Písek – Cheb 6:3 (kon.) | Tábor – Příbram 7:1 (kon.) | Mostečtí Lvi – Kobra 3:5 (kon.)
Vel. Meziříčí – Technika Brno 4:5 (kon.) | Hronov – Děčín 1:5 (kon.) | Ústí n/L – Vrchlabí 1:5 (kon.)
Řisuty – Chomutov 0:2 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Benátky n/J 5:4 (po pr.)
konec
HC WIKOV Hronov
1:5 (1:0, 0:3, 0:2)
HC Děčín
Středa 01.11.2023, 18:00 • Hronov, Zimní stadion • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký středeční večer přeji všem příznivcům hokeje. Na programu je další kolo druhé hokejové ligy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC WIKOV Hronov a HC Děčín.
     
    HC WIKOV Hronov

    Hokejisté Hronova se v tabulce nacházejí na posledním patnáctém místě se ziskem tří bodů, které získali za jedinou výhru 7:1 nad Řisuty. To bylo na konci září. Od té doby šli zase od porážky k porážce. V posledních třech odehraných duelech padli 1:5 s Příbramí, 1:7 s Benátkami a naposledy utrpěli debakl, když domácí Kobra Praha vyhrála 11:3.
     
    HC Děčín

    Děčínští hokejisté jsou na tom lépe, najdeme je v horním patře tabulky, konkrétně na páté pozici s jednadvaceti body. Čtyřzápasovou sérii výher zastavily Medvědům Letňany, kde děčínský celek prohrál těsně 1:2. Naposledy už ale zase Děčínští uspěli v divoké přestřelce na půdě Mostu, kde prohrávali dokonce 1:4, ovšem po změně gólmanů nastal velký obrat a Děčín nakonec zvítězil 8:5. Získal tak další tři body do tabulky, na které by dnes chtěl navázat v Hronově.
     
    Úvodní sestavy:

    HC WIKOV Hronov: Malychin (Škorpík) – Kopecký, Babrusev, Ondruš, Voňka (C) – Vaňkovský (A), M. Hájek I, Voděracký – Štrombach (A), Řezáč, Popitič – Murtazin, Przybyla, Lederer.
    Trenér: Václav Mertlík

    HC Děčín: Lavinger (M. Petrásek) – Vl. Brož (A), Bartoň, Jebavý, Hercík, Zedek, Kaltenböck – D. Tůma (A), Nezbeda, Faigl (C) – O. Sýkora, Jursa, Parshakov – Smola, D. Černý, Macek – Nowák, Hruška.
    Trenér: David Švagrovský

    Rozhodčí: Battěk – Kučera, Motl.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    Hosté se hned po úvodním vhazování vrhli do útočné akce, ale Andrij Malychin nemusel zasahovat. Hned na to šli poprvé dopředu také domácí hráči.
     
    01:23
    Filip Štrombach číhal v prostoru mezi kruhy, kotouče se ale nedočkal. Následně pak Medvědi vyhodili puk hodně daleko a je z toho zakázané uvolnění.
     
    02:01
    Další náznak akce Děčína, který se natlačil před branku soupeře, ale Adam Starý na kotouč nedosáhl, aby ho mohl tečovat do bředbrankového prostoru.
     
    03:28
    Jan Smola se prodral skrze domácí obranu a po levém křídle pokračoval dále, ovšem jeho zakončení zastavil obranný zákrok jednoho z beků Hronova.
     
    03:40
    Andrij Malychin v rozkleku zastavil pokus hostujícího Tomáše Faigla a podržel svůj tým. Následně pak Děčínští střídají a na led skáčou čerstvé síly.
     
    04:22
    Hra je přerušena v útočném pásmu Děčína a bude se vhazovat před Malychinem, konkrétně po jeho levé ruce. Medvědi si tak mohou v útoku pobyt ještě prodloužit.
     
    04:59
    Do prostoru mezi kruhy si sjel pro puk Ondřej Sýkora a jeho švih končí pouze vedle branky domácích. Záhy je opět zastaveno a buly bude vhozeno opět před Malychinem.
     
    06:39
    Domácí získali kotouč a hned s ním jeli do rychlé akce na druhé straně, ale před Lavingerem nestihli zakončit a puk tak má obrana Děčína, která ho zaváží znovu do útočné třetiny.
     
