Zlín – Pardubice 6:4 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 2:0 (kon.) | Plzeň – K. Vary 3:4 (po pr.)
Přerov – Třinec 0:4 (kon.) | Olomouc – Jihlava 1:7 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 3:1 (kon.)
Sparta – Litvínov 6:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 3:4 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:4 (2:2, 1:1, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 26.10.2023, 18:00 • ŠKO-ENERGO Aréna, Mladá Boleslav • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
     
    48:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři poprvé v zápase vedou! PETR GAJDA dostal nabito od Jenčovského kterému se podařilo protáhnout kotouč do pásma a vypálil z prostoru na levém kruhu. Jeho pokus skončil v pravé šibenici a hosté jdou díky němu do trháku – 3:4. Asistence: Mikuláš Jenčovský.
     
    39:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    I tentokrát se asi půjde do kabin za vyrovnaného stavu, hosté znovu srovnávají! MIKULÁŠ JENČOVSKÝ byl před brankou nejaktivnějším hráčem a po dorážce z otočky puk odrazem o domácího hráče dopravil do kasy – 3:3. Asistence: Vojtěch Pilíšek a Lukáš Meisel.
     
    24:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři potřetí v zápase vedou! Obránce TOMÁŠ MORAVEC rozjel útok od vlastní klece a hned za modrou se rozhodl střílet a Hambálka propálil. Hostující strážce v tento moment možná lehce zaváhal. Asistence: Matěj Gardoň.
     
    17:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Z následného taku ale hosté vydolovali opětovné vyrovnání! Hráči v modrém se přímo před Horou dostali k velkému počtu dorážek, autorem té poslední byl SAMUEL JANSA. Asistence: Tadeáš Vološín a Lukáš Meisel.
     
    14:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři jsou opět ve vedení! Parádní přihrávka Moravce z vlastní třetiny našla na útočné modré dobře najetého JOSEFA TEPLÉHO. Boleslavský útočník poté dokázal překonat Hambálka střelou na vyrážečku, hostující strážce si však na kotouč ještě sáhl. Asistence: Tomáš Moravec a Adam Vlasák.
     
    11:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hosté na krátký čas usadili v pásmu a VOJTĚCH PILÍŠEK od modré čáry nahodil herní předmět k levé tyči, kde se snad odrazil od jednoho z boleslavských hráčů a skončil za Horou. Asistence: Daniel Pekař a Radek Janata.
     
    06:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři byli v posledních minutách aktivnějším týmem směrem dopředu a jsou za to odměněni! Malínek na modré oslovil TOMÁŠE MORAVCE a ten se trefil přímo k pravé tyči, o tu se puk otřel a skončil v síti za Hambálkem. Asistence: Vojtěch Malínek a Jan Kučera.

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 7. T. Moravec (Malínek, Kučera), 15. Teplý (T. Moravec, A. Vlasák), 25. T. Moravec (Gardoň) – 12. Pilíšek (Pekař, Janata), 18. S. Jansa (Vološín, Meisel), 40. Jenčovský (Pilíšek, Meisel), 49. Gajda (Jenčovský)


    BK Mladá Boleslav: D. Hora (Forst) – A. Vlasák, Š. Němec, T. Moravec (A), Hrouda (C), Sypecký, Průšek, Ri. Kubíček – Zvagulis, Malínek (A), Kučera – Vítek, Polák, Gardoň – Hurt, Hruška, Teplý – Šindelář, Šachl, M. Vojáček.
    Trenér: Marek Melenovský

    Bílí Tygři Liberec: Hambálek (Schnattinger) – Koštoval, A. Král, Ehrenberger (A), Pilíšek, Meisel, Ehrenberger – Gajda, Jenčovský (C), Handl – Pekař, Janata, Hois (A) – Prokůpek, Křížek, Vološín – Hrabčák, Kofroň, S. Jansa – Lachkovič.
    Trenér: Valdemar Jiruš

    Rozhodčí: Horák, Svobodová – Dědek, Brož

    Diváci: 200
    bahis siteleri