Vsetín – K. Vary 3:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 03.11.2023, 17:45 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga dorostu • 13. kolo
Partner:
     
    58:51
    Psohlavec míří na střídačku, na hřišti jej nahrazuje Zolnaj.
     
    57:14
    Psohlavec byl během porady v hovoru s Kašparem, a proto teď nabruslil zpět do své branky. Trenéři už ho ovšem volají zpět, Energie to při vhazování v útočném pásmu zkusí z šesti hráči v poli.
     
    48:46
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Lyčka – 2 min., podrážení.
     
    47:03
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jenže máme tady totožný scénář jako při první vsetínské přesilovce. Hosté už byli v plném počtu, když se Ondřej Vaculík dostal ze středního pásma do toho útočného a přečíslení dva na jednoho zakončoval z mezikruží Michal Kučný. Jeho ránu Psohlavec zastavil pravým betonem, ale dorážka ADAMA NĚMCE ke vzálenější tyči už hostujícímu gólmanovi propadla. Asistence: Michal Kučný, Ondřej Vaculík.
     
    44:54
    Zolnaj podrazil Kužela v útočném pásmu a dostává menší trest. Tohle bylo ze strany karlovarského útončíka zbytečné.
     
    35:51
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Třetí gól v tomto utkání, první na straně Varů, ale také třetí gól z brejkové situace. ADAM ZOLNAJ vybojoval puk ve středním pásmu, přebruslil vracejícího se hráče a zakončil do levého horního rohu. Asistence: Bez asistence.
     
    30:22
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Meissner.
     
    26:39
    Bednářovu střelu od modré čáry domácí brankář vytěsnil pravým ramenem nad sebe. Vsetínští následně vyhazují.
     
    26:26
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Řepka – 2 min., držení.
     
    24:18
    Dobřemysl měl na hokejce snížení, před odkrytou brankou však přestřelil. Nejprve zakončoval Břečka, jehož pokus Cegliňski vytěsnil levým betonem. Následovala střela mířená vysoko nad a o dorážku se snažil ještě Magner, proti kterému se domácí brankář také vytáhl.
     
    20:55
    Vinklárek střílel v přečíslení dva na jednoho. Z pravého křídla se před střelou posunul blíže k ose kluziště, jeho rána mířila přímo na Psohlavcovu vyrážečku.
     
    19:40
    Köhlerovu střelu z pravého kruhu vykopl Cegliňski pravým betonem před sebe. Bezprostředně na tom místě nikdo z Energie nestál, k puku se ovšem velmi rychle dostal Piatkowski, jehož střela z nulového úhlu se dostala za záda vsetínského brankáře, jenže projela jen podél brankové čáry.
     
    18:13
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Vaculík – 2 min., vražení na hrazení.
     
    17:28
    Šebesta na obranu Varů očividně umí. Stejně jako při své brance, tak teď v oslabení obešel bránící hráče a sám zakončoval. Volil ovšem stejný způsob jako minule, takže možná i proto si jej Psohlavec více pohlídal. Šebesta se střelou dlouho váhal a nakonec trefil levý beton.
     
    15:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ani vyloučení Vsetínské nezastavilo v navýšení skóre. ALEXANDR PATÁK ve středním pásmu rukou zpracoval letící kotouč a sklepl si jej na hokejku. Pak už mu nic nebránilo v brejku, který zakončil zasunutím kotouče mezi betony hostujícího gólmana. Asistence: Ondřej Vaculík, Václav Sadílek.
     
    15:35
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Vinklárek – 2 min., vražení na hrazení.
     
    13:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přesilovku sice domácí nevyužili, ale teď už slaví. Martin Václavíček vyjel z hloubi obranného pásma a ve střední třetině přenechal puk ŠIMONU ŠEBESTOVI. Ten projel zbytkem hřiště, proklouzl hostující obranou a bekhendem zakončil k levé tyči. Asistence: Martin Václavíček.
     
    11:49
    Břečka nahrál zpoza soupeřovy branky jen na Patákovu hokejku, což mělo za důsledek rychlý domácí protiútok. A právě Břečka situaci nevyřešil úplně nejlépe a dostává menší trest za podrážení. Uvidíme první přesilovku v utkání, zahrají si ji domácí.
     
    02:22
    Němec se na levém kruhu útočného pásma dostal k puku a najednou stál sám před gólmanem. Zachoval chladnou hlavu, své zakončení ovšem namířil přímo do Psohlavcovy lapačky.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 14. Šebesta (Václavíček), 16. Paták (Vaculík, Sadílek), 48. Němec (Kučný, Vaculík) – 36. Zolnaj


    VHK ROBE Vsetín: Cegliňski (Kocyan) – Lyčka, Kučný (A), Sadílek (C), Hynek, Řepka, Kužel, Dvořáček – Vaculík, Šebesta, Meissner, Drozd (A), Němec, L. Malý, Paták, Fusek, Vinklárek, Václavíček.
    Trenér: Miroslav Barus

    HC Energie Karlovy Vary: Psohlavec (Kašpar) – Magner, Schrottenbaum, Jílek, J. Malý (C), Bauer, Pavlis, Bednář – Břečka, Pech, Zolnaj, Krček, Žalud, Michalov, Piatkowski, Šubík, Dobřemysl, Köhler.
    Trenér: Bohumír Sapoušek

    Rozhodčí: Daniel Pavel — Michal Frais, Tomáš Marek
    bahis siteleri