Akademici Plzeň – Riders Univerzita Pardubice 7:2 (kon.) | BO Ostrava – VUT Cavaliers Brno 3:6 (kon.)
konec
BO Ostrava Vítkovice Steel
3:6 (1:2, 1:2, 1:2)
VUT Cavaliers Brno
Středa 01.11.2023, 20:30 • Multifunkční hala Ostrava • Univerzitní liga ledního hokeje • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:30 Benjamin KOLDER - 3:6
     
    59:30
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Konečné skóre vylepšil přesilovkovým zásahem BENJAMIN KOLDER, ten u levé tyčky počkal na výbornou křižnou nahrávku Poleje a zakončením z první propálil bezmocného Daňu. Asistence: Matyáš Polej a Vojtěch Pernický.
    51:10 Josef PÖSCHL - 3:5
     
    51:10
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Brněnští hokejisté dělají důležitý krok směrem k zisku třech bodů! Za obranu obdržel přihrávku Harmim, jenž si Daňu roztáhl bekhendovým blafákem, načež nezvládl přehodit levý beton. Nemusel však dlouho smutnit, protože volného touše se chopil JOSEF PÖSCHL a poslal jej do mírně posunuté brány, rozhodčí se rozhodli zásah uznat. Asistence: Nesim Harmim a Jan Malý.
    42:47 Jan BERNÁT - 3:4
     
    42:47
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Ještě nás čeká pořádné drama! Po Pöschlově chybě v obranné třetině se puku v mezikruží chopil JAN BERNÁT a pověsil ho nechytatelným způsobem do pravého víka. Bez asistence.
    39:40 Kryštof CHARVÁT - 2:4
     
    39:40
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Domácí se nepoučili a znovu soupeře pustili při vlastní přesilovce do příležitosti a v tomto případě už byli potrestáni. KRYŠTOF CHARVÁT v přečíslení volil zakončení a uspěl forhendovou ránou mezi lapačku a levý beton brankáře. Asistence: Nesim Harmim.
    34:27 David SYSALA - 2:3
     
    34:27
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Velké zaváhání Malého potrestáno kontaktní brankou! Hostující útočník ztlumil puk bruslí a přejel ho, čehož využil Kubík k nahrávce DAVIDU SYSALOVI před prázdnou bránu, Běhal byl bez šance na zákrok. Asistence: Michal Dvořák a David Gřesík.
    28:48 Josef PÖSCHL - 1:3
     
    28:48
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Koukalova družina odskakuje do dvoubrankového vedení! Středem najel do útočného pásma JOSEF PÖSCHL, krásnou stahovačkou se zbavil posledního beka, bekhendovým blafákem vyřadil ze hry i gólmana a střelu poslal neomylně pod břevno. Asistence: Antonín Běhal a Pavel Buchal.
    19:09 Daniel PLITKO - 1:2
     
    19:09
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Obrat během necelé minuty, domácí závěr třetiny vůbec nezvládají! Z minusového úhlu nachytal domácího brankáře DANIEL PLITKO, Daňa si sám srazil kotouč za brankovou čáru. Asistence: Peter Pejkovič a Martin Jaroš.
    18:31 Josef PÖSCHL - 1:1
     
    18:31
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Vyrovnáno! Střelu Malého ze středu Daňa neudržel a této skutečnosti využil JOSEF PÖSCHL, ten dojel ke kotouči jako první a poslal jej brankáři nekompromisně mezi betony. Asistence: Jan Malý a Nesim Harmim.
    09:45 Martin KUBÍK - 1:0
     
    09:45
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Hosté jsou od začátku jasně lepším týmem, ale své příležitosti nevyužili, zatímco soupeř hned tu první! V přečíslení dostal od Sysaly doprava nahrávku MARTIN KUBÍK a marně se přesunujícího Běhala propálil forhendovou střelou z první na přední tyč. Asistence: David Sysala.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 10. Kubík (Sysala), 35. Sysala (Dvořák, Gřesík), 43. Bernát – 19. Pöschl (Malý, Harmim), 20. Plitko (Pejkovič, Jaroš), 29. Pöschl (Antonín Běhal, Buchal), 40. Charvát (Harmim), 52. Pöschl (Harmim, Malý), 60. Kolder (Polej, Pernický)


    BO Ostrava Vítkovice Steel: Daňa – Dvořák, Paclík, Paško, Zajíc, Šmatelka, Siner, Zapletal, Gřesík (C) – Hepnar, Sysala (A), Plánka, Kriščák, Mikula, Byčkov, Bernát (A), Kubík, Béreš, Adamczyk, Pohl.
    Trenér: Jan Dětský

    VUT Cavaliers Brno: Adam Běhal (Martinčík) – Buchal, Pejkovič, Antonín Běhal, Viskot, Man, Zlámal, Pernický (C), Cekr – Harmim, Ramert, Šišma, Charvát, Jaroš, Pöschl, Rogoznik (A), Polej, Malý, Slováček, Plitko, Kolder.
    Trenér: Štěpán Koukal

    Rozhodčí: Koziol – Bartek, Konvička

    Diváci: 156
    bahis siteleri