátil.
     
    26:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    I zbývající čas v přesilovce Mladá Boleslav využila! Ondřej Roman vypálil z pravého kruhu, nicméně jeho pokus byl zablokován. Následně ale vystřelil ZACH OSBURN, jenž už propálil vše, co mu stálo v cestě. 0:2. Asistence: Ondřej Roman.
     
    25:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Početní výhodu pěti proti třem hosté využili! Dlouho kombinovali, až se k ráně z pravého kruhu dostal RÓBERT LANTOŠI, který to trefil perfektně. Sedláček toho mnoho neviděl. 0:1. Asistence: Filip Pyrochta.
    Marken.cz

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 30. Knotek (Káňa, Navrátil), 35. Káňa (Ondrušek, Orsava) – 26. Lantoši (Pyrochta), 27. Osburn (O. Roman), 48. Aaltonen (Osburn, Lantoši)


    HC Olomouc: Sedláček (Konrád) – Řezníček, Ondrušek (C), Rutar, Sirota, Rašner, Švrček, Mareš – Navrátil, Knotek (A), Bambula – P. Musil, Macuh, Klimek – Orsava, Nahodil (A), Káňa – Kunc, Anděl, Menšík.
    Trenér: Jan Tomajko

    BK Mladá Boleslav: F. Novotný (J. Růžička) – Pláněk, Pyrochta (A), Osburn, Jánošík (C), R. Jeřábek, Bernad, Čech – Aaltonen (A), Järvinen, Rohdin – Skalický, Suchý, Lantoši – Malát, O. Roman, Gardoň – Dvořáček, Závora, Stránský.
    Trenér: Jiří Kalous

    Rozhodčí: Ondráček, Jaroš – Lederer, Axman

    Diváci: 4 275
    bahis siteleri