Přerov – Frýdek-M. 2:3 (po pr.) | Zlín – Prostějov 5:4 (kon.) | Jihlava – Třebíč 0:2 (kon.)
Znojmo – Kolín 3:2 (3:2 po s.n.) | Pardubice B – Litoměřice 5:0 (kon.) | Sokolov – Slavia 4:3 (po pr.)
Poruba 2011 – Vsetín 3:0 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:4 (2:2, 2:1, 1:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 01.11.2023, 17:30 • Trinity Bank Arena Luďka Čajky, Zlín • Chance liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:58
    Marek Štipčák odjíždí na střídačku a hosté zkusí vyrovnat s šesti bruslaři v poli!
    58:18 Jiří FRONK - 5:4
     
    58:18
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    JIŘÍ FRONK je nakonec úspěšným střelcem po kontrole u videa, jeho individuální akce nakonec znamenala to, že se puk dostal těsně za brankovou čáru. Prostějov tak ztrácí jeden gól. Asistence: Petr Krejčí.
     
    58:18
    Jiří Fronk byl o chvíli později v ještě větší příležitosti, protože jistě obešel domácího brankáře a následně měl před sebou odkrytou klec, ale nejspíš na brankové čáře jeho pokus srazil pryč Pavel Sedláček!
     
    58:10
    Jiří Fronk zůstal úplně zapomenutý před domácí brankou a mohl pálit bekhendem, mířil ale do hrudě Daniela Hufa!
    53:11 Bedřich KÖHLER - 5:3
     
    53:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    BEDŘICH KÖHLER jako správný kapitán vrací svému týmu dvoubrankový náskok! Zlínský forvard se blížil k bráně po levé straně a odtud prostě tvrdě vypálil. Jeho pokus zablokoval Tomáš Hanousek, ale střelec branky si okamžitě našel odražený puk, provedl kličku a zavěsil do odkryté klece. Bez asistence.
     
    50:05
    Jestřábi se málem dočkali dalšího vyrovnání! Do úniku totiž velmi dobře vyjel Jan Veselý, který se nakonec dostal až před Daniela Hufa, ale z bezprostřední blízkosti ho nepřekonal!
     
    44:40
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Jan Veselý – 2 min., vysoká hůl.
     
    41:16
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Zdeněk Doležal – 2 min., vysoká hůl.
     
    40:06
    Jan Süss po vyhraném buly okamžitě zamířil do útoku a vytvořil si slibnou pozici, mířil ale těsně nad!
     
    38:19
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Denis Kindl – 2 min., podrážení.
     
    37:30
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Marek Račuk – 2 min., hrubost.
     
    36:22
    Jakub Šlahař si dobře našel prostor u pravého mantinelu, nakonec se dostal až za bránu a odtud přihrával do brankoviště. Z této pozice okamžitě vypálil Nicolas Werbik, ale prostor mezi tyčemi těsně netrefil!
     
    34:22
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Tomáš Jiránek – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
    33:51 Jan SÜSS - 4:3
     
    33:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    S góly se opět roztrhl pytel a žlutomodří zase vedou o jednu branku! Největší měrou se to zasloužil Denis Kindl, který dlouho kroužil sám v útočném pásmu a nakonec vypálil z pravého kruhu. Jeho pokus ještě tečoval JAN SÜSS, který si tak na své konto připisuje další trefu. Asistence: Denis Kindl, Jakub Šlahař.
    33:10 Jan VESELÝ - 3:3
     
    33:10
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov zase okamžitě dotahuje ztrátu! Hosté opravdu dlouho kombinovali ve výhodě, dokonce stihli vystřídat, což se vyplatilo. Nakonec totiž poslal výbornou nabídku před bránu Petr Šidlík, JAN VESELÝ jen nastavil hokejku a dostal kotouč do sítě. Asistence: Petr Šidlík, Tomáš Hanousek.
    30:07 Jakub ŠLAHAŘ - 3:2
     
    30:07
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani zase urvali vedení na svou stranu, navíc JAKUB ŠLAHAŘ pokračuje ve skvělých výkonech! Zlínský forvard se prosazuje ve třetím zápase v řadě, tentokrát se z levého kruhu trefil přímo mezi tělo a ruku Marka Štipčáka. Asistence: Mikuláš Zbořil.
     
