Havlíčkův Brod – Polsko U17 6:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:0 (3:0, 0:0, 3:0)
Polsko U17
Pátek 20.10.2023, 18:45 • Zimní stadion Kotlina • Liga dorostu • 8. kolo
Partner:
     
    54:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají již šestou branku! Denis Kraučuk si připisuje již pátý bod, když tentokrát připravil puk na pravou stranu DOMINIKU CHROMÉMU, jenž z první prostřelil brankáře soupeře. Asistence: Denis Kraučuk, Matyáš Lédl.
     
    46:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    DENIS KRAUČUK přidává již svůj čtvrtý gól! U pravého mantinelu vybojoval puk Jiří Frantl, jenž vyslal Kraučuka do útoku. Ten si navedl kotouč na střed hřiště, odkud vystřelil a přes obránce trefil mezírku mezi betony hostujícího brankáře. Asistence: Jiří Frantl.
     
    45:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají čtvrtou branku! Dominik Chromý jel s kotoučem za bránu, ještě před přední tyčí však nahrál na osu hřiště, kde byl úplně sám DENIS KRAUČUK. Ten střelou z první nedal brankáři šanci, a dokonal tak hattrick. Asistence: Dominik Chromý.
     
    11:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají třetí gól! Dominik Vaněček se dostal společně s DENISEM KRAUČUKEM do přečíslení. První jmenovaný nahrál svému kolegovi v úniku, jenž propálil přesouvajícího se brankáře. Asistence: Dominik Vaněček, Matěj Makovec.
     
    10:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Matyáš Lédl vyhrál v útočném pásmu vhazování na DOMINIKA CHROMÉHO, jenž si položil brankáře a obstřelil ho z pravé strany. Asistence: Matyáš Lédl.
     
    09:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou do vedení! Domácí se dlouho drželi v útočném pásmu, nemohli se ale dostat do větší šance. To se nakonec změnilo se střelou Miroslava Dubna od modré, jehož ránu mimo dosah gólmana tečoval DENIS KRAUČUK. Asistence: Miroslav Duben, Matěj Makovec.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 10. Kraučuk (Duben, Makovec), 11. Chromý (Lédl), 12. Kraučuk (Vaněček, Makovec), 46. Kraučuk (Chromý), 47. Kraučuk (Frantl), 55. Chromý (Kraučuk, Lédl)


    BK Havlíčkův Brod: Ždimera (Humplík) – Konvalina, Rasocha, Kopecký, Frantl, Duben, Kytka, Teml (C) – Brožek, Čech, Chromý (A), Tecl, Hrodek, Kraučuk, Makovec, Vaněček, Lédl
    Trenér: Lukáš Bureš

    Polsko U17: Jaworski (Plinta) – Zygmunt, Strojny, Gawrysiak, Staniecko, Kowalczyk, Mościcki – Tyński, Szyszka, Kosmeda, Kot, Dawid, Majerczyk, Wanat, Nakoneczny, Myszka, Domalewski
    Trenér: Artur Slusarczyk

    Rozhodčí: Michael Hranoš – Marek Tichý, Tomáš Kociňák
    bahis siteleri