Granada – Villarreal 2:3 (kon.)
konec
Granada CF
2:3 (2:3)
Villarreal CF
Pondělí 30.10.2023, 21:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • Španělská LaLiga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    34
    Granada právě vstřelila branku!
    Věřte tomu, nebo ne, ale Granada je zpátky ve hře! Čtvrtý zásah v této sezóně si na své konto připisuje MYRTO UZUNI, který zachytil pas v hostujícím vápně a Jörgensena následně překonal velmi podobným způsobem jako před pár minutami Sánchez – 2:3!
     
    29
    Granada právě vstřelila branku!
    Čtyři góly během necelé půlhodiny, to moc se často nevidí! Granada navzdory nepříznivému vývoji nehodlá složit zbraně a obratem snižuje, když Villar ze středu hřiště naservíroval míč na levou stranu na nabíhajícího RICARDA SÁNCHEZE a ten ztrestal nepozornost hostující obrany zakončením nad Jörgensena – 1:3!
     
    28
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Domácí jsou v rozkladu, hosté přidávají další zásah a zadělávají na nečekaný debakl! Na střeleckou listinu se po pěkném sólu zapisuje ALEXANDER SÖRLOTH, jenž se na sekundu uvolnil na hraně šestnáctky a nádhernou střelou na zadní tyč prostřelil Ferreiru – 0:3!
     
    23
    Villarreal právě vstřelil branku!
    V Granadě panuje mrtvolné ticho, Villarreal odskakuje do dvougólového trháku! GERARD MORENO šancí nepohrdl a s ledovým klidem od puntíku poslal míč do levého dolního rohu, zatímco Ferreira spadl na pravou stranu – 0:2!
     
    18
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Granada sice měla v posledních minutách více ze hry, jako první se ale nakonec prosazují hosté! Sörloth se po křídle přesunul až k tyči a následně pěknou přihrávkou na střed připravil střelu pro GERARDA MORENA, jehož zakončení z voleje zaplulo za bezmocného Ferreiru – 0:1!

    Vojtěch Martinek

    Branky: 29. R. Sánchez (G. Villar), 34. Uzuni (Zaragoza) – 18. G. Moreno (Sörloth), 23. G. Moreno (pen.), 28. Sörloth (Parejo)

    Karty:   50. Baena (VLR), 68. Albiol (VLR), 73. C. Romero (VLR), 90. Parejo (VLR)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 9:0. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 14:15.
    Granada CF: Ferreira – R. Sánchez (83. Diédhiou), Miquel, Torrente, Neva – Zaragoza, S. Ruiz (83. Petrović), G. Villar (60. Melendo), Fernandez (68. Callejón) – Puertas (C) (68. Weissman), Uzuni.
    Náhradníci: A. López – Manafá, V. Díaz, Bosch, Perea.

    Trenér: Paco López.

    Villarreal CF: Jörgensen – Altimira, Albiol (C), Gabbia, A. Moreno (76. Femenía) – Akhomach (76. Terrats), Capoue, Parejo, Baena (58. Morales) – G. Moreno (84. Comesaña), Sörloth (46. C. Romero).
    Náhradníci: Reina – Cuenca, Mándí, Trigueros, Brereton Díaz.

    Trenér: José "Pacheta" Rojo.

    Rozhodčí: Iglesias – Bueno, Cerezo.

    Diváci: 16 638.
    bahis siteleri