Písek – Cheb 6:3 (kon.) | Tábor – Příbram 7:1 (kon.) | Mostečtí Lvi – Kobra 3:5 (kon.)
Vel. Meziříčí – Technika Brno 4:5 (kon.) | Hronov – Děčín 1:5 (kon.) | Ústí n/L – Vrchlabí 1:5 (kon.)
Řisuty – Chomutov 0:2 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Benátky n/J 5:4 (po pr.)
konec
HC Tábor
7:1 (3:1, 1:0, 3:0)
HC Baník Příbram
Středa 01.11.2023, 18:00 • Zimní stadion Tábor • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:02 Matěj ZADRAŽIL - 7:1
     
    59:02
    Tábor právě vstřelil branku!
    Demolice lídra soutěže pokračuje. Čížek zachytil přihrávku Pinkase a nastartoval další domácí přečíslení. Zleva přihrával na zadní tyč Severovi, který na jeden dotyk přiťukl na střed MATĚJI ZADRAŽILOVI a ten zasunul puk za bezmocného Jirouška. Parádní akce při vlastním oslabení! Asistence: Jiří Severa a Adam Čížek.
    56:35 Radek SEIDL - 6:1
     
    56:35
    Tábor právě vstřelil branku!
    Teď už se z toho stává pomalu exhibice! Šulek nabral rychlost na levém křídle a v závěru akce předložil kotouč před odkrytou část branky, odkud jej RADEK SEIDL uklízel pod horní tyč. Asistence: Ondřej Šulek.
    55:09 Petr ZÍB - 5:1
     
    55:09
    Tábor právě vstřelil branku!
    Domácí svou přesilovou hru sice nevyužili, záhy se ale prosazují při rovnovážném stavu hráčů. U zrodu gólové akce byl brankář Gába, jenž skvěle rozehrál až na vzdálenější modrou. Tam se puku zmocnil PETR ZÍB a z vrcholku pravého kruhu pro vhazování vykouzlil přesnou přízemní střelu. Asistence: David Gába.
    27:24 Jiří SEVERA - 4:1
     
    27:24
    Tábor právě vstřelil branku!
    A tak se mění skóre na druhé straně! Domácí se dostali do akce dva na jednoho. Zadražil přihrál zleva nesobecky napravo a JIŘÍ SEVERA ranou z první propálil Jirouška. Asistence: Matěj Zadražil a Tomáš Hubata.
    14:48 Jakub MATUŠÍK - 3:1
     
    14:48
    Tábor právě vstřelil branku!
    JAKUB MATUŠÍK nájezd proměňuje a zvyšuje vedení Tábora na 3:1! Z pravé strany si povyjel na střed, naznačil kličku a poté vystřelil zápěstím přesně nad Jirouškovu vyrážečku.
    12:46 Tomáš HUBATA - 2:1
     
    12:46
    Tábor právě vstřelil branku!
    Stejný hráč se jen chvíli poté raduje z gólu! Byl to opět TOMÁŠ HUBATA, kdo zachytil hostující pokus o vyhození z pásma. Od modré čáry si potáhl puk mezi kruhy, položil si protihráče a střelou z okraje levého kruhu na zadní tyč rozjásal ochozy. Tábor otáčí skóre ve svůj prospěch! Bez asistence.
    04:47 Jakub SUCHÁNEK - 1:1
     
    04:47
    Tábor právě vstřelil branku!
    Jihočeši zcela zaslouženě vyrovnávají. Hajič nahodil z pravé strany kotouč na JAKUBA SUCHÁNKA a ten jej šikovně tečoval přesně k levé tyči. Asistence: Tomáš Hajič a Jakub Matušík.
    00:56 Matěj KOLDA - 0:1
     
    00:56
    Příbram právě vstřelila branku!
    Příbram jde ze svého prvního útočného výletu do vedení. David Gába vyrážel Gengelovu střelu z pravé strany před sebe, odkud ji za jeho záda dorazil dojíždějící MATĚJ KOLDA. Před brankou dobře operoval rovněž Kafka, jenž byl i v zárodku celé akce. Asistence: Petr Kafka a Ladislav Gengel.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 5. Suchánek (Hajič, Matušík), 13. Hubata, 15. Matušík (TS), 28. Severa (Zadražil, Hubata), 56. Zíb (Gába), 57. Seidl (Šulek), 60. Zadražil (Severa, A. Čížek) – 1. Kolda (Kafka, Gengel)


    HC Tábor: Gába (T. Dvořák) – A. Čížek, Hajič, Suchánek (A), Hubata, Plášil – Zadražil, Bárta, Severa – Krliš, Milfait, Zeman – Matušík (A), Dančišin, Zíb – Šulek, L. Prášek, Seidl (C) – Zayml.
    Trenér: Tomáš Matušík

    HC Baník Příbram: Jiroušek (Tichon) – Saňa (A), Havelka, Jelínek (A), Rajgl, Krejčí, Zdeněk – Mařík, Kafka, Kolda – Pětník, Bečvář, Duchan – Gengel (C), Hasman, Pinkas.
    Trenér: Radek Bělohlav

    Rozhodčí: Jílek – Rubáš, Tvrdík

    Diváci: 2235
    bahis siteleri