Florida – Seattle 3:2 (kon.) | Nashville – Toronto 3:2 (po pr.) | Boston – Detroit 4:1 (kon.)
Columbus – NY Islanders 0:2 (kon.) | Montreal – Winnipeg 4:3 (1:0 po s.n.) | Pittsburgh – Ottawa 2:5 (kon.)
Vancouver – NY Rangers 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Vegas 3:4 (0:1 po s.n.) | Buffalo – Colorado 4:0 (kon.)
New Jersey – Minnesota 4:3 (kon.) | Washington – San Jose 3:1 (kon.)
konec
Washington Capitals
3:1 (0:1, 0:0, 3:0)
San Jose Sharks
Neděle 29.10.2023, 22:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:02 Jevgenij KUZNĚCOV - 3:1
     
    59:02
    Washington právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Alexandr Ovečkin prostrčil kotouč pro JEVGENIJE KUZNĚCOVA, který ještě ze středního pásma poslal puk do prázdné klece. 3:1. Asistence: Alexandr Ovečkin a John Carlson.
    55:15 Tom WILSON - 2:1
     
    55:15
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals se poprvé v utkání dostávají do vedení, necelých pět minut před koncem třetí části! V nepřehledné situaci u brankoviště kraloval TOM WILSON, avšak kotouč se do branky odrazil pravděpodobně od jednoho z bránících hráčů. Situaci jistil Alexandr Ovečkin. 2:1. Asistence: Alexandr Ovečkin a John Carlson.
     
    53:32
    William Eklund brilantní zadovkou vybídl mezi kruhy Lukea Kunina, jehož pokus skončil na vyrážečce Darcyho Kuempera. Skvělý zákrok domácího brankáře.
    42:18 Dylan STROME - 1:1
     
    42:18
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali vyrovnání na začátku třetí periody! Hardy Häman Aktell vypálil ze strany, avšak jeho ránu ještě gólman vyrazil. Následně Jensen připravil kotouč pro DYLANA STROMEA, který našel mezírku mezi betony z poměrně velké dálky. 1:1. Asistence: Nick Jensen a Hardy Häman Aktell.
     
    37:01
    Mackenzie Blackwood i tuto situaci skvěle přečetl. Kuzněcov našel u brankoviště úplně volného Ovečkina, jenž ani nadvakrát neuspěl.
     
    35:36
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks:
    Fabian Zetterlund – 2 min., držení.
     
    30:11
    William Eklund získal kotouč po chybě domácích. Následně jej předal mezi kruhy Mikaelu Granlundovi, kterého ale vychytal Darcy Kuemper.
     
    21:43
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks:
    Mario Ferraro – 2 min., sekání.
     
    16:00
    T. J. Oshie zůstal sám mezi kruhy, ale výtečně jej vychytal Mackenzie Blackwood. Gólman Sharks následně zneškodnil také velkou šanci Johna Carlsona.
     
    14:39
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks:
    Mario Ferraro – 2 min., vysoká hůl.
    11:40 Luke KUNIN - 0:1
     
    11:40
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají na konci 12. minuty do vedení! Ty Emberson vystřelil od modré čáry pouze na zadní mantinel, avšak kotouče se zmocnil LUKE KUNIN, který jej okamžitě zastrčil k tyči. 0:1. Asistence: Ty Emberson a Mario Ferraro.
     
    04:32
    Strome krásnou žabičkou hledal u zadní tyče Wilsona, který zakončil. Mackenzie Blackwood se ale stačil přesunout a skvěle zakročil. První zákrok brankáře San Jose.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 43. D. Strome (Jensen, Häman Aktell), 56. Wilson (Ovečkin, Carlson), 60. Kuzněcov (Ovečkin, Carlson) – 12. Kunin (Emberson, Ferraro)


    Washington Capitals: Kuemper (C. Lindgren) – Carlson (A), Fehérváry, T. van Riemsdyk, Sandin, Jensen, Häman Aktell – Wilson, D. Strome, Ovečkin (C) – Oshie, Kuzněcov, McMichael – Phillips, Bäckström (A), Mantha – Protas, Lapierre, Malenstyn.
    Trenér: Spencer Carbery

    San Jose Sharks: Blackwood (Kähkönen) – Burroughs, M. Vlasic, Rutta, Ferraro (A), Benning, Emberson – Duclair, Hertl (A), Zetterlund – Kunin, Granlund, Eklund – Hoffman, Sturm, G. Smith – Labanc, Carpenter, Zadina.
    Trenér: David Quinn

    Rozhodčí: McCauley, Lambert – Marquis, Mills

    Diváci: 15 856
    bahis siteleri