Toronto – Ottawa 3:6 (kon.) | Washington – Florida 3:4 (po pr.) | Vegas – Los Angeles 1:4 (kon.)
po prodl.
Washington Capitals
3:4 (1:2, 2:0, 0:1 - 0:1)
Florida Panthers
Čtvrtek 09.11.2023, 01:30 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:15 Sam REINHART - 3:4
     
    60:15
    Florida právě vstřelila branku!
    Prodloužení končí dřív, než se v něm mnozí stihli rozkoukat! Florida s třemi útočníky na hrací ploše potřebovala na rozhodnutí jen patnáct sekund. Barkov po rozehrávce Rodriguese přihrál o vzdálený mantinel SAMU REINHARTOVI. Čerstvě osmadvacetiletý Kanaďan se natlačil před Kuzněcova a těsně před Kuemperem zvedl puk nad jeho lapačku. Asistence: Aleksander Barkov, Evan Rodrigues.
    43:33 Evan RODRIGUES - 3:3
     
    43:33
    Florida právě vstřelila branku!
    V souvislosti s domácím icingem vyhrál Barkov buly k obráncům. Ekman-Larsson ho předal Forslingovi a jeho senzační křížnou přihrávku u zadní tyče usměrnil do poloprázdné branky najíždějící EVAN RODRIGUES. Skutečně prvotřídní pas od Forslinga! Asistence: Gustav Forsling, Oliver Ekman-Larsson.
    35:51 Anthony MANTHA - 3:2
     
    35:51
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps podruhé dávají gól na 3:2! Skvěle hrající McMichael vystihl přihrávku Reillyho. Přebruslil do útočného pásma a v přečíslení propašoval puk skrz Mahuru na ANTHONYHO MANTHU. Ten si přehodil puk na forhend a drobným odrazem o pravou ruku Bobrovského dal druhý gól v zápase. Asistence: Connor McMichael.
    26:13 Connor MCMICHAEL - 2:2
     
    26:13
    Washington právě vstřelil branku!
    Reinhart tancoval u brankoviště. Střelu Ekmana-Larssona za Kuempera ale nedotlačil a Protas zavelel k protiútoku. CONNORU MCMICHAELOVI poslal puk do jízdy a Bobrovskij byl v úniku překonán bekhendovým blafákem. Asistence: Alexej Protas, Martin Fehérváry.
    16:46 Aleksander BARKOV - 1:2
     
    16:46
    Florida právě vstřelila branku!
    O pár chvil později už Kuemper kapituluje a Panthers otáčí skóre na 2:1! Sam Reinhart se v rohu podíval kolem sebe a s chirurgickou přesností poslal přihrávku do levého kruhu. Alexejev pozdě přijel k ALEKSANDERU BARKOVOVI a Fin z jedničky skóroval. Asistence: Sam Reinhart.
    12:49 Oliver EKMAN-LARSSON - 1:1
     
    12:49
    Florida právě vstřelila branku!
    OLIVER EKMAN-LARSSON opět prokazuje, že se Panterům jeho letní podpis vyplácí! Bývalý kapitán Coyotes obdržel od Tkachuka přihrávku ze zadní čáry a svou oblíbenou střelou zápěstím našel volné místo mezi Kuemperovým betonem a vyrážečkou. Asistence: Matthew Tkachuk, Anton Lundell.
    10:42 Anthony MANTHA - 1:0
     
    10:42
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals šťastně střílí první gól zápasu! ANTHONY MANTHA projel kolem střídačky Floridy a zastavil se před pravým kruhem. Trochu naivní pokus o přihrávku na Protase tečoval Lundell a a poslal puk mezi nohy vlastního brankáře. Asistence: Alexej Protas, Darcy Kuemper.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 11. Mantha (Protas, Kuemper), 27. McMichael (Protas, Fehérváry), 36. Mantha (McMichael) – 13. Ekman-Larsson (M. Tkachuk, Lundell), 17. Barkov (Reinhart), 44. Rodrigues (Forsling, Ekman-Larsson), 61. Reinhart (Barkov, Rodrigues)


    Washington Capitals: Kuemper (C. Lindgren) – Carlson (A), Fehérváry, Jensen, Sandin, Alexejev, Häman Aktell – Wilson (A), D. Strome, Ovečkin (C) – Oshie, Kuzněcov, Milano – Protas, McMichael, Mantha – M. Phillips, Lapierre, Malenstyn.
    Trenér: Spencer Carbery

    Florida Panthers: Bobrovskij (Stolarz) – Ekman-Larsson, Forsling, Kulikov, Mikkola, Reilly, Mahura – Reinhart (A), Barkov (C), Rodrigues – M. Tkachuk (A), Lundell, Verhaeghe – Cousins, Stenlund, Luostarinen – Lockwood, Lorentz, Lomberg.
    Trenér: Paul Maurice

    Rozhodčí: StLaurent, Lee – Alphonso, Fournier

    Diváci: 16 104
    bahis siteleri