Columbus – Tampa 4:2 (kon.) | Detroit – Florida 0:2 (kon.) | NY Rangers – Carolina 2:1 (kon.)
Washington – NY Islanders 0:3 (kon.) | Ottawa – Los Angeles 2:3 (kon.) | Boston – Toronto 3:2 (2:0 po s.n.)
Minnesota – New Jersey 3:5 (kon.) | Edmonton – Dallas 3:4 (kon.) | Arizona – Montreal 3:2 (kon.)
Seattle – Nashville 4:2 (kon.) | Vegas – Winnipeg 5:2 (kon.) | San Jose – Vancouver 1:10 (kon.)
konec
Ottawa Senators
2:3 (0:1, 1:2, 1:0)
Los Angeles Kings
Pátek 03.11.2023, 00:15 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:09 Josh NORRIS - 2:3
     
    44:09
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Nálada v hale je hned veselejší, JOSH NORRIS totiž z velkého tlaku po předchozí Tarasenkově zblokované střele od modré šikovně tečoval další pokus Bernarda-Dockera od modré čáry a domácí jsou na dostřel. Asistence: Jacob Bernard-Docker a Vladimir Tarasenko.
    39:39 Dominik KUBALÍK - 1:3
     
    39:39
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Nakonec ale domácí dokázali přesilovku využít vůbec první střelou. DOMINIK KUBALÍK zakončoval v pokleku z mezikruží po sérii rychlých přihrávek a ukázal instinkt i dovednosti rozeného střelce. Asistence: Claude Giroux a Jakob Chychrun.
    28:55 Anže KOPITAR - 0:3
     
    28:55
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté vybojovali kotouč v rohu kluziště, Kempe předal do volného prostoru na vrchol kruhu Englundovi a jeho dělový golfák dorazil mezi betony domácího brankáře ANŽE KOPITAR. Asistence: Andreas Englund a Adrian Kempe.
    25:00 Carl GRUNDSTRÖM - 0:2
     
    25:00
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Batherson neustál důrazný zákrok a ztratil kotouč, do rychlého brejku ujel Kempe a po jeho přihrávce na pravé křídlo propálil přesouvajícího se brankáře CARL GRUNDSTRÖM. Asistence: Adrian Kempe.
    3:11 Phillip DANAULT - 0:1
     
    3:11
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Byfield si v závěru přesilovky dojel sražený puk a vrátil ho na koncovou čáru číhajícímu Mooreovi, jenž okamžitě sklepl do mezikruží, kde dokázal PHILLIP DANAULT bekhendem dorazit vlastní střelu za brankovou čáru. Asistence: Trevor Moore a Quinton Byfield.

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 40. Kubalík (Giroux, Chychrun), 45. Norris (Bernard-Docker, Tarasenko) – 4. Danault (Moore, Byfield), 25. Grundström (Kempe), 29. Kopitar (Englund, Kempe)


    Ottawa Senators: Korpisalo (A. Forsberg) – Hamonic, Sanderson, Bernard-Docker, Chychrun, Matinpalo, Kleven – Giroux, Stützle, B. Tkachuk (C) – Tarasenko, Norris, Batherson – M. Joseph, Greig, Kubalík – Kastelic, Chartier, Kelly.
    Trenér: Smith

    Los Angeles Kings: Talbot (Copley) – Doughty, M. Anderson, M. Roy, Gavrikov, Spence, Englund – Kempe, Kopitar (C), Byfield – Laferriere, Dubois, Fiala – Kaliyev, Danault, Moore – Lewis, Lizotte, Grundström.
    Trenér: McLellan

    Rozhodčí: Rooney, Halkidis – Apperson, McNamara

    Diváci: 16 216
    bahis siteleri