    27:28
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Zdeněk Doležal – 2 min., hrubost.
     
    12:23
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Michael Keränen – 2 min., držení.
    11:02 Jakub ILLÉŠ - 2:2
     
    11:02
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov velmi rychle stahuje dvoubrankové manko a po delší době využívá přesilovou hru! Zdeněk Doležal přes mezikruží dostal přihrávku na Marka Račuka, který naznačil zakončení, ale následně poslal nabídku na teč. Na tu úspěšně zareagoval JAKUB ILLÉŠ, který tak poslal puk pod horní tyčku. Asistence: Marek Račuk, Zdeněk Doležal.
     
    10:21
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Daniel Huf – 2 min., nedovolené bránění, odpyká Stanislav Sadovikov.
     
    08:33
    Jestřábi sice prohráli buly před vlastní bránou, ale velmi rychle vybojoval kotouč Zdeněk Doležal, který rozjel bleskové přečíslení. To zakončoval Jan Slanina, kterého dělilo od gólu pár centimetrů, protože mířil jen do boční sítě!
    06:59 Matouš VENKRBEC - 2:1
     
    06:59
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté skórují ze své první větší příležitosti a začíná to vypadat na přestřelku! Celou akci zahájil Tomáš Jiránek, který šikovně získal pro své spoluhráče útočné pásmo. Následně od modré čáry vypálil Martin Pěnčík, jehož pokus skvěle tečoval MATOUŠ VENKRBEC, jenž tak poslal kotouč mimo dosah Daniela Hufa. Asistence: Martin Pěnčík, Tomáš Drtil.
    04:47 Nicolas WERBIK - 2:0
     
    04:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí trestají obrovskou chybu Tomáše Hanouska! Ten se dostal k puku kousek před svou klecí a chtěl ho přihrát spoluhráči, avšak místo toho se kus gumy odrazil na hůl NICOLASE WERBIKA, který jistě zakončil pod horní tyč. Bez asistence.
    02:09 Jiří SUHRADA - 1:0
     
    02:09
    Zlín právě vstřelil branku!
    Žlutomodří jdou velmi rychle do vedení! Poprvé v sezoně se prosadil JIŘÍ SUHRADA, kterému nachystal v mezikruží střeleckou pozici Nicolas Werbik. Zlínský bek se následně trefil přesně k pravé tyči. Asistence: Nicolas Werbik, Martin Novák.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 3. Suhrada (Werbik, Novák), 5. Werbik, 31. Šlahař (Zbořil), 34. Süss (Kindl, Šlahař), 54. Köhler – 7. Venkrbec (Pěnčík, Drtil), 12. Illéš (Račuk, Z. Doležal), 34. J. Veselý (Šidlík, Hanousek), 59. Fronk (Krejčí)


    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Hrbas (A), Salonen, Suhrada, Zbořil, M. Novotný, Talafa, Čáp – Keränen, Salmio, Paukku – Süss, Kindl, Šlahař – Sadovikov, Werbik, Novák – P. Sedláček (A), Gago, Köhler (C).
    Trenér: Miloš Říha ml.

    LHK Jestřábi Prostějov: Štipčák (Halouzka) – Hanousek, Šidlík, Pěnčík, Drtil, Krejčí, Forman, Kloz – Fronk, Hašek, V. Burian (A) – J. Veselý, Račuk, Illéš – Slanina, Pitule, Z. Doležal – Maruna, Venkrbec (C), Jiránek (A).
    Trenér: Martin Štrba.

    Rozhodčí: Grygera, Mejzlík – Kleprlík, Komínek
    bahis siteleri