Boston – Florida 3:2 (po pr.) | Philadelphia – Carolina 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Anaheim 3:4 (kon.)
Tampa – Seattle 3:4 (po pr.) | Winnipeg – NY Rangers 2:3 (po pr.) | NY Islanders – Detroit 3:4 (po pr.)
Dallas – Columbus 5:3 (kon.) | Arizona – Chicago 8:1 (kon.) | Vegas – Montreal 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Pittsburgh Penguins
3:4 (1:1, 1:1, 1:2)
Anaheim Ducks
Úterý 31.10.2023, 00:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Mason MCTAVISH - 3:4
     
    59:47
    Anaheim právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelný závěr! Domácí nevyužili dlouhou přesilovku 5 na 3, když Malkin v jejím závěru napálil tyčku, a poté si ještě nepohlídali MASONA MCTAVISHE, který naskočil na led z trestné lavice. Vyčerpaný Adam Henrique poslal McTavishe z posledních sil do samostatného úniku a mladý střední útočník, kterého marně stíhal Erik Karlsson, vše vyřešil ranou nad lapačku. Asistence: Adam Henrique.
    43:01 Mason MCTAVISH - 3:3
     
    43:01
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté rychle vyrovnávají! Ryan Strome zachytil vyhození Sidneyho Crosbyho a poslal puk před branku, kde byl MASON MCTAVISH. Ten si poradil, když zblízka zamířil mezi Jarryho betony. Asistence: Ryan Strome a Pavel Mintjukov.
    41:25 Radim ZOHORNA - 3:2
     
    41:25
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Teď už se RADIM ZOHORNA raduje! Nyní střílel na Dostála z mezikruží Drew O'Connor. Brankář Ducks jeho zakončení vyrazil a odolal i několika dorážkám. Kotouč ale nakonec vyjel před Radimem Zohornou a ten ho poslal do již odkryté klece – 3:2. Asistence: Drew O'Connor a Lars Eller.
    39:25 Jevgenij MALKIN - 2:2
     
    39:25
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Lukáš Dostál dělal, co mohl, ale nakonec ve dvojnásobném oslabení kapituluje! Dělovka JEVGENIJE MALKINA zapadla k jeho pravé tyčce. To se chytat nedalo – 2:2. Asistence: Erik Karlsson a Sidney Crosby.
    31:51 Frank VATRANO - 1:2
     
    31:51
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Skvělou střeleckou formu potvrzuje FRANK VATRANO! Hostující útočník dostal přihrávku na levý kruh od Cama Fowlera a vymetl bližší horní růžek Jarryho svatyně. Parádní střela a pro Vatrana už devátý gól v tomto ročníku – 1:2. Asistence: Cam Fowler a Mason McTavish.
    08:28 Jakob SILFVERBERG - 1:1
     
    08:28
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají! Max Jones posunul před branku puk k JAKOBOVI SILFVERBERGOVI. Ten hrací předmět před padajícím Jarrym nejprve netrefil ideálně. Kotouč však prošel pod tělem domácího gólmana a zastavil se vedle bočního oblouku, odkud si ho Silfverberg vytáhl zpět a zasunul do již odkryté klece. Asistence: Max Jones a Pavel Mintjukov.
    02:55 Erik KARLSSON - 1:0
     
    02:55
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku využívají! Jevgenij Malkin poslal kotouč na hůl ERIKA KARLSSONA. Ten měl napřaženo kousek za pravým kruhem a dělovkou ke vzdálenější tyčce nedal Gibsonovi šanci na zákrok. Asistence: Jevgenij Malkin a Reilly Smith.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 3. E. Karlsson (Malkin, R. Smith), 40. Malkin (E. Karlsson, Crosby), 42. Zohorna (D. O'Connor, Eller) – 9. Silfverberg (Max Jones, Mintjukov), 32. Vatrano (Fowler, McTavish), 44. McTavish (R. Strome, Mintjukov), 60. McTavish (Henrique)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (Hellberg) – Letang (A), Graves, E. Karlsson, M. Pettersson, Ruhwedel, Shea – Rust, Crosby (C), Guentzel – Rakell, Malkin (A), R. Smith – Zohorna, Eller, D. O'Connor – Carter, Acciari, Nieto.
    Trenér: Mike Sullivan

    Anaheim Ducks: Gibson (21. Dostál) – LaCombe, Fowler (A), Ljubuškin, Mintjukov, Gudas, Vaakanainen – Terry (A), Carlsson, Zegras – R. Strome, McTavish, Vatrano – Silfverberg, Henrique (A), Max Jones – Leason, Carrick, R. Johnston.
    Trenér: Greg Cronin

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Blandina – Murray, Daisy

    Diváci: 16 903
    bahis siteleri