SR 18 – Trnava 1:6 (kon.)
konec
JOJ ŠPORT Slovensko U18
1:6 (0:1, 1:2, 0:3)
HK Gladiators Trnava
sk Čtvrtek 02.11.2023, 16:00 • Stredná športová škola Poprad • 1. liga (SR) • 52. kolo
Partner:
     
    Štyridsať minút bol zápas pre osemnástku otvorený. Trnavčania už urgentne potrebovali bodovať, a tak reprezentantov ešte zarezal Zahradník s Alapuranenom. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (18:05:25)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
     
    56:20
    Siedmy gól Trnavy z toho nebude. Výbornú palebnú pozíciu mal ruský obranca Kadyrov, ale Haronik si nedovolil zaváhanie, keďže na všetko videl.
     
    55:00
    Zápas je rozhodnutý. Možno sa ešte podarí mladíkom aspoň kozmeticky upraviť skóre.
     
    54:19
    Trnava dala gól! SAMUEL ZAHRADNÍK získal potrebný čas na prípravu koncovky. Haronika si vychutnal bekhendovým blafákom. Asistencia: Adam Dúžek.
     
    53:05
    Puk rozvlnil ochrannú sieť. Hore ho dostal brankár Nagy po zakončení Lašša.
     
    51:41
    Trnava dala gól! Reprezentanti sa opäť rozsypali. Osemnástka pyká za dve hrozivé prihrávky. AAPO ALAPURANEN bol trpezlivý a udrel v správny čas zakončením do horných poschodí svätyne. Asistencia: Alex Kupka.
     
    50:39
    Trnava dala gól! Zo živého úseku hry vyťažili gól hostia. Ich prerušenie čiernej série, ktorá trvá od 6. októbra, je už takmer hotovou vecou. Útočník SAMUEL ZAHRADNÍK dosledoval celú situáciu spred Haronika, ktorému nedal šancu z dorážky. Asistencie: Marco Ejem a Bulat Galimov.
     
    50:00
    Súboj v Poprade nabral skvelé grády. Aktéri lietajú zo strany na stranu. Osemnástka prehráva s Trnavou 1:3 desať minút pred uplynutím tretej tretiny.
     
    49:39
    Pekný a dravý prienik od obrancu Beluška. Nagy s pokojom použil pravý betón pri zneškodnení tejto individuálnej šance.
     
    48:34
    Mladíci nedali žiadny priestor kapitánovi hostí Jurákovi. Ihneď bol zdvojený, ale pre hráčov zo slovenského Ríma to neznamenalo hrozbu v podobe inkasovania.
     
    47:31
    Slováci sa už vymanili spod rastúceho tlaku Trnavy. Na Nagyho vystrelil z ľavej strany Prokopovič, no puk putoval po zadnom mantineli smerom von z pásma.
     
    47:00
    Trnava získava výraznú hernú prevahu. Gladiátori poriadne tlačia Slovákov, ktorí sa ešte stačia brániť a narúšať aktivitu hostí.
     
    46:27
    Haronik nemal najlepší výhľad na hru, ale slávil úspech pri Korímovom nastrelení, ktoré skončilo na betónoch.
     
    45:55
    Galimov našiel Alapuranena v medzikruží. Rusko-fínska spolupráca priniesla len úspešný zákrok reprezentačného muža v maske Haronika.
     
    44:32
    Tomík nahodil puk do útočnej tretiny. V tejto chvíli ho však nepodporil Lašš.
     
    42:14
    Húževkova prihrávka prichádzala do pásma v čase, kedy bol veľmi vysunutý Straka, ktorý nemohol hrať pre signalizovaný ofsajd.
     
    41:29
    Karol Korím nemal šancu ohroziť bránku osemnástky. Výborne si do jeho strely ľahol obetavý Tomík.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 36. Semančík (Straka) – 4. Moncman (Škultéty, Haščič), 31. Miklík (Ejem), 34. J. Štefanka (Kadyrov, Alapuranen), 51. Zahradník (Ejem, Galimov), 52. Alapuranen (Kupka), 55. Zahradník (Dúžek)


    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Haronik – Fabuš, Varga, Beluško, Šimon, Štrbáň, Húževka, Tóth, Krchňavý – Zimáni, Prokopovič, Šilhár – Tomík, Gašo, Liščinský – Semančík, Straka, Frankovič – Lašš, Hazala, Liška.
    Trenér: Martin Dendis.

    HK Gladiators Trnava: M. Nagy – Škultéty, Kadyrov, Marko, Ejem, Korím, Dúžek, Kocúr, J. Štefanka – Ružek, Holovič, Jurák – Miklík, R. Kukumberg st., Zahradník – Galimov, Kupka, Alapuranen – Haščič, Moncman, Piskarev.
    Trenér: Martin Baran.

    Rozhodčí: Kalina, Tornay – Tomáš, Knižka.
    bahis siteleri