New Jersey – Washington 4:6 (kon.)
konec
New Jersey Devils
4:6 (0:3, 4:0, 0:3)
Washington Capitals
Čtvrtek 26.10.2023, 01:30 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:30
    Domácí hokejisté jsou tedy znova v šesti!
     
    58:25
    New Jersey to však zřejmě ještě nevzdává, protože Lindy Ruff (NJD) si ještě bere oddechový čas.
    58:25 Alexandr OVEČKIN - 4:6
     
    58:25
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals zřejmě už potvrzují své vítězství! ALEX OVEČKIN si obranném pásmu přebral puk, objel Hamiltona a následně si dojel pro svou 824. branku v NHL. Bez asistence.
     
    57:46
    Vaněček míří na svou střídačku a domácí hrají v šesti!
    54:01 Jack Hughes byl blízko vyrovnání, ale proti byla branková konstrukce.
     
    54:01
    Jack Hughes rychle přenesl hru do útočného pásma, kde si nabruslil mezi kruhy a jeho střela zřejmě orazítkovala tyč hostující klece.
     
    46:32
    Washington bude hrát další přesilovou hru, protože dvě minuty za hákování dostává Dawson Mercer (NJD).
    43:44 Rozhodčím potvrzení ofsajdu ani příliš dlouho netrvalo.
     
    43:44
    Domácí trenér Lindy Ruff (NJD) si vzal svou coach challenge, jelikož se domníval, že zde došlo k ofsajdu a rozhodčí mu dali za pravdu, a tak šestá branka Washingtonu neplatí.
    43:44 Neuznaná branka Sonnyho Milana
     
    43:44
    Washington právě vstřelil branku!
    Nicméně útok Washingtonu pokračoval dále, když si nakonec SONNY MILANO najel k domácí bráně, kam i obdržel přihrávku, kterou skvěle usměrnil za záda Vaněčka.
    42:09 Connor MCMICHAEL - 4:5
     
    42:09
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals otáčejí stav zápasu na svou stranu! Hosté se dostali do přečíslení dvou na jednoho, kde nakonec Mantha nahrál CONNORU MCMICHAELOVI, jenž Vaněčka překonal kličkou do bekhendu a českému brankáři prošel touš mezi jeho rukou a tělem. Asistence: Anthony Mantha, Niklas Bäckström.
     
    40:54
    Po obrovské chybě jednoho z domácích hráčů se k puku dostal Kuzněcov, který následně z pravého kruhu vystřelil a Vaněček jeho zakončení vyrazil.
    40:18 Dylan STROME - 4:4
     
    40:18
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals využívají přesilovou hru a ihned na začátku třetí části srovnávají stav zápasu! Hosté vletěli ve velké rychlosti do útočného pásma, kde nakonec Kuzněcova přihrál před zcela prázdnou klec DYLANU STROMOVI, jenž tak vstřeluje svou druhou branku v utkání a ani Vaněček už nemá své čisté konto. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, John Carlson.
     
    39:49
    Ovečkin v závěru druhé třetiny ještě vybojoval přesilovou hru, protože na dvě minuty za podrážení odchází na trestnou Nico Hischier (NJD).
     
    39:45
    Ovečkin zpoza domácí klece nahrál mezi kruhy Manthovi, jehož pohotovou střelu kryje Vaněček.
     
    36:28
    Až nyní je hra přerušena a na trestnou lavici míří střelec třetí branky Washingtonu Sonny Milano (WSH), který si odpyká dvě minuty za hákování.
    32:34 Bastiana nejprve zastavil Shepard a následně i branková konstrukce!
     
    32:34
    Hned po ubráněném oslabení Siegenthaler obloukem vyhodil kotouč do středního pásma, kde si ho přebral navrátilec z trestné Bastian, jehož však vychytal Shepard. Domácí útočník se ovšem poté dostal ještě jednou k puku a jeho druhý pokus skončil na tyči!
     
    32:26
    V závěru přesilové hry nakonec dostal Oshie přihrávku mezi kruhy a jeho okamžitou střelu kryje Vaněček!
     
    30:27
    Až nyní přichází první vyloučení v utkání. Na trestnou lavici míří domácí Nathan Bastian (NJD), který si odsedí dvě minuty za hákování.
    30:01 Tyler TOFFOLI - 4:3
     
    30:01
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Devils otáčejí stav tohoto zápasu! Tak jen polovina druhé třetiny stačila New Jersey k tomu, aby otočili zápas ze stavu 0:3 na 4:3! Luke Hughes si nabruslil do pravého kruhu, odkud bekhendem poslal touš směrem na hostující klec a Shepard jeho pokus jen vyrazil vedle sebe, kde stál TYLER TOFFOLI, jehož zakončení projelo pod ležícím brankářem Washingtonu. Asistence: Luke Hughes, Jack Hughes.
     
    29:42
    Meier jel z čista jasna zcela sám na Sheparda, když svůj únik řešil střelou z mezikruží, které však hostující brankář vyrazil.
     
