Olomouc – Pardubice 2:5 (kon.) | Jihlava – Přerov 4:3 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 0:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Litvínov 5:1 (kon.) | Plzeň – Č. Budějovice 2:3 (po pr.) | Vítkovice – Zlín 2:5 (kon.)
K. Vary – Sparta 4:1 (kon.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
2:3 (1:0, 1:0, 0:2 - 0:1)
HC Motor České Budějovice
Sobota 04.11.2023, 13:00 • LOGSPEED CZ Aréna • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
    61:10 Michal KUSAK - 2:3
     
    61:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je rozhodnuto, hosté skvěle otočili stav utkání a po trefě MICHALA KUSAKA, jenž završil skvělou kličkou obrat svého klání, berou dva body v zápase Českobudějovičtí! Asistence:
    47:38 Adam SOCHOR - 2:2
     
    47:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A máme vyrovnáno! ADAM SOCHOR posunul skóre na 2:2 hned po vyhraném buly, kdy by nejvíce důrazný v kruhu pro vhazování a poslal touš mezi Jansovy betony. Asistence: Richard Pitel, Alexandr Remeš.
    43:29 Alexandr REMEŠ - 2:1
     
    43:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A Jihočeši přece jen snižují! V početní výhodě zkoušel ALEXANDR REMEŠ nejprve nahrávat, poté se ale kotouč odrazil zpět k němu a vzal zodpovědnost za střelu na sebe. Pohotovým zakončením pak trefil odkrytou Jansovu branku. Asistence: Jaroslav Bystřický, Tadeáš Tůma.
    27:31 Adam DOLHÝ - 2:0
     
    27:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A domácí odskakují na rozdíl dvou branek! Do bruslení se pořádně obul Aleš Mazanec, který následně puk předložil před branku pro ADAMA DOLHÉHO, jenž lehkou tečí touš nasměroval až za Maříkova záda. Asistence: Aleš Mazanec.
    00:33 Jakub ŠILER - 1:0
     
    00:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přímo snový vstup do utkání od Západočechů! Ti jdou do vedení necelých 30 sekund po zahájení třetiny, kdy se se o úvodní branku duelu postaral JAKUB ŠILER. Ten si najel z rohu až před Maříka, kterého střelou po ledové ploše k tyči překonal. Asistence: Aleš Mazanec.

    Jan Kordík

    Branky a nahrávky: 1. Šiler (Mazanec, M. Soukup), 28. Dolhý (Mazanec, M. Soukup) – 44. Remeš (Bystřický, T. Tůma), 48. Sochor (Pitel, Remeš), 62. Kusak (Petrásek)


    HC Škoda Plzeň: D. Jansa (Lokajíček) – Skok, Dolhý (C), Hromádka, Cícha, Čančura, M. Houdek (A), Hodinář – M. Soukup, Šiler, Mazanec (A) – Pešek, Koubek, Hála – Řehoř, M. Hořejší, Sabiniok – Šimák, M. Beran II, Tchaliov.
    Trenér: Petr Vojan

    HC Motor České Budějovice: Mařík (Schacherl) – Bystřický, T. Tůma, Placek (A), Willmann (A), Gřegořek, Vachun – Kusak, Pitel (C), Remeš – Aulický, Hoch, Humeník – Sochor, T. Přibyl, Petrásek – Kotous, Pospíchal, Šimon.
    Trenér: Radim Skuhrovec

    Rozhodčí: Svobodová, Micka – Rubáš, Tvrdík.
    bahis siteleri