Benátky n/J – Chomutov 2:4 (kon.) | Vyškov – Kopřivnice 1:2 (kon.) | Ústí n/L – Příbram 5:6 (kon.)
Hronov – Cheb 2:3 (kon.) | Letňany – Řisuty 7:2 (kon.) | SHKM Hodonín – Havířov 2:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Opava 4:0 (kon.) | Technika Brno – Val. Meziříčí 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Šumperk 5:0 (kon.)
Vel. Meziříčí – Nový Jičín 0:4 (kon.) | Vrchlabí – Tábor 1:2 (kon.) | Děčín – Písek 6:4 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
7:2 (2:1, 3:1, 2:0)
HC Řisuty
Sobota 04.11.2023, 17:00 • ICE ARENA, Letňany, Česko • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:31 Tomáš LABUZÍK - 7:2
     
    59:31
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí dokázali v oslabení ujet obraně do akce tři na nikoho. Rychlou tic-tac-toe play zakončil z kraje levého kruhu do prázdné branky TOMÁŠ LABUZÍK. Asistence: Fiala, Kolářík.
    53:03 Oto THEIMER - 6:2
     
    53:03
    Letňany právě vstřelily branku!
    Nepozornost Pánka vede k další brance domácích. Kotouč byl nahozen do levého útočného rohu, kde se k němu dostal OTO THEIMER. Ten chtěl původně jet za branku, ale nakonec se rozhodl pro zakončení k bližší tyči. Pánek nestihl utěsnit prostor u brankové konstrukce. Asistence: Sklenář, Korčák.
    39:34 Petr POPPEL - 5:2
     
    39:34
    Letňany právě vstřelily branku!
    Hosté hrubě chybovali při rozehrávce, neměli přehled, kde se soupeř nachází a Kolářík tak mohl zahájit akci tři na jednoho. Pánek neměl proti přesile šance, PETR POPPEL byl tím, kdo zakončoval z kraje levého kruhu. Asistence: Kolářík.
    28:50 Jiří UHLÍK - 4:2
     
    28:50
    Letňany právě vstřelily branku!
    Od modré čáry vypálil po vhazování Kolářík, k jeho kotouči se na kraji brankoviště dostal JIŘÍ UHLÍK, který dokázal touši nasměrovat pod horní tyč Pánkovy branky. Asistence: Kolářik, Mácha.
    23:00 Aleš CHAMRÁD - 3:2
     
    23:00
    Řisuty právě vstřelily branku!
    V protiútoku se udělal Řisutám prostor na ledě. Po pravém křídle byl Petrášem vyslán do akce ALEŠ CHAMRÁD. Ten si počkal, než si obránce lehne, podržel si puk a vyslal prudkou střelu zápěstím z kraje pravého kruhu. Asistence: Petráš, Strnad.
    21:34 Petr POPPEL - 3:1
     
    21:34
    Letňany právě vstřelily branku!
    Po vhazování se ke střele od modré čáry dostal Drtina, jehož pokus zastavil na hranici brankoviště PETR POPPEL. Ten zareagoval rychle a po zemi se zblízka trefil. Asistence: Drtina, Niko.
    16:34 Ján NIKO - 2:1
     
    16:34
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí se opět prosazují hned po vhazování, tentokrát ale z druhé strany pásma. Po výhře buly Poppelem se ke střele z dálky dostal JÁN NIKO, který díky cloně prostřelil vše, co měl v cestě. Asistence: Poppel.
    08:42 Kryštof PEJCHAL - 1:1
     
    08:42
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Domácí hrubě chybovali při rozehrávce ve svém pásmu, kvůli čemuž se dostal ke střele od modré čáry Patyk. Jeho pokus byl před Němečkovou brankou přesně tečován KRYŠTOFEM PEJCHALEM. Asistence: Patyk.
    04:49 Jiří DRTINA - 1:0
     
    04:49
    Letňany právě vstřelily branku!
    Po vyhraném vhazování vyslal JIŘÍ DRTINA pumelici od modré čáry. Pánek neměl zakrytý výhled, puk mu přeletěl lapačku a vymetl levý horní roh jeho klece. Asistence: Mácha, Labuzík.

    Jiří Pudich

    Branky a nahrávky: 5. Drtina (Mácha, Labuzík), 17. Niko (Poppel), 22. Poppel (Drtina, Niko), 29. Uhlík (Kolářík, Mácha), 40. Poppel (Kolářík), 54. Theimer (Sklenář, Korčák), 60. Labuzík (Z. Fiala, Kolářík) – 9. K. Pejchal (Patyk), 23. Chamrád (Petráš, Strnad)


    HC Letci Letňany: J. Němeček (Nečas) – L. Chalupa, D. Němeček, Kolářík, Z. Fiala, Drtina, Niko, Gurjevskij, Ducháč – Korčák, Sklenář, Theimer – Mrňa, Arnošt, Pšenička – Labuzík, Mácha, Poppel – Uhlík, Jobánek, Poul.
    HC Řisuty: Pánek (T. Horák) – Zich, Malovický, Janda, Strnad, Jakubec – Bílek, Patyk, K. Pejchal – Čech, Chamrád, Okegawa – Pulda, Výrut, Mulač – Petráš.

    Rozhodčí: Veinfurter – Kučera, Jiruška
    bahis siteleri