Columbus – Tampa 4:2 (kon.) | Detroit – Florida 0:2 (kon.) | NY Rangers – Carolina 2:1 (kon.)
Washington – NY Islanders 0:3 (kon.) | Ottawa – Los Angeles 2:3 (kon.) | Boston – Toronto 3:2 (2:0 po s.n.)
Minnesota – New Jersey 3:5 (kon.) | Edmonton – Dallas 3:4 (kon.) | Arizona – Montreal 3:2 (kon.)
Seattle – Nashville 4:2 (kon.) | Vegas – Winnipeg 5:2 (kon.) | San Jose – Vancouver 1:10 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
Winnipeg Jets
Pátek 03.11.2023, 03:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:08 Jonathan MARCHESSAULT - 5:2
     
    57:08
    Vegas právě vstřelilo branku!
    JONATHAN MARCHESSAULT vybojoval u vlastní modré čáry puk, přebruslil si do neutrální zóny a z poloviny hřiště kompletuje svůj čtvrtý hattrick v kariéře! Bez asistence.
    45:47 Jonathan MARCHESSAULT - 4:2
     
    45:47
    Vegas právě vstřelilo branku!
    A to zaváhání nakonec přichází ze strany Winnipegu. Pietrangelo založil rychlý protiútok z vlastního pásma, po levém mantinelu zavezl puk do útoku Barbašev, jenž následně centroval před branku. Původního adresáta sice nenašel, ale kotouč se mezi kruhy odrazil k JONATHANOVI MARCHESSAULTOVI, který podstřelil lapačku Hellebuycka. Asistence: Ivan Barbašev, Alex Pietrangelo.
    41:51 Alex IAFALLO - 3:2
     
    41:51
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Connorovu střílenou přihrávku tečoval napřed mezi kruhy Perfetti a následně před brankou ještě puk trefil ruku ALEXE IAFALLA, od něhož se odráží za záda bezmocného Thompsona. Asistence: Cole Perfetti, Kyle Connor.
    28:38 Ivan BARBAŠEV - 3:1
     
    28:38
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Z okamžitého protiútoku po předchozím pokusu Winnipegu se domácí prosazují podruhé během této přesilovky! IVAN BARBAŠEV z levého kruhu doráží Pietrangelovu střelu z pravého kruhu, kterou mu Hellebuyck vyrazil přímo na hůl. Asistence: Alex Pietrangelo, William Karlsson.
    27:00 Jonathan MARCHESSAULT - 2:1
     
    27:00
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Domácí se nicméně bleskově vrátili do útočného pásma zásluhou dlouhého pasu Thompsona na útočnou modrou. Puk zachytil Stone, který přihrál na střed JONATHANOVI MARCHESSAULTOVI a ten prostřelil Hellebuycka z prostoru mezi kruhy. Asistence: Mark Stone, Logan Thompson.
    26:17 Kyle CONNOR - 1:1
     
    26:17
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Aktivita se Winnipegu nakonec vyplácí! Hosté se vrátili do útočného pásma, kam KYLE CONNOR zavezl puk po levém mantinelu. Následně se Connor stočil na střed až mezi kruhy a bekhendovou střelou obhodil Thompsona. Asistence: Alex Iafallo, Mark Scheifele.
    10:43 William KARLSSON - 1:0
     
    10:43
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Přestože se zatím se střelami šetří a pohlednými akcemi rovněž, domácím se povedl rychlý protiútok z vlastního pásma, při němž Dorofejev z pravého kruhu poslal přesný pas do jízdy WILLIAMOVI KARLSSONOVI, jenž z první vypálil k levé tyči a nedal přesouvajícímu se Hellebuyckovi šanci. Asistence: Pavel Dorofejev, Ben Hutton.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 11. W. Karlsson (Dorofejev, Hutton), 27. Marchessault (Stone, L. Thompson), 29. Barbašev (Pietrangelo, W. Karlsson), 46. Marchessault (Barbašev, Pietrangelo), 58. Marchessault – 27. Connor (Iafallo, Scheifele), 42. Iafallo (Perfetti, Connor)


    Vegas Golden Knights: L. Thompson (Hill) – Martinez, Pietrangelo (A), McNabb, Theodore, Pachal, Hutton – Barbašev, Eichel, Marchessault – Cotter, Stephenson, Stone (C) – Dorofejev, W. Karlsson (A), Amadio – Howden, Kolesar, Röndbjerg.
    Trenér: Bruce Cassidy

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey (A), DeMelo, Dillon, Pionk, Samberg, Schmidt – Connor, Scheifele (A), Iafallo – Perfetti, Naměstnikov, Ehlers – Niederreiter, Lowry (C), Appleton – M. Barron, Kupari, D. Gustafsson.
    Trenér: Rick Bowness

    Rozhodčí: Rehman, Blandina – Fournier, Hunt

    Diváci: 17878
    bahis siteleri