Buffalo – Calgary 3:4 (kon.) | Florida – Toronto 3:1 (kon.) | NY Rangers – Nashville 1:4 (kon.)
Tampa – Vancouver 4:3 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 4:1 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 3:7 (kon.)
St. Louis – Arizona 2:6 (kon.) | Winnipeg – Vegas 3:5 (kon.) | Anaheim – Dallas 2:3 (kon.)
Seattle – Carolina 7:4 (kon.) | San Jose – Boston 1:3 (kon.) | Colorado – Chicago 4:0 (kon.)
konec
Minnesota Wild
3:7 (2:4, 0:0, 1:3)
Los Angeles Kings
Pátek 20.10.2023, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:52 Blake LIZOTTE - 3:7
     
    58:52
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Risk nevyšel. Poté, co Talbot zastavil křižnou střelu Kaprizova, tak Anderson pomohl k zisku puku BLAKEU LIZOTTEOVI, jehož vyhození od levého mantinelu doplachtilo až do odkryté brány domácího celku. Asistence: Mikey Anderson.
     
    58:08
    Dvouminutový trest pro Arthura Kaliyeva za zdržování hry, jemuž vůbec nevyšlo vyhození z obranného pásma, puk poslal přes tvrzené sklo. Domácí opět zkouší hru bez brankáře.
    57:41 Adrian KEMPE - 3:6
     
    57:41
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Znovu se o slovo hlásil Eriksson Ek, před nímž Roy v poslední chvíli píchl puk k ADRIANOVI KEMPEMU a švédský forvard od vlastní modré čáry neomylně zamířil do prázdné klece. Asistence: Matt Roy.
    54:38 Joel Eriksson Ek - 3:5
     
    54:38
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Gól naděje! Maroon u mantinelu vybojoval puk a za sebe jej poslal Johanssonovi, který napříč kruhy nabil do toho pravého JOELU ERIKSSONOVI EKOVI, proti ráně z první k bližší tyči byl Talbot bezmocný. Asistence: Marcus Johansson a Patrick Maroon.
    50:13 Trevor MOORE - 2:5
     
    50:13
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hostující mužstvo dělá další velký krok směrem k cennému vítězství z horké půdy soupeře. Kaliyevova střela ještě byla zblokována, nicméně volný puk nejrychleji získal TREVOR MOORE a tváří v tvář Fleurymu uspěl forhendovou střelou pod břevno nad jeho pravé rameno. Asistence: Arthur Kaliyev a Andreas Englund.
     
    39:29
    Brandon Duhaime udržel kotouč u levého mantinelu a přenesl ho do pravého kruhu na Jonase Brodina, jehož křižný pokus Cam Talbot pokryl betonem! Výborný a důležitý zákrok.
     
    38:15
    Adrian Kempe po levém mantinelu ujel oběma obráncům Wild, natlačil se před bránu a vyzkoušel bekhendový blafák, přes položený beton Fleuryho však puk zvednout nedokázal.
     
    26:19
    Králové míří do čtyř. Důvodem je podražení švédského útočníka Adriana Kempeho, který si tímto způsobem pomohl k puku na úkor Ryana Hartmana.
    19:14 Pierre-Luc DUBOIS - 2:4
     
    19:14
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Další studená sprcha pro Wild, kteří inkasují podruhé v rozmezí dvanácti sekund! Po nepovedené rozehrávce Fleuryho nahození Fialy obránce srazil jenom mezi kruhy, kde opět číhal PIERRE-LUC DUBOIS, kolem bránícího soupeře si puk potáhl po levé ruce a střelu zápěstím pověsil nechytatelně do bližšího víka. Asistence: Kevin Fiala.
     
    19:02
    Rozhodčí ještě celou situaci přezkoumali u videa, zda k zásahu nedošlo úmyslným kopnutím. Ale našli záběr, kde puk tečoval bránící hráč, takže nebylo co řešit.
    19:02 Pierre-Luc DUBOIS - 2:3
     
    19:02
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    McLellanova družina střílí gól do šatny! PIERRE-LUC DUBOIS se po pravém mantinelu natlačil před Dewara, načež si kotouč pravou nohou předkopl a ten potom doputoval mezi betony překvapeného Fleuryho, brankář evidentně očekával ještě nějakou kličku. Asistence: Kevin Fiala.
     