    28:46
    Hosté se dostali do přečíslení dvou na jednoho, kde nakonec Oshie nahrával Bäckströmovi, avšak ten skákající puk neusměrnil mezi tři tyče. Od zadního mantinelu se nakonec puk odrazil pod lapačku Vaněčka.
     
    26:42
    Washington Capitals si po inkasované třetí brance berou svůj oddechový čas.
    26:42 Nico HISCHIER - 3:3
     
    26:42
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno!!! Velkou příležitost nejprve spálil Palát, jehož střelu ještě Shepard vyrazil, avšak akce pokračovala dále a kotouč se nakonec znova dostal před bránu Washingtonu, kde se k němu prodral domácí kapitán NICO HISCHIER, jenž v pádu poslal touš do horních pater hostující klece. Asistence: Jesper Bratt, John Marino.
    25:19 Timo MEIER - 2:3
     
    25:19
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    A rázem je to pouze o jedinou branku! Jack Hughes dostal puk do rohu útočného pásma, kde chvíli počkal a následně přihrál před zcela prázdnou klec TIMU MEIEROVI, jenž už měl před sebou hodně jednoduchou úlohu. Asistence: Jack Hughes, Tyler Toffoli.
    24:31 Tyler TOFFOLI - 1:3
     
    24:31
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté se dočkávají své první branky v utkání! Hamiltonovo nahození se odrazilo na hůl Meiera, který ze mezikruží trefil jednoho z bránících hráčů, avšak touš poté skončil na holi TYLERA TOFFOLIHO, jenž už okamžitou střelou překonal Sheparda. Asistence: Timo Meier, Jack Hughes.
     
    23:54
    Hostující hokejisté se dostali do nebezpečného protiútoku, kde se Sandin snažil přihrát Ovečkinovi před prázdnou klec, ale skvělou obranou práci předvedl Bahl, jenž do tohoto pasu vložil svou hůl, jelikož by jinak Ovečkin měl před sebou jednoduchou úlohu.
     
    20:18
    Vaněček se ihned dostává do zápasu, když na něj jel z levé strany sám Oshie, ale český brankář jeho střelu zastavil.
     
    20:01
    Do druhé třetiny přichází změna v domácím brankovišti, kde Akiru Schmida nahradil Vítek Vaněček.
    17:28 Sonny MILANO - 0:3
     
    17:28
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals odskakují na rozdíl tří branek! Oshie obdržel přihrávku do středního pásma, odkud ho posunul na útočnou modrou SONNYMU MILANOVI, jenž poté z levého kruhu vstřelil kotouč přesně do vzdálenější šibenice domácí klece. Asistence: T.J. Oshie, Jevgenij Kuzněcov.
    15:54 Dylan STROME - 0:2
     
    15:54
    Washington právě vstřelil branku!
    A tak se do dvoubrankového vedení dostávají hosté, kteří následně rychle přenesli hru do svého útočného pásma, kde Ovečkin poslal touš před bránu DYLANU STROMOVI, jenž zde ustál souboj s Bahlem a následně poslal touš pod beton Schmida. Asistence: Alex Ovečkin, Tom Wilson.
    06:37 Anthony MANTHA - 0:1
     
    06:37
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals otevírají stav tohoto utkání! Protas parádně u modré čáry vypíchl kotouč Siegenthalerovi, a ten se pak příhodně odrazil na hůl ANTHONYHO MANTHY, který vedl akci dvou na jednoho a ikdyž se na domácí klec nedíval, tak poslal touš přesně mezi betony Schmida. Asistence: Alexej Protas.
     
    06:23
    Hned první zákrok Sheparda byl nakonec velmi důležitý, protože si před něj najížděl Haula, jenž obdržel přihrávku od Mercera, avšak domácímu útočníkovi se už z bezprostřední blízkosti Sheparda překonat nepodařilo.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 25. Toffoli (Meier, J. Hughes), 26. Meier (J. Hughes, Toffoli), 27. Hischier (Bratt, Marino), 31. Toffoli (L. Hughes, J. Hughes) – 7. Mantha (Protas), 16. D. Strome (Ovečkin, Wilson), 18. Milano (Oshie, Kuzněcov), 41. D. Strome (Kuzněcov, Carlson), 43. McMichael (Mantha, Bäckström), 59. Ovečkin


    New Jersey Devils: Schmid (21. Vaněček) – Siegenthaler, Hamilton, Bahl, Marino, B. Smith, L. Hughes – Toffoli, J. Hughes, Meier – Palát, Hischier, Bratt – Mercer, Haula, Holtz – Lazar, M. McLeod, Bastian.
    Trenér: Lindy Ruff

    Washington Capitals: Shepard (Kuemper) – Fehérváry, Carlson, Sandin, T. van Riemsdyk, Alexejev, Jensen – Ovečkin, D. Strome, Phillips – McMichael, Kuzněcov, Oshie – Milano, Bäckström, Wilson – Malenstyn, Protas, Mantha.
    Trenér: Spencer Carbery

    Rozhodčí: St. Laurent, Skilliter – Cherrey, Kelly

    Diváci: 16 117
    bahis siteleri