Finsko – Česko 6:3 (kon.)
konec
Finsko
6:3 (2:1, 3:0, 1:2)
Česko
Pátek 20.10.2023, 17:30 • Kupittaan Palloiluhalli, Turku, Finsko • Euro Floorball Tour (ženy)
Předzápasové kurzy
    59:59 HOMIOVÁ - 6:3
     
    59:59
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky svůj přesvědčivý výkon korunují trefou do prázdné klece z dílny JOHANNY HOMIOVÉ. Bez asistence.
     
    55:29
    Češky opět v šesti.
    55:13 BRUCHÁČKOVÁ - 5:3
     
    55:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Risk se českým hráčkám vyplatila, když přišla krásná krosová nahrávka Ratajové na pravý kraj brankoviště pro ANNU BRUCHÁČKOVOU, která rychle zakončovala a snižuje. Asistence: Ratajová.
     
    55:01
    Češky to zkusí v šesti.
    41:51 SUCHÁ - 5:2
     
    41:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Maroszová vybojovala míček na levém křídle, zavezla ho k brance a zadovkou ho nabídla KAROLÍNĚ SUCHÉ, která do balonku v brankovišti klepnula a nasměrovala ho mezi nohy brankářky Vuorelaové. Asistence: Maroszová.
    39:13 KAUPPIOVÁ - 5:1
     
    39:13
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Opět perfektní spolupráce sester Kauppiových z rozehrávky, když Oona sáhla na míček, vyvezla ho a nabila VEEŘE KAUPPIOVÉ na příklep. Šolleová se nestihla přemístit a Kauppiová má hat-trick. Asistence: O. Kauppiová.
     
    31:19
    Brucháčková měla obrovskou šanci, když byla vyslána Ratajovou do brejku, ale Vuorelaová si vyjela a nohou neumožnila české reprezentantce se prosadit.
    27:54 KAUPPIOVÁ - 4:1
     
    27:54
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Sesterská konexe zvyšuje stav utkání na 4:1, když Oona našla z rozehrávky sestru VEERU KAUPPIOVOU, která okamžitě vypálila a překvapila Šolleovou. Asistence: O. Kauppiová.
    20:20 LAITILAOVÁ - 3:1
     
    20:20
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Skvělý start do třetiny pro domácí hráčky, z pravého křídla přišla prudká střela, po které došlo k mele v brankovišti. Tam se míčku chopila ALMA LAITILAOVÁ, která ho se štěstím dotlačila za Šolleovou. Bez asistence.
    17:40 KAUPPIOVÁ - 2:1
     
    17:40
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Na pravém křídle se uvolnila Oona Kauppiová, která měla perfektní přehled o pozici své sestry a tak nabila po ose hřiště VEEŘE KAUPPIOVÉ na zakončení do volné svatyně. Asistence: O. Kauppiová.
     
    14:22
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Turunenová – 2 min., Nedovolené vrážení.
     
    12:21
    Bílé dresy vybojovaly míček na levém křídle a dalekonosným pasem se dostala do částečného brejku Krupnová, která z kličky nastřelila tyčku.
    10:37 TROJÁNKOVÁ - 1:1
     
    10:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Beránková dostala nahrávku na levé křídlo ke středu od Kubečkové, její střela tahem proskákala až k ELIŠCE TROJÁNKOVÉ, která perfektně tečovala ze clony. Asistence: Beránková.
    9:44 TURUNENOVÁ - 1:0
     
    9:44
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Nádherná souhra za českou klecí vedla k nahrávce Kauppiové do předbrankového prostoru, kde byla schopna hbitě zareagovat MIISA TURUNENOVÁ, která propálila Šolleovou po pravou ruku. Asistence: V. Kauppiová.

    Jiří Pudich

    Branky a nahrávky: 10. Turunenová (Kauppiová), 18. Kauppiová (Kauppiová), 21. Laitilaová, 28. Kauppiová (Kauppiová), 40. Kauppiová (Kauppiová), 60. Homiová – 11. Trojánková (Beránková), 42. Suchá (Maroszová), 56. Brucháčková (Ratajová)


    Finsko: Vuorelaová (Nieminenová) – Westerlundová, Laitilaová, Manninenová – Kauppiová V., Turunenová, Kauppiová O. – Saariová, Piispaová, Höynäläová, Nordlundová – Valtolaová, Homiová, Niemeläová, Valleniusová, Maikolaová – Sundströmová, Leinová
    Česko: Šolleová (Christianová) – Plášková, Jiráková, Staňková, Šupáková, Beránková, Lechnerová, Mechlová – Brucháčková, Ratajová, Keprtová – Suchá, Řepková, Krupnová (C) – Trojánková, Kubečková, Chudá – Maroszová, Želízková
    bahis siteleri