Litvínov – Vítkovice 6:3 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Pardubice – Třinec 4:3 (po pr.)
Kladno – Motor ČB 3:2 (po pr.) | Olomouc – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 5:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
6:3 (2:2, 4:0, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 20.10.2023, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    41:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nedáš – dostaneš! Nejprve jsme viděli spolupráci bratří Kašových. Ondřej ještě vracel puk před odkrytou branku Davidovi, který ale hrací předmět nedokázal trefit. Následně ujel po litvínovské chybě do samostatného úniku DOMINIK LAKATOŠ, který vykoupal Zajíčka krásnou bekhendovou kličkou – 6:3. Bez asistence.
     
    35:18
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Severočeši vedou už o čtyři branky! Lukáš Válek nahrál z levé strany puk před branku, kde se LIAM KIRK dostal před bránícího Percyho a střelou mezi betony pokořil také Machovského – 6:2. Asistence: Lukáš Válek.
     
    32:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to gólostroj! Třetí trefa během půldruhé minuty, tentokrát v podání pumelice DAVIDA KAŠEHO. Klimeš se jen smutně ohlédl za pukem v síti. Zjevně se na led dostane Matěj Machovský. Asistence: Marek Baránek.
     
    31:18
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je tu další trefa a Litvínov je rázem ve vedení! DAVID KAŠE zůstal úplně volný na slotu, Klimeš se nestačil přesunout k pravé tyči. Za brankou velmi dobrou práci předvedl Hlava, který pak napomohl k bratrské spolupráci. Asistence: Ondřej Kaše, Nikolas Hlava.
     
    30:51
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to je velký pech brankáře Klimeše! Rána z levé strany MATÚŠE SUKEĽA nadskočila nad vítkovickým brankářem a jeho ramenem, puk nakonec opravdu kuriózně doskákal do branky. Pro Litvínov velmi šťastná trefa. Asistence: Andrej Kudrna.
     
    19:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Také hosté využívají přesilovou hru a je vyrovnáno. PETER KRIEGER se šikovně postavil mezi kruhy a tam mířil také kotouč, který poté pohotovou střelou poslal za záda Šimona Zajíčka – 2:2. Opět se tak začíná znovu od začátku. Asistence: Marek Kalus.
     
    13:39
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a strhávají vedení na svou stranu. Znovu z levého kruhu pálil PETR KOBLASA a nyní už mu to vyšlo, když svižnou ránu umístil k bližší tyči a kotouč končí za zády Lukáše Klimeše – 2:1. Asistence: Jindřich Abdul a Marek Baránek.
     
    04:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Velmi brzy po inkasované brance domácí vyrovnávají a začíná se znovu od začátku. ONDŘEJ KAŠE si nabruslil do středního pásma, následně obešel obránce před sebou a poté před Lukášem Klimešem švihem zakončil a kotouč končí za jeho zády – 1:1. Bez asistence.
     
    01:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se ujímají vedení už ve druhé minutě hry. DOMINIK LAKATOŠ z těžkého úhlu u levého kruhu napřáhl ke střele a překvapil Zajíčka, kterého prostřelil k bližší tyči – 0:1. Asistence: James Willie Raskob.
    Marken.cz

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 5. O. Kaše, 14. Koblasa (Abdul, Baránek), 31. Sukeľ (Kudrna), 32. D. Kaše (O. Kaše, Hlava), 33. D. Kaše (Baránek), 36. Kirk (Válek) – 2. Lakatoš (Raskob), 20. Krieger (Kalus, Lakatoš), 42. Lakatoš


    HC VERVA Litvínov: Zajíček (M. Tomek) – Demel (A), Zile, Jaks, Baránek, Zeman, Czuczman, Šalda – Koblasa, Sukeľ (C), Kudrna – O. Kaše (A), D. Kaše, Hlava – Abdul, Kirk, Válek – Havelka, Gut, Jurčík.
    Trenér: Karel Mlejnek

    HC Vítkovice Ridera: Klimeš (33. Machovský) – Grman, Percy, Raskob, Mikuš, Prčík, Gewiese – Mueller (A), Krieger, Bukarts – Lakatoš (C), Chlán, Zdráhal – Kalus, Claireaux, Kotala – Krejsa, Dej (A), Fridrich – Lednický.
    Trenér: Miloš Holaň

    Rozhodčí: Kika, Květoň – Ondráček, Thuma

    Diváci: 5025
    bahis siteleri