Florida – Seattle 3:2 (kon.) | Nashville – Toronto 3:2 (po pr.) | Boston – Detroit 4:1 (kon.)
Columbus – NY Islanders 0:2 (kon.) | Montreal – Winnipeg 4:3 (1:0 po s.n.) | Pittsburgh – Ottawa 2:5 (kon.)
Vancouver – NY Rangers 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Vegas 3:4 (0:1 po s.n.) | Buffalo – Colorado 4:0 (kon.)
New Jersey – Minnesota 4:3 (kon.) | Washington – San Jose 3:1 (kon.)
po s.n. (1:0)
Montreal Canadiens
4:3 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:0)
Winnipeg Jets
Neděle 29.10.2023, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nick SUZUKI - 4:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Montreal Canadiens. Autorem rozhodujícího nájezdu je NICK SUZUKI, který svůj nájezd proměnil. Při zakončení udělal povedenou kličku a střelou za beton Brossoita ho překonal.
    41:54 Joel ARMIA - 3:3
     
    41:54
    Montreal právě vstřelil branku! Máme srovnáno! Krátce po skončení přesilovky Winnipegu se do pásma s pukem na holi vřítil Guhle, jenž pak následně našel na pravém kruhu volného JOELA ARMIU, jehož tvrdá rána skončila vedle levého betonu Brossoita a skončila v bráně. První gól pro finského útočníka v sezóně, který hraje poprvé v této sezoně. Asistence: Kaiden Guhle.
    28:23 Sean MONAHAN - 2:3
     
    28:23
    Montreal právě vstřelil branku! Montreal využívá přesilovku a už ztrácí jen gól! Matheson na modré čáře místo střely nahrál na pravý kruh Suzukimu. Kapitán domácích pak viděl před brankou lépe postaveného SEANA MONAHANA, jehož bekhendová rána z prostoru před brankou proletěla nad betonem Brossoita a skončila v bráně. Asistence: Nick Suzuki a Michael Matheson.
    20:33 Nino NIEDERREITER - 1:3
     
    20:33
    Winnipeg právě vstřelil branku! Hodně smolný začátek druhé třetiny pro Montreal. Montreal se špatně dohodl za brankou, čehož využil Appleton, jenž poslal kotouč před branku, kde stál nachystaný NINO NIEDERREITER, který si udělal rychlou kličku doprava a střelou mezi betony prostřelil Allena. Asistence: Mason Appleton.
    20:15 Adam LOWRY - 1:2
     
    20:15
    Winnipeg právě vstřelil branku! Hned na začátku druhé třetiny odskakuje Winnipeg znovu do vedení. Niederreiter nahrál zpoza brány ADAMU LOWRYMU, který zůstal nekrytý u pravé tyčky a už jen pouze poslal puk do odkyryté brány. Druhá trefa Lowryho v zápase! Asistence: Nino Niederreiter a Mason Appleton.
    05:05 Justin BARRON - 1:1
     
    05:05
    Montreal právě vstřelil branku! Jenže domácí rychle srovnávají! Harvey-Pinard od levého mantinelu projel s pukem do útočného pásma, a následně ho předložil do předbrankového prostoru JUSTINU BARRONOVI, jenž dostal mezi betony Brossoita puk do sítě. Asistence: Rafaël Harvey-Pinard a Kaiden Guhle.
    04:28 Adam LOWRY - 0:1
     
    04:28
    Winnipeg právě vstřelil branku! ADAM LOWRY byl při svém samostatném úniku zahákován Newhookem a bylo nařízeno trestné střílení. Lowry se k němu rozjel a Allena překonal přesnou ranou nad jeho beton.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 6. J. Barron (Harvey-Pinard, Guhle), 29. Monahan (Suzuki, Matheson), 42. Armia (Guhle), rozh. náj. Suzuki – 5. Lowry (TS), 21. Lowry (Niederreiter, Appleton), 21. Niederreiter (Appleton)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Nick Suzuki (MTL)
    1:0   Mark Scheifele (WPG)
    2. série:
    1:0   Cole Caufield (MTL)
    1:0   Kyle Connor (WPG)
    3. série:
    1:0   Sean Monahan (MTL)
    1:0   Nikolaj Ehlers (WPG)


    Montreal Canadiens: Allen (Montembeault) – J. Barron, Matheson, Kovacevic, Guhle, Xhekaj, Harris – Harvey-Pinard, Suzuki, Caufield – Slafkovský, Newhook, J. Anderson – Gallagher, Monahan, Pearson – Armia, Evans, Pezzetta.
    Trenér: Martin St. Louis

    Winnipeg Jets: Brossoit (Hellebuyck) – DeMelo, Morrissey, Pionk, Dillon, Schmidt, Samberg – Iafallo, Scheifele, Connor – Ehlers, Naměstnikov, Perfetti – Appleton, Lowry, Niederreiter – D. Gustafsson, Kupari, M. Barron.
    Trenér: Rick Bowness

    Rozhodčí: Schlenker, Sutherland – Flemington, Barton

    Diváci: 21 105
    bahis siteleri