Chicago – New Jersey 2:4 (kon.) | Anaheim – Vegas 4:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
4:2 (0:1, 0:1, 4:0)
Vegas Golden Knights
Pondělí 06.11.2023, 02:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:51 Sam CARRICK - 4:2
     
    58:51
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks potvrzují svůj obrat, když se domácím podařilo u mantinelu obrat o kotouč Eichela a SAM CARRICK poté možná neúmyslně poslal touš do opuštěné klece, jelikož puk se po hraně svezl přesně do tyče, od které se odrazil do brány Vegas. Asistence: Troy Terry, Cam Fowler.
    56:20 Mason MCTAVISH - 3:2
     
    56:20
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks otáčejí stav tohoto utkání! Útok domácích pokračoval dále a střelu Ljubuškina vyrazil Thompson před sebe, kde ještě MASON MCTAVISH se svou první dorážkou neuspěl, ale Vatrano zpoza hostující klece rychle vrátil touš zpět a na druhý pokus už byl McTavish úspěšný. Asistence: Frank Vatrano, Ilja Ljubuškin.
    50:55 Sam CARRICK - 2:2
     
    50:55
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají stav tohoto utkání! Eichel chyboval v obranném pásmu, když nedokázal dostat puk do střední části kluziště, čehož využil Mintjukov, který poslal touš před bránu na zcela osamoceného SAMA CARRICKA, jenž udělal kličku do forhendu a kotouč projel pod tělem Thompsona. Asistence: Pavel Mintjukov.
    41:38 Adam HENRIQUE - 1:2
     
    41:38
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks využívají přesilovou hru! Kotouč se dostal na modrou čáru k Fowlerovi, jehož střela byla zblokována, avšak domácí obránce následně přiklepl touš na hůl ADAMA HENRIQUA, jenž ihned z otočky poslal puk směrem na hostující klec, kde těsně projel kolem brusle Thompsona. Asistence: Cam Fowler, Frank Vatrano.
    33:43 Jack EICHEL - 0:2
     
    33:43
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou branek! JACK EICHEL se po pravé straně dostal do útočného pásma, kde využil toho, že mu domácí nechali prostor, a tak z pravého kruhu vyslal svou svižnou střelu, která zaletěla přesně do bližší šibenice brány Anaheimu. Asistence: Shea Theodore, Brayden McNabb.
    08:51 Ivan BARBAŠEV - 0:1
     
    08:51
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Hosté otevírají skóre tohoto utkání! Eichel na pravé straně zvládl souboj s jedním z obránců Anaheimu a Vegas se díky tomu poté dostalo do přečíslení tří na jednoho, kde Eichel parádní žabkou předložil touš před prázdnou klec IVANU BARBAŠEVOVI. Asistence: Jack Eichel.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 42. Henrique (Fowler, Vatrano), 51. Carrick (Mintjukov), 57. McTavish (Vatrano, Ljubuškin), 59. Carrick (Terry, Fowler) – 9. Barbašev (Eichel), 34. Eichel (Theodore, McNabb)


    Anaheim Ducks: Gibson (Dostál) – Fowler, LaCombe, Mintjukov, Ljubuškin, Vaakanainen, Gudas – Zegras, Carlsson, Terry – Vatrano, McTavish, R. Strome – Killorn, Henrique, Silfverberg – R. Johnston, Carrick, Leason.
    Trenér: Greg Cronin

    Vegas Golden Knights: L. Thompson (Hill) – McNabb, Theodore, Korczak, Pietrangelo, Hutton, Pachal – Barbašev, Eichel, Marchessault – W. Carrier, Stephenson, Stone – Dorofejev, W. Karlsson, Amadio – Cotter, Howden, Kolesar.
    Trenér: Bruce Cassidy

    Rozhodčí: MacDougall, Syvret – Brisebois, Comrier

    Diváci: 15 720
    bahis siteleri