Přerov – Vítkovice 6:3 (kon.) | Olomouc – Zlín 3:4 (kon.) | Tábor – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Sparta – Liberec 3:4 (1:2 po s.n.) | Plzeň – K. Vary 4:3 (kon.) | Třinec – Poruba 4:3 (po pr.)
Kladno – Č. Budějovice 2:3 (0:2 po s.n.) | HC Litvínov – Slavia 2:6 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 4:5 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:3 (1:2, 1:0, 2:1)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 21.10.2023, 13:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Extraliga dorostu • Skupina A
Partner:
    55:35 Jiří MAXA - 4:3
     
    55:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je obrat, Plzeň jde poprvé v zápase do vedení! Nahození na branku si zpracoval JIŘÍ MAXA, který před gólmanem zamíchal s kotoučem a ten nakonec poslal Oršulákovi mezi betony až do sítě. Asistence: Jan Fodor, Ben Reisnecker.
    51:17 Šimon BĚLÍK - 3:3
     
    51:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ale tentokrát byl i on bezmocný a Škodovka potřetí v zápase srovnává s Energií účty. Jan Chasák se v útočné třetině neunáhlil, před brankou našel hokejku ŠIMONA BĚLÍKA, který tečoval jeho pobídku přesně mezi betony. Asistence: Jan Chasák, Jan Fodor.
    45:02 Matyáš ŠEDIVEC - 2:3
     
    45:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté jsou za svou aktivitu odměněni a potřetí jdou v zápase do vedení. Brankář Eliáš Poustka vyrazil další ránu, tentokrát si ale puk našel na ose hřiště MATYÁŠ ŠEDIVEC, který ho dokázal propasírovat až do sítě. Asistence: Šimon Šilhan, Šimon Kožík.
    25:02 Antonín KLATOVSKÝ - 2:2
     
    25:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka podruhé v zápase s Energií srovnává krok. ANTONÍN KLATOVSKÝ dostal puk ve středním pásmu, poté odmítl protihráče, který se mu pověsil na záda, nabruslil si do pásma a přesnou ranou mezi betony dostal puk do sítě. Asistence: David Slačík, Petr Kocek.
    19:20 Petr TOMEK - 1:2
     
    19:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté jdou podruhé v zápase do vedení. David Poizl od zadního mantinelu našel mezi kruhy volného PETRA TOMKA, který rychlou ranou poslal puk přesně k tyči. Asistence: David Poizl a Matěj Pelikán.
    17:18 Šimon BĚLÍK - 1:1
     
    17:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka ovšem bleskově srovnává na 1:1. Adam Fehér zavezl puk podél mantinelu do pásma, jeho ránu hostující brankář neudržel a pohotový ŠIMON BĚLÍK posléze dorazil puk bekhendem za jeho záda. Asistence: Adam Fehér, Jakub Slováček.
    16:34 David POIZL - 0:1
     
    16:34
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté využívají početní výhodu a jako první v dnešním zápase jdou do vedení. Brankář Michal Oršulák bleskově rozehrál puk na DAVIDA POIZLA, který se po pravé straně dostal až před brankáře, kterého i s dávkou štěstěny dokázal překonat. Asistence: Michal Oršulák.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 18. Bělík (Fehér, Slováček), 26. Klatovský (Slačík, Kocek), 52. Bělík (Chasák, Fodor), 56. Maxa (Fodor, Reisnecker) – 17. Poizl (Oršulák), 20. Tomek (Poizl, Pelikán), 46. Šedivec (Š. Šilhan, Kožík)


    HC Škoda Plzeň: Poustka (Šátava) – M. Mašek, Kamas, Šulan, Reisnecker, Kocek (C), Maty. Fiala, Hanzlík – Slačík (A), Úbl, Klatovský (A) – Maxa, Fodor, Tománek – Slováček, Bělík, Fehér – Chasák.
    Trenér: Michal Straka.

    HC Energie Karlovy Vary: Oršulák (Psohlavec) – Pelikán (C), F. Čermák, Kůrka, Dyk, Kubizniak, Bednář – Kváš, L. Slavík, V. Blažek – Habla, Tomek, Poizl (A) – Šedivec, Š. Šilhan, Kožík.
    Trenér: Tomáš Andrys.

    Rozhodčí: Němec – Rubáš, Sýkora

    Diváci: 115
    bahis siteleri