Zlín – Sokolov 1:4 (kon.) | Třebíč – Pardubice B 1:3 (kon.) | Prostějov – Litoměřice 5:6 (kon.)
Slavia – Vsetín 2:3 (kon.) | Znojmo – Přerov 2:4 (kon.) | Frýdek-M. – Jihlava 3:4 (po pr.)
Kolín – Poruba 2011 3:5 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Pondělí 23.10.2023, 18:00 • Zimní stadion Eden, Praha • Chance liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    23:10 Jiří PRŮŽEK - 2:3
     
    23:10
    Slavia právě vstřelila branku! Z protiútoku skórují domácí slávisté! Slávisté vytvořili mírný závar před Romančíkem. Knotek to zkoušel z mezikruží, ale neuspěl, Romančík jeho pokus vyrazil. Kotouč se pak dostal k JIŘÍMU PRŮŽKOVI, který nadvakrát dostal puk za Romančíka. Asistence: Tomáš Knotek a Dušan Žovinec.
    21:30 Roman PŮČEK - 1:3
     
    21:30
    Vsetín právě vstřelil branku! Vsetín po nevyužité přesilovce navyšuje skóre. Jenáček vypálil kousek za modrou čarou a před Voleveckým jeho pokus tečoval holí ROMAN PŮČEK. Rozhodčí ještě na videozáznamu zkoumal, jestli Půček nezasáhl kotouč vysokou holí, což se ale nestalo, a tak branka platí. Asistence: Šimon Jenáček.
    14:13 Roman PŮČEK - 1:2
     
    14:13
    Vsetín právě vstřelil branku! Vsetín ale využívá přesilovku a znovu se vrací do vedení. Jenáček vypálil od modré před branku, kde si puk našel ROMAN PŮČEK, jenž si udělal krok do leva, a pak už pouze trefil odkrytý prostor domácí brány. Druhá branka pro Půčka v zápase. Asistence: Šimon Jenáček a Erik Hrňa.
    11:42 Tomáš KNOTEK - 1:1
     
    11:42
    Slavia právě vstřelila branku! Slavia v ponechané výhodě srovnává skóre zápasu. Žejdl našel z pravé strany nahrávkou kapitána TOMÁŠE KNOTKA, který stál přesně na druhé straně a prostřelil Romančíka přesnou střelou do odkryté brány. Asistence: Lukáš Žejdl a Robin Všetečka.
    07:32 Mads LARSEN - 0:1
     
    07:32
    Vsetín právě vstřelil branku! Máme tu první gól! Vsetín v posledních minutách vyvíjel tlak na domácí hráče, který vyústil ve vedoucí gól. Kratochvíl nabil MADSI LARSENOVI, který nejprve trefil střelou od modré jednoho z domácích hráčů. Puk se mu ale vrátil a on pak přesnou ranou z vrcholku levého kruhu střelou ke vzdálenější tyči prostřelil Voleveckého. Asistence: Matouš Kratochvíl a Matyáš Dědek.
    Marken.cz

    Mateo

    Branky a nahrávky: 12. Knotek (Žejdl, Všetečka), 24. Průžek (Knotek, Žovinec) – 8. Larsen (Kratochvil, Dědek), 15. R. Půček (Š. Jenáček, Hrňa), 22. R. Půček (Š. Jenáček)


    HC Slavia Praha: Volevecký (24. R. Málek) – Žovinec (A), Křepelka, Hrdinka, Holý, Eliáš, Kajínek, Klikorka – Všetečka, Žejdl (A), Kulda – Matě. Beran, Knotek (C), Průžek – Slavíček, Slavík, J. Brož – Havrda, Simon, Půček.
    Trenér: Daniel Tvrzník

    VHK ROBE Vsetín: Romančík (Žukov) – Staněk (A), Larsen, Ďurkáč, Š. Jenáček, Petrovický, Kojo – Jonák, Bērziņš, Rob (A) – Půček, Klhůfek, Hrňa (C) – Hořanský, Kern, Jandus – Kubiš, Dědek, Kratochvil – Š. Bláha.
    Trenér: Jíří Weintritt

    Rozhodčí: Kostourek, Hucl – Dědek, Maňák

    Diváci: 1105
    bahis siteleri