    07:35
    Tomáš Faigl se rozjel a po levém mantinelu zavezl puk do pásma, kde následně poslal touš Jiřímu Jebavému, zkušený bek pak pálil od modré, ovšem jeho pokus byl sražen mimo nebezpečí.
     
    08:39
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Vladimír Brož – 2 min., držení.
     
    10:21
    Hosté se zatím v oslabení velmi dobře brání a vyhazují puky do bezpečí. Nyní ale čelí další akci Hronova.
     
    10:39
    Děčín je v plném počtu.
     
    12:05
    Hronov právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají účet zápasu a jdou do vedení. Voňka poslal kotouč pro JANA LEDERERA, který z pravého kruhu z mírného úhlu zaskočil Lukáše Lavingera, který na kotouč nestihl zareagovat – 1:0. Asistence: David Voňka.
    12:05 Jan LEDERER - 1:0
     
    13:24
    Hra se přestěhovala znovu k Lavingerovi, vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    13:55
    Domácí se usadili v pásmu Děčína a opět zahrozili před jeho brankou, nebezpečí ale uhasil Aleš Macek, který zachytil puk a poslal ho do neutrální zóny tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    14:46
    Nepřesná kombinace Medvědů a ti se sami vykázali z útočné třetiny, buly tak bude vhozeno v neutrální zóně.
     
    15:19
    Další nepřesnosti v děčínské rozehrávce a hra je opět zastavena. Vhazování proběhne po pravici Andrije Malychina.
     
    16:25
    Souhra nevyšla hostům ani tentokráte a z toho těžili domácí dalším rychlým proitúokem, ale jejich zakončení šlo jen vedle tyče Lavingerovy klece.
     
    16:39
    Akce se nepovedla ani domácím a ti směřovali před Lavingera. Hosté se pak dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak znovu vrací před děčínskou svatyni.
     
    16:54
    Martin Jursa zachytil puk ve středním pásmu, ale ten mu uskočil z hokejky a rázem tak bylo po slibně se rodící akci děčínského klubu.
     
    18:29
    Jan Smola už se dostával do útočného pásma, ale byl tam o něco dříve než puk a je z toho další postavení mimo hru a vhazování ve střední třetině.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:30
    Děčínští operovali před brankou Hronova, od modré čáry pak pálil Jan Zedek, jeho dalekonosná střela ale byla sražena do ochranné sítě.
     
    19:50
    Ještě jedna střela Medvědů mířící mimo tři tyče a to bude z prvního dějství vše.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. V ní se lépe dařilo domácím, kteří se jako první dokázali prosadit a vedou tedy 1:0. Hosté tak musejí dohánět manko, povede se jim ho vymazat?
     
    Další třetina začne přibližně v 18:48.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Matěj Hájek hned na úvod druhé třetiny poslal nepříjemný pozdrav na děčínskou klec a Lavinger pak nadvakrát jeho pokus zastavil a poté hru raději přerušil.
     
    21:01
    Tomáš Nezbeda z pravé strany švihl do puku, ale Andrij Malychin efektním semaforem jeho projektil zastavil.
     
    21:16
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní se už akce Děčínu povedla a je vyrovnáno. Nikolaj Parshakov posunul kotouč na JANA ZEDKA, který si nabruslil do levého kruhu a pohotovou svižnou ranou pak rozvlnil síť za zády Andrije Malychina – 1:1. Asistence: Nikolaj Parshakov a Ondřej Sýkora.
    21:16 Jan ZEDEK - 1:1
     
    22:33
    Nyní se do šance dostal domácí celek a vše musela jistit obrana Děčína. Následně pak Lavinger přikryl puk a raději hru zastavil. Buly po jeho pravé ruce.
     
    23:13
    Hosté rozjeli další akci před Malychinem, ten se ale ve svém brankovišti opět činil a dalším zákrokem svůj tým podržel.
     
    24:22
    Další závar před Lavingerem, domácí nadvakrát zakončovali, ale nakonec neprocpali touš za jeho záda.
     
    25:24
    Jan Smola to zkusil skrze obranu domácích, kotouč skutečně šel na branku Andrije Malychina, ale nakonec neskončil v jeho kleci. Hned na to pádí útočit soupeř.
     
