Zlín – Olomouc 2:1 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 2:7 (kon.)
Mountfield HK – Plzeň 3:5 (kon.) | Třinec – Vítkovice 5:0 (kon.) | Litvínov – Liberec 2:1 (po pr.)
K. Vary – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Pardubice – Přerov 4:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 28.10.2023, 13:00 • Mini WERK ARENA, Třinec • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    48:52
    Pátá právě teď odbila! A to z hokejky ADAMA CEDZA, jenž využil rozehrávky mezi Dominikem Bujákem a Viktorsem Kurbakem na modré čáře. Puk si vzal do mezikruží a střelou zápěstím vymetl pravý vingl. Asistence: Viktors Kurbaka a Dominik Buják.
     
    42:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jan Bartoš si vyměnil puk ve středním pásmu s Michalem Pospíšilem, který zamíchal s pukem a poslal jej rozjetému VOJTĚCHU SPĚVÁČKOVI, jenž promáchnul ostře hokejkou a z mezikruží se nemýlil. Asistence: Michal Pospíšil a Jan Bartoš.
     
    33:31
    Třinec právě vstřelil branku!
    PETR SIKORA se stal autorem třetí třinecké branky. Využil pochybení ze strany beků a bekhendem překonal z mezikruží Jakuba Smolku. Bez asistence.
     
    08:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Dominik Buják se dotkl puku v levém kruhu a neváhal jej poslat na Adama Cedza, který si povšimnul rozjetého VIKTORSE KURBAKY, jenž dělovou ránou z mezikruží propálil bránu a z oslabení zvýšil skóre na 2:0. Asistence: Adam Cedzo a Dominik Buják.
     
    01:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Miroslav Holinka vyvezl puk z útočné modré a nahrál do rohu, kde byl Robin Gerych. Ten se pohyboval za brankou a zpoza ní nahrál do převbrankového prostoru TOMÁŠI ŠILAROVI, jenž zakončil z předbrankového prostoru. Asistence: Robin Gerych a Miroslav Holinka.

    Šárka Kolková

    Branky a nahrávky: 2. Šilar (Gerych, Holinka), 9. Kurbaka (Cedzo, Buják), 34. Sikora, 43. Spěváček (M. Pospíšil, Bartoš), 49. Cedzo (Kurbaka, Buják)


    HC Oceláři Třinec: J. Král (A. Černý) – Andrle (A), A. Horváth, Volas, Kurbaka, Ošmera, M. Pospíšil, Buják (A) – Cedzo, Sikora, Kozlík – Šilar, Holinka (C), Gerych – Lysak, Bartoš, Spěváček – Blaha, Mikula.
    Trenér: René Mucha

    HC Vítkovice Ridera: Smolka (Vávra) – Chaloupka (A), Bialy, Man, Kalandra, Puchala (C), Vi. Glos, Čuba – Tobola, Štiak (A), Chlán – Žídek, M. Hanák, Milata – Muroň, Kovalčík, Saxa – Zapletal.
    Trenér: Darek Stránský

    Rozhodčí: Vaněk, Kapitanov – Bartek, Voznička
    bahis siteleri