    18:24
    K třetímu gólu Wild moc nechybělo. Frédérick Gaudreau napřáhl od modré čáry k ostré dělovce, Talbota zachránila levá část brankové konstrukce!
     
    17:27
    Nejenže se hosté dokázali osvobodit, ale dokonce vystartovali do přečíslení dvou proti jednomu. Phillip Danault vzal zodpovědnost do vlastních rukou a zprava mířil zápěstím do bližšího horního rohu, Marc-Andre Fleury předvedl parádní zákrok lapačkou!
     
    16:16
    Domácí mají možnost strhnout vedení znovu na svou stranu v početní převaze, forčekující Quinton Byfield se proti rozehrávajícímu Johanssonovi provinil podražením.
    15:46 Vladislav GAVRIKOV - 2:2
     
    15:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Stav střetnutí opět hlásí vyrovnaný stav! Po Kopitarem vyhraném buly nahazoval na bránu Kempe. K Fleurymu se kotouč přes chumel těl nedostal, chopil se jej vzápětí ofenzivu podpořivší VLADISLAV GAVRIKOV a z mezikruží ho poslal bekhendem k levé tyčce mimo dosah pozdě reagujícího gólmana. Asistence: Matt Roy a Anže Kopitar.
     
    08:00
    Gól platí! Z důvodu neúspěšné trenérské výzvy navíc hosté dostávají dvouminutový trest za zdržování hry, takže Minnesota může směle pomýšlet na třetí branku v krátkém časovém sledu.
     
    08:00
    Ale pozor! Hostující kouč McLellan si bere coach challenge, řešit se bude možný ofsajd.
    08:00 Kirill KAPRIZOV - 2:1
     
    08:00
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Bleskový obrat dokonán! Zuccarello posunul puk na modrou čáru, odkud vyslal Brodin parádní střílenou přihrávku přesně do hokejky KIRILLA KAPRIZOVA, ruský forvard bez problémů nasměroval touš za bezmocného brankáře. Asistence: Jonas Brodin a Mats Zuccarello.
    06:21 Connor DEWAR - 1:1
     
    06:21
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hodně šťastné vyrovnání! Nahození Merrilla po pravém mantinelu se překvapivě odrazilo od hrany mezi kruhy, kde číhal pozorný CONNOR DEWAR a ten vyprodukoval svižnou střelu zápěstím k levé tyčce, kam Cam Talbot se svou lapačkou nedosáhl. Asistence: Jon Merrill a Dakota Mermis.
    02:39 Carl GRUNDSTRÖM - 0:1
     
    02:39
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králové odskakují do brzkého vedení! Po nepovedeném vyhození Merrilla se kotouč od Doughtyho odrazil ke CARLU GRUNDSTRÖMOVI, levé křídlo čtvrté lajny si posunulo hrací předmět do pravého kruhu a ránou zápěstím na bližší tyč se trefilo nad Fleuryho rameno. Asistence: Drew Doughty.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 7. Dewar (Merrill, Mermis), 8. Kaprizov (Brodin, Zuccarello), 55. Eriksson Ek (M. Johansson, Maroon) – 3. Grundström (Doughty), 16. Gavrikov (Kempe, Kopitar), 20. Dubois (Fiala), 20. Dubois (Fiala), 51. Moore (Kaliyev, Englund), 58. Kempe (M. Roy), 59. Lizotte (M. Anderson)


    Minnesota Wild: M. Fleury (Gustavsson) – Addison, Brodin, Faber, Middleton, Merrill, Mermis – Zuccarello, Hartman, Kaprizov (A) – Walker, Eriksson Ek (A), M. Johansson – F. Gaudreau, Rossi, M. Foligno (A) – Duhaime, Dewar, Maroon.
    Trenér: Dean Evason

    Los Angeles Kings: Talbot (Copley) – Doughty (A), M. Anderson, M. Roy, Gavrikov, Spence, Englund – Kempe, Kopitar (C), Byfield – Laferriere, Dubois, Fiala – Kaliyev, Danault (A), Moore – Lewis, Lizotte, Grundström.
    Trenér: Todd McLellan

    Rozhodčí: Nicholson, Pollock – Alphonso, Baker

    Diváci: 18 689
    bahis siteleri