    25:53
    Další šance Hronova zůstáva nevyužita! Jeden z domácích poslal puk na tyčku Lavingerovy klece.
     
    26:22
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned po šanci Hronova udeřili hosté. DAVID TŮMA se natlačil před branku domácích, kam mířil kotouč, který poté pohotovou dorážkou dostal za brankovou čáru – 1:2. Medvědi jsou tak poprvé v utkání ve vedení a otáčejí stav. Asistence: Tomáš Faigl.
    26:22 David TŮMA - 1:2
     
    27:08
    Hosté si sebrali puk a zamířili s ním před Malychina, ten se ale mezi třemi tyčemi dobře zorientoval a kotouč lapil do své lapačky.
     
    28:19
    Ondřej Sýkora dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy, ale jeho nápřah kotouč úplně minul. Nicméně Děčínští se stále drží v pásmu svého soupeře.
     
    29:14
    Zakázané uvolnění Hronova stěhuje hru před Malychina, buly po jeho pravé ruce.
     
    30:34
    Jsme za polovinou řádné hrací doby a hosté stále drží nejtěsnější možný náskok. Nyní se bude vhazovat před Lavingerem.
     
    31:25
    Filip Štrombach dostal přihrávku do jízdy a jel do samostatné akce. V těsné blízkosti Lavingera pak vystřelil, ale trefil jen beton hostujícího brankáře! Obrovská šance Hronova tak nekončí vyrovnáním!
     
    31:52
    Vyloučení v týmu HC WIKOV Hronov:
    Tomáš Řezáč – 2 min., vysoká hůl.
     
    32:30
    Domácí drželi dlouho puk co nejdále od Malychina, ale nakonec se Děčínu povedlo otočit hru. Ale kombinace, kterou zakončeil střelou z levé strany Sýkora končí na boční konstrukci hronovské branky.
     
    33:33
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jdou do dvoubrankového náskoku. Od modré čáry pálil Vladimír Brož, do dráhy puku vložil ještě hůl Tomáš Faigl a na levé straně ho pak šikovně tečoval DAVID TŮMA a ten skončil v domácí svatyni – 1:3. Asistence: Tomáš Faigl a Vladimír Brož.
    33:33 David TŮMA - 1:3
     
    34:05
    Jedovka Nezbedy z pravého kruhu minula branku a Malychin tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    36:05
    Další nebezpečné zakončení Hronovských, Lavinger puk sklepl do rohu obranného pásma.
     
    36:46
    Vyloučení v týmu HC WIKOV Hronov:
    Ilja Babrusev – 2 min., krosček.
     
    37:30
    Domácí se dostali do šance ve vlastním oslabení, střela z pravé strany na Lavingera ale skončila jen na jeho levém betonu.
     
    38:05
    Domácí se dostali k puku a rychle ho vyhazují do bezpečí a mimi ohrožení Malychina.
     
    38:46
    Hronov je v plném počtu.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:45
    Medvědi se ještě dostali do akce před Malychinem, ale pokus šel jen vedle jeho branky. Poté domácí dostali puk do neutrální zóny, ale už to vypadá, že se nic v této části hry nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:33.
     
    Také druhé dějství je u konce. V něm se vedlo lépe Medvědům, kteří nejprve srovnali stav, poté duel otočili a ještě i pojistili. Vedou tak 3:1 a podruhé do kabin se jim šlo lépe. Dvěma góly se blýskl David Tůma, dosáhne dnes na třígólový večer?
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:56
    Po nepřesném zakončení hostů se dopředu drali zase domácí, ale marně dobývali svatyni Lukáše Lavingera.
     
    42:45
    Marat Murtazin napřáhl na pravém kruhu a jeho dělovka končí jen těsně vedle Lavingerovy branky.
     
    43:01
    O chvilku později pak musel hostující brankář zasahovat proti střele stejného hráče z levého kruhu.
     
    44:28
    Nikolaj Parshakov protáhl puk do útočného pásma, kde ho poslal spoluhráči, ale jeho zakončení šlo vedle levé tyče z pohledu Andrije Malychina.
     
