Akademici Plzeň – Riders Univerzita Pardubice 7:2 (kon.) | BO Ostrava – VUT Cavaliers Brno 3:6 (kon.)
konec
BO Ostrava Vítkovice Steel
3:6 (1:2, 1:2, 1:2)
VUT Cavaliers Brno
Středa 01.11.2023, 20:30 • Multifunkční hala Ostrava • Univerzitní liga ledního hokeje • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ostravská univerzita na domácím kluzišti nepotvrdila roli mírného favorita, v gólově bohatém utkání prohrála s brněnskými Cavaliers 3:6.

    Všechny třetiny skončily stejným skóre 1:2. Vítězství hostujícího celku je zasloužené, protože byl od první minuty lepší, a přestože Brňané prohrávali, tak se nepoložili, ještě v úvodní dvacetiminutovce dokonali obrat a od té doby udrželi vedení až do závěrečné sirény. Hrdinou zápasu byl hostující forvard Josef Pöschl, jenž se na výhře Cavaliers podílel hattrickem.

    Svěřenci trenéra Koukala si díky vítězství polepšili na dvanáct bodů a v tabulce poskočili na druhé místo, lepší už jsou pouze plzeňští Akademici. BO Ostrava je se třemi body poslední devátá. (22:34:22)
     
    Konec zápasu.
    59:30 Benjamin KOLDER - 3:6
     
    59:30
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Konečné skóre vylepšil přesilovkovým zásahem BENJAMIN KOLDER, ten u levé tyčky počkal na výbornou křižnou nahrávku Poleje a zakončením z první propálil bezmocného Daňu. Asistence: Matyáš Polej a Vojtěch Pernický.
     
    59:05
    Je po nadějích. Po zaváhání na obranné modré čáře hasil Emil Adamczyk hrozící nebezpečí podrážením, Daňa se sklesle vrací zpátky do brány.
     
    58:38
    Po obětavém bloku hostujícího hráče touš zavítal do ochranné sítě, načež si domácí kouč Dětský vzal oddechový čas a po jeho konci zůstává Daňa na střídačce. Domácí zkouší powerplay.
     
    58:18
    Nepřesná diagonála zprava v podání Daniela Zajíce, adresát Viliam Béreš s marně snažil dosáhnout na kus černé gumy.
     
    57:51
    Po levém mantinelu vyzkoušel štěstí Matej Paško, neustál ovšem střet tělo na tělo se soupeřem a skončil na ledě.
     
    57:16
    Na modré si kus černé gumy zpracoval Jan Ramert a nahodil na bránu, s přispěním teče bránícího hráče puk zamířil výrazně vedle levé tyče.
     
    56:47
    Bekhendové vyhození si pohlídal Šimon Zlámal, nenechal se dojet protihráčem a po mantinelu přenesl hru na Richarda Rogoznika.
     
    56:19
    A další icing hokejistů v černých dresech, kterým jako kdyby už docházely síly. Závěrečný tlak se nejspíše konat nebude.
     
    55:44
    Z levého kruhu nahazoval zápěstím Filip Cekr a vytyčený cíl splnil, Matyáš Daňa schoval puk do lapačky a na rozehrávku si netroufl, takže hra zůstane v obranné třetině domácího celku.
     
    55:25
    Cavaliers nepouští soupeře do tlaku a sami naopak v poklidu kombinují v útočném pásmu, odkud ví, že jim žádné nebezpečí nehrozí.
     
    54:51
    Střela od modré čáry byla zblokována a sražena do středního pásma, odkud rozehrává novou akci domácích Filip Zapletal.
     
    54:15
    Hosté jsou kompletní. Martin Kubík vypálil z ostrého úhlu a hledal mezírku u bližší tyčky, cílové zařízení však přestřelil.
     
    53:54
    Do protiútoku vyrazil v oslabení Jan Malý. Až před gólmana se nenatlačil, protože neustál souboj s posledním obráncem.
     
    53:27
    Střelou z levého kruhu neuspěl Jan Bernát, minul volný prostor u pravé tyče a kotouč následně po mantinelu doputoval až do střední třetiny.
     
    52:58
    Na vrcholku pravého kruhu nevyšlo zpracování Davidu Gřesíkovi, takže nevystřelil, nicméně Ostravané pokračují v útočné třetině.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 10. Kubík (Sysala), 35. Sysala (Dvořák, Gřesík), 43. Bernát – 19. Pöschl (Malý, Harmim), 20. Plitko (Pejkovič, Jaroš), 29. Pöschl (Antonín Běhal, Buchal), 40. Charvát (Harmim), 52. Pöschl (Harmim, Malý), 60. Kolder (Polej, Pernický)


    BO Ostrava Vítkovice Steel: Daňa – Dvořák, Paclík, Paško, Zajíc, Šmatelka, Siner, Zapletal, Gřesík (C) – Hepnar, Sysala (A), Plánka, Kriščák, Mikula, Byčkov, Bernát (A), Kubík, Béreš, Adamczyk, Pohl.
    Trenér: Jan Dětský

    VUT Cavaliers Brno: Adam Běhal (Martinčík) – Buchal, Pejkovič, Antonín Běhal, Viskot, Man, Zlámal, Pernický (C), Cekr – Harmim, Ramert, Šišma, Charvát, Jaroš, Pöschl, Rogoznik (A), Polej, Malý, Slováček, Plitko, Kolder.
    Trenér: Štěpán Koukal

    Rozhodčí: Koziol – Bartek, Konvička

    Diváci: 156
    bahis siteleri