Ústí n/L – Hr. Králové 4:0 (kon.) | Plzeň – Svítkov 3:4 (po pr.) | Hostivař – Karviná 6:3 (kon.)
Letohrad – Prachatice 9:3 (kon.) | Kladno – Kert Park Praha 1:3 (kon.) | Pardubice – Dobřany 2:0 (kon.)
po prodl.
HBC Plzeň
3:4 (1:2, 1:1, 1:0 - 0:1)
HBC Svítkov Stars Pardubice
Sobota 21.10.2023, 14:00 • Hokejbalová hala • CROSSDOCK Extraliga • 9. kolo
     
    48:20
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Svítkov rozhoduje utkání! Druhý bod vystřelil hostům JAN STROMKO, který z prostoru mezi kruhy podruhé překonal Kráčinu. Asistence: Jakub Král.
     
    42:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští se dotahují! Plzeňští hráči jsou v závěru hodně aktivní a ze svého tlaku srovnávají. Krátce po buly vyslal z dálky ránu DAVID MICHEL a míček se zastavil až v síti. Asistence: Marek Švarc.
     
    17:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští snižují na rozdíl jedné branky! Individuální akcí se blýskl JAKUB VOBRUBA, naběhl si až před svítkovského gólmana a zblízka ho překonal. Asistence: Jonáš Kanta.
     
    15:26
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Svítkovští hokejbalisté jdou do dvoubrankového vedení! Z dálky napřáhl JAN STROMKO a míček skončil pod horní tyčí. Asistence: Matyáš Bláha, Daniel Martínek.
     
    11:35
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Svítkov si bere vedení zpět! Z těsné blízkosti poslal míček za záda plzeňského brankáře JAKUB KRÁL. Asistence: Tomáš Hudec, Tomáš Bureš.
     
    03:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští hráči srovnávají! Domácí potrestali vyloučení svítkovského hráče, když MARTIN KUNZMANN zamířil přesně z pravé strany. Asistence: Matěj Pavlíček, Marek Švarc.
     
    00:52
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Svítkovští otevírají skóre! Hosté se dostali k prvnímu střeleckému pokusu a hned se prosazují. LUKÁŠ KOHOUTEK si vyběhl před plzeňskou branku a jeho střela skočila za zády plzeňského gólmana. Bez asistence.

    Markéta Peclová

    Branky a nahrávky: 4. Kunzmann (Pavlíček, Švarc), 18. Vobruba (Kanta), 43. Michel (Švarc) – 1. Kohoutek, 12. Král (Hudec, Bureš), 16. Stromko (Bláha, Martínek), 49. Stromko (Král)


    HBC Plzeň: Kráčina (Čapek) – Chramosta, Krejčí, Miksan, Pavlíček, Pavlík, Štípek, Ulč – Beran, Kanta, Kunzmann (C), Majer (A), Michel, Poláček, Roušal, Škarka, Švarc, Vobruba (A)
    HBC Svítkov Stars Pardubice: Šťovíček (Novotný) – Besperát, Bureš (C), Doležal, Kaščák, Korbel (A), Korec – Bláha (A), Hudec, Kantor, Kohoutek, Král, Malý, Martínek, Matýs, Stromko

    Rozhodčí: Cícha, Danylec
    bahis siteleri