Columbus – Tampa 4:2 (kon.) | Detroit – Florida 0:2 (kon.) | NY Rangers – Carolina 2:1 (kon.)
Washington – NY Islanders 0:3 (kon.) | Ottawa – Los Angeles 2:3 (kon.) | Boston – Toronto 3:2 (2:0 po s.n.)
Minnesota – New Jersey 3:5 (kon.) | Edmonton – Dallas 3:4 (kon.) | Arizona – Montreal 3:2 (kon.)
Seattle – Nashville 4:2 (kon.) | Vegas – Winnipeg 5:2 (kon.) | San Jose – Vancouver 1:10 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
3:4 (1:1, 0:2, 2:1)
Dallas Stars
Pátek 03.11.2023, 02:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:10
    Skinner míří na svou střídačku!
    53:36 Gagner S. - 3:4
     
    53:36
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři snižují na rozdíl jediné branky! Hned po vhazování ve středovém kruhu se domácí dostali do útoku, kde ještě navíc upadl Harley a díky tomu mohl Kane nahrát na SAMA GAGNERA, kterému se podařilo usměrnit puk do protipohybu ležícího Wedgewooda. Asistence: Evander Kane.
    50:35 Gagner S. - 2:4
     
    50:35
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři vstřelují kontaktní branku! Kotouč se dostal na modrou čáru, odkud hned letělo nahození směrem na hostující klec a Lundkvist sice touš dokázal zblokovat, ale ten se poté pohyboval kolem brankoviště Dallasu, kam přiletěl SAM GAGNER, jenž už ho dotlačil za záda Wedgewooda. Asistence: Cody Ceci, Brandon Kulak.
     
    48:05
    Přesilovka Dallasu končí předčasně kvůli faulu Masona Marchmenta (DAL), jenž dostává dvě minuty za hákování.
     
    47:39
    Naopak do velké šance při svém oslabení se dostal Foegele, který už jel sám na Wedgewooda, avšak jeho zakončení letí mimo bránu Dallasu.
     
    46:31
    Stars si zahrají svou druhou přesilovou hru, protože dvě minuty za držení dostává Ryan Nugent-Hopkins (EDM).
     
    43:12
    Obrovskou příležitost k snížení měl nyní Draisaitl, který byl zcela sám mezi kruhy a mířil mezi betony Wedgwooda, jenž však tento prostor stihl včas uzavřít.
    42:37 Roope HINTZ - 1:4
     
    42:37
    Dallas právě vstřelil branku!
    A tak Lundkvista může těšit, že se Stars z následného protiútoku ihned prosadili. Robertson poslal touš na pravou stranu Pavelskému, který adresoval svou přihrávku před zcela prázdnou bránu najíždějícímu ROOPEMU HINTZOVI, jenž tak vstřelil svou druhou branku v utkání. Asistence: Joe Pavelski, Jason Robertson.
    39:35
     
    39:35
    Gagner vystřelil z pravé strany a Wedgewood jeho střelu vyrazil přímo na hůl McLedoda, avšak i dorážku hostující brankář kryje!
     
    37:54
    Na ledě bylo totiž příliš mnoho hráčů Dallasu, a tak je hostující střídačka potrestána dvouminutovým trestem. Trest odsedí Mason Marchment (DAL).
    36:06 Roope HINTZ - 1:3
     
    36:06
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Hintz zavezl touš do útočného pásma, kde ho přenechal Bennovi, jenž přihrával mezi kruhy na Pavelského, který usměrnil puk přímo do betonu Skinnera a k dorážce se zde dostal ROOPE HINTZ, jenž už neměl problém uklidit puk do odkryté brány. Asistence: Joe Pavelski, Jamie Benn.
     
    35:44
    Přesilovou hru si nyní zahrají i hostující hokejisté, protože na trestnou lavici usedá Evander Kane (EDM), jenž si odpyká dvě minuty za hákování.
    34:12 Bouchard během krátké chvíle hned dvakrát nastřelil tyč hostující klece!
     
    34:12
    I další rána domácího obránce orazítkovala tyč hostující klece!
     
    33:55
    Bouchard dostal nabito na modrou čáru a jeho rána končí na brankové konstrukci!
     
    33:16
    Edmonton si zahraje další přesilovou hru, protože dvě minuty za sekání obdržel Mason Marchment (DAL).
    32:07 Hintz se svou tečí orazítkoval tyč domácí klece.
     
    32:07
    Skinnera nyní zachránila jeho branková konstrukce! Kotouč se dostal na modrou čáru k Suterovi, jehož nahození tečoval Hintz, avšak touš pouze mířil do tyče!
     
    26:16
    Až nyní se dočkáváme prvního vyloučení. Craig Smith (DAL) podrazil pronikajícího Kanea, a tak za své počínání dostává dvě minuty.
    23:25 Joe PAVELSKI - 1:2
     
    23:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se znova dostávají do vedení! Hosté využili toho, že domácí celek střídal, a tak přišel dlouhý pas od Heiskanena na útočnou modrou, kde poté byli hokejisté Dallasu ve třech proti jednomu a Hintze zde nakonec přihrál JOE PAVELSKÉMU, jehož pohotová střela zaletěla do domácí klece. Asistence: Roope Hintz, Miro Heiskanen.
    20:35 Wedgewooda ihned v úvodu druhé třetiny zachránila tyč.
     
    20:35
    Druhá třetina tedy začíná hodně zostra. Bouchard najel s pukem do útočného pásma, kde ihned vystřelil a jeho pokus orazítkoval tyč hostující klece!
    17:00 Evander KANE - 1:1
     
    17:00
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers srovnávají stav utkání! Pavelski u obranné čáry ztratil kotouč, když kolem něj projel padající Nugent-Hopkins, jenž poté ihned přistrčil touš EVANDERU KANEOVI, jehož střela z levého kruhu prošla k vzdálenější tyči hostující klece .Asistence: Ryan Nugent-Hopkins.
    08:08 Matt DUCHENE - 0:1
     
    08:08
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars otevírají stav tohoto zápasu! Hosté ujeli do protiútoku dvou na jednoho, když celou akci nakonec MATT DUCHENE řešil přímou střelou mezi betony Skinnera. Asistence: Mason Marchment, Esa Lindell.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 17. Kane (Nugent-Hopkins), 51. Gagner S. (Ceci, Kulak), 54. Gagner S. (Kane) – 9. Duchene (Marchment, Lindell), 24. Pavelski (Hintz, Heiskanen), 37. Hintz (Pavelski, Benn), 43. Hintz (Pavelski, J. Robertson)


    Edmonton Oilers: S. Skinner (Campbell) – Bouchard, Ekholm, Ceci, Nurse, Broberg, Kulak, Desharnais – McDavid, Draisaitl, Foegele – Hyman, Nugent-Hopkins, Kane – C. Brown, R. McLeod, Holloway – Ryan, Gagner.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Dallas Stars: Wedgewood (Oettinger) – Heiskanen, R. Suter, Hakanpää, Harley, Lindell, Lundkvist – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Dadonov, W. Johnston, Benn – Seguin, Marchment, Duchene – Cr. Smith, Steel, Dellandrea.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: Hanson, Pochmara – Alphonso, Nansen

    Diváci: 17 290
    bahis siteleri