    44:57
    Vyloučení v týmu HC WIKOV Hronov:
    Ilja Babrusev – 2 min., nesportovní chování.
     
    46:31
    Medvědi se usadili před domácí klecí, na Malychina šly dvě přesilovkové střely, obě ale zachytil. Následně pak se domácí osvobozují a vyhazují puk až před Lavingera.
     
    46:57
    Hronov je v plném počtu.
     
    47:34
    Aleš Macek se protlačil do zakončení mezi kruhy, ale stopku jeho střele vystavil jeden z domácích obránců.
     
    48:32
    Děčínští se vystavili ofsajdové pasti a hra je vykázána zpět do středního pásma, kde se za chvíli bude vhazovat.
     
    49:30
    Zakázané uvolnění Hronova a hra jde znovu před Malychina. Buly bude vhozeno po jeho pravé ruce.
     
    50:11
    Dalekonosnou střelu téměř až z vlastního pásma poslal na Malychina Jan Zedek, ale puk kryje právě domácí brankář a nachytat se nenechal.
     
    51:10
    Nepřesně zakončující Jan Smola a poté bere puk soupeř. Ten se dostal před Lavingera, ovšem pokus Josefa Kopeckého kryje hostující brankář a hned nechává hru plynout tím, že kotouč poslal svým spoluhráčům.
     
    52:54
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tomáš Faigl posunul touš na TOMÁŠE NEZBEDU, který nabral rychlost, nabruslil si do levého kruhu a odtud pak táhlou střelou překonal Andrije Malychina – 1:4. Asistence: Tomáš Faigl a Vladimír Brož.
    52:54 Tomáš NEZBEDA - 1:4
     
    53:45
    Další pokus hostů, kteří prahli po pojistce, ale Malychin jejich pokus lapil. Nicméně nadále čelí ataku hostů před vlastní klecí.
     
    56:20
    Medvědi se usadili v pásmu Hronova a vyslali na Malychina další pokus, který končí mimo.
     
    56:30
    Děčín právě vstřelil branku!
    A nyní se už hosté trefují a berou čtyřbrankový náskok. Do prostoru mezi kruhy si rychle najel VLADIMÍR BROŽ a svižnou střelou pak rozvlnil síť za zády Andrije Malychina – 1:5. Asistence: Tomáš Faigl a David Tůma.
    56:30 Vladimír BROŽ - 1:5
     
    57:28
    Další šance hostů, puk má Malychin a přerušuje hru. Buly bude vhozeno po jeho levé ruce.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:35
    Lavinger nyní vychytal samostatný únik soupeře a udržel tak velmi nadějný náskok hostů. Ti se poté vydali opačným směrem a operují před Malychinem.
     
    59:31
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Nikolaj Parshakov – 2 min., držení.
     
    59:50
    Zápas se už jen dohrává, domácí jsou před hostující brankou, už to ale vypadá, že se v tomto utkání nic nestane.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Medvědi ve třetí třetině přidali další dva góly a Hronov tak porážejí 5:1. Zapisují další tři body do tabulky a připisují druhou výhru v řadě za sebou. Domácí naopak nezískali opět žádné body a drží se tak stále na samém chvostu druholigové tabulky.
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:03:50)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 13. Lederer (Voňka) – 22. Zedek (Parshakov, O. Sýkora), 27. D. Tůma (Faigl), 34. D. Tůma (Faigl, Vl. Brož), 53. Nezbeda (Faigl, Vl. Brož), 57. Vl. Brož (Faigl, D. Tůma)


    HC WIKOV Hronov: Malychin (Škorpík) – Kopecký, Babrusev, Ondruš, Voňka (C) – Vaňkovský (A), M. Hájek I, Voděracký – Štrombach (A), Řezáč, Popitič – Murtazin, Przybyla, Lederer.
    Trenér: Václav Mertlík

    HC Děčín: Lavinger (M. Petrásek) – Vl. Brož (A), Bartoň, Jebavý, Zedek, A. Starý, Kaltenböck – D. Tůma (A), Nezbeda, Faigl (C) – O. Sýkora, Jursa, Parshakov – Smola, D. Černý, Macek – Nowák, Hruška.
    Trenér: David Švagrovský

    Rozhodčí: Battěk – Kučera, Motl
    bahis siteleri