Philadelphia – Buffalo 2:5 (kon.) | Calgary – Dallas 3:4 (kon.) | Colorado – St. Louis 4:1 (kon.)
Anaheim – Arizona 4:3 (po pr.)
po prodl.
Anaheim Ducks
4:3 (2:2, 0:1, 1:0 - 1:0)
Arizona Coyotes
Čtvrtek 02.11.2023, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:27 Troy TERRY - 4:3
     
    63:27
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Clayton Keller s pukem na bekhendu přijel až k brankovišti, kde mu nezbylo místo na finální kličku. McTavish zavelel k rychlému protiútoku. Podal kotouč TROYI TERRYMU a ten v pravém kruhu ukončil zápas přesnou střelou do bližšího horního rohu. Vítěznou trefou Troy Terry zároveň zkompletoval hattrick! Asistence: Mason McTavish.
    44:01 Leo CARLSSON - 3:3
     
    44:01
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Gudasova tvrdá střela vnesla zmatky do obrany Arizony. LEO CARLSSON zpoza branky přihrál Terrymu a pak jeho střelu z levého kruhu protečoval do Vejmelkovy branky. Asistence: Troy Terry, Radko Gudas.
    34:08 Lawson CROUSE - 2:3
     
    34:08
    Arizona právě vstřelila branku!
    LAWSON CROUSE před brankovištěm poslal na kolena Gudase. Získaného místa využil k přebrání Maccelliho přihrávky a po přehození kotouče na bekhend neomylně zavěsil pod střechu brány. Asistence: Matias Maccelli, Juuso Välimäki.
    14:51 Logan COOLEY - 2:2
     
    14:51
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes vyrovnávají a zároveň slaví první gól v kariéře LOGANA COOLEYHO! Třetí muž loňského draftu se díky přihrávce Mosera natlačil před LaCombea a těsně před Dostálem zvedl puk do horního rohu brány. Asistence: Janis Moser, Liam O´Brien.
    11:41 Lawson CROUSE - 2:1
     
    11:41
    Arizona právě vstřelila branku!
    LaCombe zaváhal v rozehrávce a nabídl Arizoně další pobyt v útočné třetině, ze kterého resultuje snížení na 1:2! Moser si nenechal přihrávku od Bjugstada a zleva předložil puk mezi kruhy, odkud vsítil první branku v sezoně robustní forward LAWSON CROUSE. Asistence: Janis Moser, Nick Bjugstad.
    09:35 Troy TERRY - 2:0
     
    09:35
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři zvyšují vedení na 2:0! Mintjukov odstavil od puku Dumbu. V protiútoku si narazil s Fowlerem a bekhendovou střelu do tyče za něj dopravil do otevřené branky TROY TERRY. Asistence: Pavel Mintjukov, Cam Fowler.
    03:46 Troy TERRY - 1:0
     
    03:46
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Karel Vejmelka ztrácí čisté konto hned z první střely na jeho branku! Po soubojích za jeho brankou se fantastickým zakončením do šibenice v pravém kruhu prezentoval TROY TERRY. Využitá přesilovka pro Ducks! Bez asistence.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 4. Terry, 10. Terry (Mintjukov, Fowler), 45. Carlsson (Terry, Gudas), 64. Terry (McTavish) – 12. Crouse (Moser, Bjugstad), 15. L. Cooley (Moser, O'Brien), 35. Crouse (Maccelli, Välimäki)


    Anaheim Ducks: Dostál (Stalock) – LaCombe, Fowler, Ljubuškin, Mintjukov, Gudas, Vaakanainen – Terry, Carlsson, Zegras – Groulx, McTavish, Vatrano – Silfverberg, Henrique, Max Jones – Leason, Carrick, R. Johnston.
    Trenér: Greg Cronin

    Arizona Coyotes: Vejmelka (Ingram) – Durzi, Moser, Dumba, Välimäki, Dermott, Stecher – Schmaltz, Hayton, Keller – Crouse, Bjugstad, Maccelli – Boyd, L. Cooley, Carcone – Kerfoot, McBain, O'Brien.
    Trenér: André Tourigny

    Rozhodčí: Dunning, Pollock – Fournier, MacPherson

    Diváci: 14 894
    bahis siteleri