Buffalo – Philadelphia 1:5 (kon.) | St. Louis – New Jersey 4:1 (kon.) | Edmonton – Nashville 2:5 (kon.)
Arizona – Winnipeg 3:5 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
1:5 (0:3, 0:1, 1:1)
Philadelphia Flyers
Sobota 04.11.2023, 00:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:28 Bobby BRINK - 1:5
     
    51:28
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers pravděpodobně definitivně rozhodují o svém dnešním vítězství! Buffalo se neúspěšně snažilo zakousávat do obrany soupeře a nakonec přišlo o puk. V rychlém protiútoku se BOBBY BRINK dostal za obranu domácích a z mezikruží prostřelil Luukkonena. Asistence: Joel Farabee.
    42:24 Henri JOKIHARJU - 1:4
     
    42:24
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Domácí dokázali na začátku třetí třetiny vsítit první dnešní gól a přeci jen si ukazují, že by to mohlo jít! HENRI JOKIHARJU vystřelil zpoza kruhů k pravé tyči mezi betone a lapačku Erssona a snižuje na 1:4. Asistence: Casey Mittelstadt, John Peterka.
    34:35 Garnet HATHAWAY - 0:4
     
    34:35
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Sabres dnes prožívají děsivé utkání z hlediska defenzivy. GARNET HATHAWAY byl ponechán osudu u levé tyče branky Luukkonena, zamířila k němu přihrávka od mantinelu a stačilo snadné protečování, proti němuž nemohl brankář Buffala nic dělat. Asistence: Ryan Poehling, Nicolas Deslauriers.
    14:57 Travis KONECNY - 0:3
     
    14:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    TRAVIS KONECNY trestá chybu Buffala na útočné modré čáře, dostal se za obranu domácích a v souboji jeden na jednoho s Luukkonenem trefil své zakončení k pravé tyči. Hosté vedou už 3:0. Bez asistence.
    01:31 Louis BELPEDIO - 0:2
     
    01:31
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Takhle si Buffalo určitě začátek zápasu nepředstavovalo. Odražený puk z chumlu před brankovištěm zamířil do pravého kruhu, kam si sjel obránce LOUIS BELPEDIO, jenž poslal kotouč za záda bezmocného Luukkonena. Bez asistence.
    01:03 Scott LAUGHTON - 0:1
     
    01:03
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně rázný vstup Philadelphie do utkání! Několik rychlých přihrávek na levé straně při přechodu útočné modré až do levého kruhu a střela SCOTTA LAUGHTONA přes clonícího Farabeeho prošla brankáři Luukkonenovi k pravé tyči. Asistence: Bobby Brink, Joel Farabee.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 43. Jokiharju (Mittelstadt, Peterka) – 2. Laughton (Brink, Farabee), 2. Belpedio, 15. Konecny, 35. Hathaway (Poehling, Deslauriers), 52. Brink (Farabee)


    Buffalo Sabres: Luukkonen (Levi) – Dahlin (A), Samuelsson, Power, Jokiharju, Clifton, E. Johnson – Greenway, T. Thompson, Biro – J. Skinner, Mittelstadt, Peterka – Rousek, Cozens, Tuch – Girgensons (A), Krebs, Okposo (C).
    Trenér: Don Granato

    Philadelphia Flyers: Ersson (Petersen) – York, Sanheim, Seeler, Se. Walker, Zamula, Belpedio – Tippett, N. Cates, Atkinson – Farabee, Laughton (A), Brink – Konecny, Frost, Foerster – Deslauriers, Poehling, Hathaway.
    Trenér: John Tortorella

    Rozhodčí: Rank, Lambert – Cherrey, Murchison

    Diváci: 16612
    bahis siteleri