Olomouc – Pardubice 2:5 (kon.) | Jihlava – Přerov 4:3 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 0:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Litvínov 5:1 (kon.) | Plzeň – Č. Budějovice 2:3 (po pr.) | Vítkovice – Zlín 2:5 (kon.)
K. Vary – Sparta 4:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
5:1 (1:0, 2:1, 2:0)
HC VERVA Litvínov
Sobota 04.11.2023, 13:00 • ŠKO-ENERGO Aréna, Mladá Boleslav • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
     
    56:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři přidali pátý gól a nejspíš i rozhodli! Vlasák u modré měl prostor pro střelu a zápěstím ji na branku hned pustil, po bloku hostujícího hráče se ale kotouč ocitl u levé tyčky a tam stál VOJTĚCH MALÍNEK – 5:1. Asistence: Adam Vlasák a Lukáš Strnad.
     
    54:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    4:1! Hrouda z vlastního pásma dobře viděl MATĚJE GARDONĚ, který se rozjížděl u modré čáry a poslal mu puk. Domácí útočník to z bekhendu na poslední chvíli zkusil strhnout zpět na forhend a povedlo se mu puk procpat přes Stránského beton. Asistence: Jakub Hrouda a Lukáš Strnad.
     
    37:44
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Severočeši přeci jen snižují! Po rychlém průniku do pásma Dohnal za brankou v souboji udržel kotouč a ALEXANDR VIŠNĚVSKIJ jej od levé tyčky procpal přes Horu až do sítě. Asistence: Jiří Dohnal a Denis Horský.
     
    31:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři využívají druhou přesilovku v utkání a vedou 3:0! Puk domácí vybojovali u hrazení a z modré se ke střele dostal TOMÁŠ MORAVEC. Stránskému puk projel skrz betony, u tyčky navíc na dorážku čekal Hurt. Asistence: Vojtěch Malínek a Jan Hurt.
     
    25:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři přesilovku využili a vyhání z branky Kubíka! Těžko říct proč, VOJTĚCH POLÁK totiž po pasu Kučery z podobné pozice míjí jen sporadicky. Nyní se trefil přesně pod horní tyčku a navýšil tak na 2:0. Asistence: Jan Kučera a Matěj Gardoň.
     
    14:27
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři jdou do vedení! Střelu z pravé strany vyrazil Kubík do mantinelu za brankou a puk poskakoval u levé tyčky. Tam se jako první objevil DAVID ŠINDELÁŘ, který jej okamžitě napálil z ostrého úhlu do sítě. Jedná se o první gól mladoboleslavského útočníka v DHL extralize. Asistence: Jakub Hruška.

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 15. Šindelář (Hruška), 26. Polák (Kučera, Gardoň), 32. T. Moravec (Malínek, Hurt), 55. Gardoň (Hrouda, Strnad), 57. Malínek (A. Vlasák, Strnad) – 38. Višněvskij (Dohnal, D. Horský)


    BK Mladá Boleslav: D. Hora (Forst) – A. Čech, T. Moravec (A), Sypecký, A. Vlasák, Hrouda (C), J. Průšek, Ri. Kubíček – Strnad, Zvagulis, Gardoň – Kučera, Malínek, Polák (A) – Hurt, Hruška, Teplý – Šindelář, Šachl, M. Vojáček.
    Trenér: Marek Melenovský

    HC VERVA Litvínov: Kubík (26. Stránský) – Kladivo, Werner, Soušek, Re. Kubíček, Vaverčák, Prokeš, Zachariáš – D. Čech, Dohnal, Višněvskij – Scafari, Bednařík, O. Postl I – D. Horský, Dej (C), Ducháček – Peroutka.
    Trenér: Martin Tvrzník

    Rozhodčí: Barek, Trnka – Kajínek, Maštalíř

    Diváci: 153
    bahis siteleri