Přerov – Vítkovice 6:3 (kon.) | Olomouc – Zlín 3:4 (kon.) | Tábor – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Sparta – Liberec 3:4 (1:2 po s.n.) | Plzeň – K. Vary 4:3 (kon.) | Třinec – Poruba 4:3 (po pr.)
Kladno – Č. Budějovice 2:3 (0:2 po s.n.) | HC Litvínov – Slavia 2:6 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 4:5 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:3 (1:2, 1:0, 2:1)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 21.10.2023, 13:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Extraliga dorostu • Skupina A
Partner:
     
    58:27
    To je zápas! Na druhé straně jel sám na brankáře Petr Tomek, ranou na bližší tyč nicméně skóre nesrovnal.
     
    58:05
    Jan Fodor měl na hokejce možné rozhodnutí, z osy hřiště ale trefil pouze brankáře Oršuláka do hrudi.
    55:35 Jiří MAXA - 4:3
     
    55:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je obrat, Plzeň jde poprvé v zápase do vedení! Nahození na branku si zpracoval JIŘÍ MAXA, který před gólmanem zamíchal s kotoučem a ten nakonec poslal Oršulákovi mezi betony až do sítě. Asistence: Jan Fodor, Ben Reisnecker.
    51:17 Šimon BĚLÍK - 3:3
     
    51:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ale tentokrát byl i on bezmocný a Škodovka potřetí v zápase srovnává s Energií účty. Jan Chasák se v útočné třetině neunáhlil, před brankou našel hokejku ŠIMONA BĚLÍKA, který tečoval jeho pobídku přesně mezi betony. Asistence: Jan Chasák, Jan Fodor.
    45:02 Matyáš ŠEDIVEC - 2:3
     
    45:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté jsou za svou aktivitu odměněni a potřetí jdou v zápase do vedení. Brankář Eliáš Poustka vyrazil další ránu, tentokrát si ale puk našel na ose hřiště MATYÁŠ ŠEDIVEC, který ho dokázal propasírovat až do sítě. Asistence: Šimon Šilhan, Šimon Kožík.
     
    37:59
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Jiří Kamas – 2 min., podrážení.
     
    37:29
    I Michal Oršulák předvedl neskutečný zákrok. David Slačík dostal krásnou žabičku na levou stranu, ale proti jeho bleskově ráně se stačil brankář Energie bleskurychle přesunout.
     
    34:55
    Fantastický zákrok Eliáše Poustky! Petr Tomek se dostal před plzeňského brankáře, kterého si roztáhl, přesto maskovaný muž indiánů stačil fantasticky zasáhnout.
     
    32:40
    Škodovka mohla trestat z rychlého brejku. Jiří Maxa dostal puk na pravo stranu, ale ranou poslal puk jen do výstroje gólmana Oršuláka.
     
    28:51
    Jakub Habla se dostal za záda plzeňský obránců, jeho samostatný únik si nicméně plzeňský brankář pohlídal.
    25:02 Antonín KLATOVSKÝ - 2:2
     
    25:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka podruhé v zápase s Energií srovnává krok. ANTONÍN KLATOVSKÝ dostal puk ve středním pásmu, poté odmítl protihráče, který se mu pověsil na záda, nabruslil si do pásma a přesnou ranou mezi betony dostal puk do sítě. Asistence: David Slačík, Petr Kocek.
     
    21:39
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Matěj Pelikán – 2 min., krosček.
    19:20 Petr TOMEK - 1:2
     
    19:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté jdou podruhé v zápase do vedení. David Poizl od zadního mantinelu našel mezi kruhy volného PETRA TOMKA, který rychlou ranou poslal puk přesně k tyči. Asistence: David Poizl a Matěj Pelikán.
    17:18 Šimon BĚLÍK - 1:1
     
    17:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka ovšem bleskově srovnává na 1:1. Adam Fehér zavezl puk podél mantinelu do pásma, jeho ránu hostující brankář neudržel a pohotový ŠIMON BĚLÍK posléze dorazil puk bekhendem za jeho záda. Asistence: Adam Fehér, Jakub Slováček.
    16:34 David POIZL - 0:1
     
    16:34
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté využívají početní výhodu a jako první v dnešním zápase jdou do vedení. Brankář Michal Oršulák bleskově rozehrál puk na DAVIDA POIZLA, který se po pravé straně dostal až před brankáře, kterého i s dávkou štěstěny dokázal překonat. Asistence: Michal Oršulák.
     
    15:50
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Matěj Tománek – 2 min., nedovolené bránění.
     
    15:19
    Na závěr přesilové hry dostal nabito na pravém kruhu Jan Fodor, avšak na poslední chvíli jeho ránu dokázal zastavit svou vyrážečkou Michal Oršulák.
     
    13:28
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Šimon Šilhan – 2 min., hákování.
     
    08:16
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Marek Šulan – 2 min., hákování.
     
    04:30
    To snad není možné, Plzeň má jednu velkou šanci za druhou! Jiří Maxa se dostal až před gólmana, který střelu z levého kruhu jen vyrazil. Dorážející Jan Fodor ale místo prázdné brány trefil jen boční síť. Nutno uznat, že forvard indiánů měl kotouč hodně pod nohami.
     
    03:20
    Ale ne na dlouho. Před ním se ocitl z ničeho nic sám Matyáš Úbl, ten se pokoušel hostujícího brankáře prostřelit ranou na bližší tyč, tu si ovšem Oršulák pohlídal.
     
    00:20
    Tak to byl raketový nástup v podání Plzně! Hned po pár vteřinách se na pravém kruhu zjevil sám obránce Jiří Kamas, ten nicméně Oršuláka ranou mezi betony neprostřelil. Poté se puk bleskově přesunul na opačnou stranu, odkud pálil David Slačík, avšak ani on kotouč do sítě nedostal.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 18. Bělík (Fehér, Slováček), 26. Klatovský (Slačík, Kocek), 52. Bělík (Chasák, Fodor), 56. Maxa (Fodor, Reisnecker) – 17. Poizl (Oršulák), 20. Tomek (Poizl, Pelikán), 46. Šedivec (Š. Šilhan, Kožík)


    HC Škoda Plzeň: Poustka (Šátava) – M. Mašek, Kamas, Šulan, Reisnecker, Kocek (C), Maty. Fiala, Hanzlík – Slačík (A), Úbl, Klatovský (A) – Maxa, Fodor, Tománek – Slováček, Bělík, Fehér – Chasák.
    Trenér: Michal Straka.

    HC Energie Karlovy Vary: Oršulák (Psohlavec) – Pelikán (C), F. Čermák, Kůrka, Dyk, Kubizniak, Bednář – Kváš, L. Slavík, V. Blažek – Habla, Tomek, Poizl (A) – Šedivec, Š. Šilhan, Kožík.
    Trenér: Tomáš Andrys.

    Rozhodčí: Němec – Rubáš, Sýkora

    Diváci: 115
    bahis siteleri