Sparta – Mountfield HK 4:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:2 (2:1, 0:0, 2:1)
Mountfield HK
Středa 01.11.2023, 18:00 • Sportovní hala Fortuna, Praha - Holešovice • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
    47:42 Ondřej HRABÍK - 4:2
     
    47:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané přesilovku bleskově využívají! Po vyhraném vhazování se přesně do levého horního rohu trefil ONDŘEJ HRABÍK. Asistence: Jakub Žmola a David Senčák.
    43:28 Jan HAMRŠMÍD - 3:2
     
    43:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se ale rychle vrací do vedení! Po několika dorážkách dokázal puk dostat do hostující branky JAN HAMRŠMÍD. Asistence: David Hrubý, Sebastian Pavlák.
    41:13 Michal BENEŠ - 2:2
     
    41:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královéhradečtí přesilovku využívají. Přestože se jim dlouho nedařilo udržet v pásmu, nakonec dokázal Dommers projet až před Vedrala, který jeho pokus neudržel a protože byl sparťanský gólman po prvním zákroku mimo pozici, dorážkou do odkryté branky srovnává MICHAL BENEŠ. Asistence: Valdis Dommers, Matěj Beneš.
    15:56 Matěj BENEŠ - 2:1
     
    15:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí ale na dvoubrankové vedení Sparty bleskově odpovídají. Střelu Dommerse Vedral neudržel a na následnou dorážku MATĚJE BENEŠE už nedosáhl. Asistence: Valdis Dommers.
    14:09 František DAVID - 2:0
     
    14:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí vedení už je dvoubrankové! Ondřej Hrabík nabral ve vlastním obraném pásmu rychlost a dokázal dojet až před Tučka. Svým zakončením si na bránkáře hostí sice nepřišel, Tuček ale puk opět neudržel ve své výstroji a pohotovou dorážkou tak domácí vedení zvyšuje FRANTIŠEK DAVID. Asistence: Ondřej Hrabík
    12:32 Jan HAMRŠMÍD - 1:0
     
    12:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se po velmi nenápadné akci dostávají do vedení! David Hrubý nahodil z ostrého úhlu puk na Tučka, kterému ale kotouč vypadl a do branky jej tak mohl dorazit JAN HAMRŠMÍD. Asistence: David Hrubý, Albert Bareš.

    Alžběta Žižková

    Branky a nahrávky: 13. Hamršmíd (Hrubý, Culek), 15. David (Daníček, Hrabík), 44. Hamršmíd (S. Pavlák, Hrubý), 48. Hrabík (Žmola, Senčák) – 16. Ma. Beneš (Dommers), 42. Mi. Beneš (Dommers, Ma. Beneš)


    HC Sparta Praha: Vedral (Tvrzník) – J. Červenka (A), David (A), Samson, T. Bartoň, Culek, Mack – Krupička, Žmola, Daníček – Theimer, Fábry (C), Hrabík – Bareš, Senčák, Holeček – S. Pavlák, Hamršmíd, Hrubý.
    Trenér: Tomáš Netík

    Mountfield HK: Tuček (Mrázek) – Bezpalec, Havlíček, J. Aschenbrenner, Pavelka, Hrbek, Samek, Veselý – Dommers, Mi. Beneš, Ma. Beneš – Mach, T. Hora, Hrdlička – Prášek, Matašovský (C), Jón – V. Aschenbrenner, Zámečník, Vencl (A).
    Trenér: Martin Vágner

    Rozhodčí: Hucl, Kosnar – Maňák, Hlinka

    Diváci: 78
    bahis siteleri