Česko – Ukrajina 7:0 (kon.)
konec
Česko
7:0 (4:0)
Ukrajina
Pondělí 30.10.2023, 18:00MS v malé kopané • Skupina C
Předzápasové kurzy
    50. Denis LAŇKA - 7:0
     
    50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skóre střetnutí otevřel, i uzavřel! Řeč je o DENISU LAŇKOVI, šestadvacetiletý fotbalista Vyšehradu dostal na levou stranu vápna výbornou přihrávku od pravé lajny a sám před brankářem mířil neomylně mezi jeho nohy.
    31. Ondřej PADĚRA - 6:0
     
    31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zase Ukrajina vyzkoušela hru bez gólmana a znovu neuspěla, na polovině hřiště si balón připravil ONDŘEJ PADĚRA a s přehledem jej poslal přes posledního obránce do odkryté brány.
    27. Daniil DOLEČEK - 5:0
     
    27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká dominance pokračuje i v úvodu druhé půle. Po rychlém brejku došlo ke střele do bránícího Kostromy, načež se míče chopil DANIIL DOLEČEK a dobře mířenou střelou k levé tyči poslal balón mezi nohama hráče v rozlišovacím dresu.
    25. Jan KOUDELKA - 4:0
     
    25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko střílí gól do šatny! Pro autové vhazování si sběhl JAN KOUDELKA a poradil si brilantně, proti dělovce z voleje k levé tyčce byl gólman Kelemen bezmocný.
    17. Tomáš JELÍNEK - 3:0
     
    17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Bejdova družina disponuje třígólovým náskokem! Soupeř doplatil měrou vrchovatou na to, že se dopředu vydal gólman, právě ten o balón přišel a v přečíslení dvou na jednoho obránce dostal balón před prázdnou bránu TOMÁŠ JELÍNEK, stoprocentní šancí nepohrdl.
    9. David MACHÁČEK - 2:0
     
    9
    Česko právě vstřelilo branku!
    A už je to o dva góly! Ukrajinská defenziva si nepohlídala DAVIDA MACHÁČKA, který obdržel parádní nahrávku do vápna a bez problémů nasměroval míč prvním dotekem do prázdné brány.
    6. Denis LAŇKA - 1:0
     
    6
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se dostávají do vedení! Přihrávku na levou stranu od Klímy obdržel DENIS LAŇKA, jenž dobře mířenou ránou na zadní tyčku propálil bezmocného gólmana.

    Milan Huppert

    Branky: 6. Laňka, 9. Macháček, 17. Jelínek, 25. Koudelka, 27. Doleček, 31. Paděra, 50. Laňka

    Karty:   24. Macháček (CZE), 45. Kasal (CZE) – 46. Sokolovskyj (UKR)


    Česko: Beran, Bíro (C) – Hakl, Svoboda, Jelínek, Paděra, Koudelka, Doleček, Junek, Kubát, Klíma, Macháček, Kasal, Žížala, Laňka, Gedeon.
    Trenér: Stanislav Bejda

    Ukrajina: Kelemen, Poslavskyj – Kudrjavcev, Pylyp, Semenichin, Chajnas, Kostroma (C), Brovko, Akimov, Sokolovskyj, Vovčenko, Babkin.
    Trenér: Vitalij Melnyk
    bahis siteleri