Arizona – Anaheim 2:1 (kon.) | Montreal – Washington 3:2 (po pr.) | Tampa – Toronto 3:4 (po pr.)
Buffalo – NY Islanders 3:1 (kon.) | Florida – Vancouver 3:5 (kon.) | Chicago – Vegas 3:5 (kon.)
Dallas – Philadelphia 5:4 (po pr.) | Minnesota – Columbus 4:5 (po pr.) | Nashville – San Jose 5:1 (kon.)
St. Louis – Pittsburgh 4:2 (kon.) | Colorado – Carolina 6:4 (kon.) | Seattle – NY Rangers 1:4 (kon.)
Edmonton – Winnipeg 2:3 (po pr.) | Los Angeles – Boston 2:4 (kon.) | Detroit – Calgary 6:2 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:5 (1:1, 0:2, 2:2)
Vancouver Canucks
Neděle 22.10.2023, 01:00 • Amerant Bank Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:50 Brock BOESER - 3:5
     
    57:50
    Vancouver právě vstřelil branku!
    BROCK BOESER se dostal k puku a střelou takřka přes celé kluziště trefuje prázdnou branku Floridy. Bez asistence.
    55:03 Andrej KUZMENKO - 3:4
     
    55:03
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Jenže Vancouveru stačí třetí střela v této třetině k tomu, aby se zase vrátil do vedení! ANDREJ KUZMENKO naznačil střelu, ale podržel puk u sebe. Položil si tím Bobrovského a pak využil odkryté klece ke skórování! Asistence: Phillip Di Giuseppe, J.T. Miller.
    54:01 Sam REINHART - 3:3
     
    54:01
    Florida právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Florida je za svou aktivitu odměněna! Ve třetí třetině má obrovskou herní převahu, z čehož podruhé těží SAM REINHART, který před brankovištěm našel skulinu mezi betony DeSmithe a srovnává na 3:3! Asistence: Evan Rodrigues, Josh Mahura.
    46:10 Sam REINHART - 2:3
     
    46:10
    Florida právě vstřelila branku!
    Přeci jen se aktivita domácím vyplácí! DeSmith vyrazil střelu od modré pouze před sebe, kde si SAM REINHART kopl puk do strany na hokejku a dorazil ho za záda brankáře Vancouveru. Asistence: Evan Rodrigues, Aleksander Barkov.
    31:15 Elias PETTERSSON - 1:3
     
    31:15
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté se po vhazování v útočném pásmu udrželi na puku, Kuzmenko u zadního mantinelu z otočky přihrál na ELIASE PETTERSSONA v prostoru u mezikruží a hostující forvard střelou z voleje překonal Bobrovského, jenž kapituluje už potřetí. Asistence: Andrej Kuzmenko, Ilja Michejev.
    30:41 Carson SOUCY - 1:2
     
    30:41
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Na poslední chvíli se ale přeci jen povedlo Vancouveru využít přesilovku. CARSON SOUCY si s pukem sjel až na okraj mezikruží a přesně zacílil střelu do levého horního rohu. Bobrovskij nedokázal proti jeho střele zasáhnout. Asistence: Conor Garland.
    11:29 Aleksander BARKOV - 1:1
     
    11:29
    Florida právě vstřelila branku!
    Tomu se říká blesková odpověď! ALEKSANDER BARKOV se dostal k puku na středu útočné modré čáry a pronikl až před DeSmitha, kterého efektní kličkou do bekhendu dokázal překonat. Byť samotného Barkova nakonec ovšem zastavila tyčka, puk si nešťastné srazil hokejkou do branky bránící hráč Vancouveru, který se snažil na Barkova ze strany přilepit. Bez asistence.
    11:07 Quinn HUGHES - 0:1
     
    11:07
    Vancouver právě vstřelil branku!
    QUINN HUGHES vypálil na branku Floridy zpoza kruhů a aniž by kdokoliv jeho projektil tečoval, povedlo se mu prostřelit Bobrovského. Využil dokonale clony Petterssona před brankovištěm. Asistence: J.T. Miller, Elias Pettersson.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 12. Barkov, 47. Reinhart (Rodrigues, Barkov), 55. Reinhart (Rodrigues, Mahura) – 12. Q. Hughes (J. Miller, E. Pettersson), 31. Soucy (Garland), 32. E. Pettersson (Kuzmenko, Michejev), 56. Kuzmenko (Di Giuseppe, J. Miller), 58. Boeser


    Florida Panthers: Bobrovskij (Stolarz) – Forsling, Ekman-Larsson, Mikkola, Kulikov, Mahura, Balinskis – Reinhart (A), Barkov (C), Rodrigues – Verhaeghe, Luostarinen, M. Tkachuk (A) – Cousins, Lundell, Sourdif – Lomberg, Stenlund, Lorentz.
    Trenér: Paul Maurice

    Vancouver Canucks: DeSmith (Demko) – Hronek, Q. Hughes (C), Myers, Cole, Friedman, Soucy – Garland, E. Pettersson (A), Kuzmenko – Boeser, J. Miller (A), Di Giuseppe – Beauvillier, P. Suter, Joshua – Studnicka, Lafferty, Michejev.
    Trenér: Rick Tocchet

    Rozhodčí: St. Laurent, Hebert – Berg, Murray

    Diváci: 16991
    bahis siteleri