Detroit – Calgary 6:2 (kon.) | Anaheim – Boston 1:3 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
1:3 (0:0, 0:0, 1:3)
Boston Bruins
Pondělí 23.10.2023, 02:30 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:26 Brad MARCHAND - 1:3
     
    57:26
    Boston právě vstřelil branku!
    Domácí celek dává gól, nyní se dokázal prosadit střelou do prázdné branky BRAD MARCHAND. Asistence: Charlie Coyle.
    50:20 Matthew POITRAS - 1:2
     
    50:20
    Boston právě vstřelil branku!
    Boston otáčí vývoj zápasu a dostává se do vedení, svou druhou branku v utkání dává díky důrazu před brankou MATTHEW POITRAS. Asistence: Jake DeBrusk a Charlie McAvoy.
    46:29 Matthew POITRAS - 1:1
     
    46:29
    Boston právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno, svou první branku v NHL dává MATTHEW POITRAS. Před brankou přetlačil obránce soupeře, a pak šikovně nastavil hokejku a poslal kotouč do branky. Asistence: Morgan Geekie a Ian Mitchell.
    45:05 Mason MCTAVISH - 1:0
     
    45:05
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení, s první střelou si brankář Bruins poradil, následně už Linus Ullmark na dorážku nedosáhl. Prosazuje se střelou do odkryté části branky MASON MCTAVISH. Asistence: Ryan Strome a Frank Vatrano.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 46. McTavish (R. Strome, Vatrano) – 47. Poitras (Geekie, Mitchell), 51. Poitras (DeBrusk, McAvoy), 58. Marchand (Coyle)


    Anaheim Ducks: Gibson (Dostál) – Fowler, Vaakanainen, Mintjukov, Ljubuškin, LaCombe, Gudas – Henrique, Zegras, Terry – Vatrano, McTavish, R. Strome – Max Jones, Groulx, Silfverberg – R. Johnston, Carrick, Leason.
    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – Grzelcyk, McAvoy, H. Lindholm, Carlo, Mitchell, Shattenkirk – Marchand, Zacha, Pastrňák – DeBrusk, Poitras, Geekie – J. van Riemsdyk, Coyle, Frederic – Lauko, Beecher, P. Brown.
    bahis siteleri