Havířov – Uh. Hradiště 4:1 (kon.)
konec
AZ Havířov
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
HC Uherské Hradiště
Pátek 20.10.2023, 18:30 • Gascontrol Aréna, Havířov • Regionální liga dorostu • 7. kolo
Partner:
     
    44:45
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už 4:1. JAKUB KŮRKA se prodral k bráně a z pravé strany doklepl puk za záda hostujícího brankáře. Asistence: Daniel Bolek a David Kajzar.
     
    37:14
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov znovu odskakuje. Hostující brankář si znovu poradil s prvním letícím kotoučem, jenže na dorážku z hole DANIELA BOLKA už nedosáhl. Asistence: Jan Mikl.
     
    34:00
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky. FILIP ŠUPKA se opřel do střely, kterou Ovčaři nedokázal udržet mezi svými betony a puk pomalu doklouzal za čáru. Asistence: Vojtěch Majíček.
     
    15:32
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov vede 2:0. Po přihrávce Kajzara se bekhendovou střelou prosazuje DANIEL BOLEK. Asistence: David Kajzar.
     
    12:04
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení. První ránu sice Varmuža zastavil, jenže už si neporadil s následnou dorážkou pohotového JAKUBA KŮRKY. Asistence: David Kajzar.

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 13. Kůrka (Kajzar), 16. Bolek (Kajzar), 38. Bolek (Mikl), 45. Kůrka (Bolek, Kajzar) – 34. Šupka (Majíček)


    AZ Havířov: Ovčaři (Kozel) – Vudarčík, Burgert (C), Mikl, Kůrka, Bystroň, Krpec, Barteczek – Bolek, Vrůbel, Šebesta, Michalík, Bialy, Kajzar, Kanich, Czerný, Šlampiak (A), Ptáček
    Trenér: Marek Pavlačka

    HC Uherské Hradiště: Varmuža (Kokoruďa) – Havlík, Bouček, Kmeť, Kusník, Pochylý, Sladký – Kovář (A), Surý, Majíček, Synek, Šmíd, Dostalík (C), Gábr, Šupka (A), Fikes, Pečeňa, Fojtík
    Trenér: Jiří Číhal

    Rozhodčí: Tomeček – Opravil, Jančar
    bahis siteleri