Toronto – Ottawa 3:6 (kon.) | Washington – Florida 3:4 (po pr.) | Vegas – Los Angeles 1:4 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
1:4 (0:0, 0:2, 1:2)
Los Angeles Kings
Čtvrtek 09.11.2023, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Anže KOPITAR - 1:4
     
    59:48
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    V samotném závětu utkání ještě hosté vylepšují konečnou podobu výsledku. Byfield přikopl puk ke kapitánovi ANŽE KOPITAROVI a Slovinec v blízkosti levého kruhu obranné třetiny mířil neomylně do odkryté svatyně. Asistence: Quinton Byfield.
    54:33 William KARLSSON - 1:3
     
    54:33
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Ještě to bude drama! Stone zprava přihrál mezi kruhy WILLIAMU KARLSSONOVI, švédský forvard během chvilky seřídil mířidla a zápěstím posléze vypálil nechytatelně nad pravé Talbotovo rameno přesně do šibenice. Asistence: Mark Stone a Alex Pietrangelo.
    42:42 Pierre-Luc DUBOIS - 0:3
     
    42:42
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    McLellanova družina skóruje potřetí, podruhé v početní převaze a dělá tak další důležitý krok směrem k vítězství. Sražený pas Kempeho se od zadního mantinelu odrazil příhodně pro PIERREA-LUCA DUBOISE, který neotálel a z první pálil k bližší tyči, kam se Hill nestihl přesunout. Asistence: Adrian Kempe a Kevin Fiala.
    35:58 Trevor MOORE - 0:2
     
    35:58
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita, hostující mužstvo odskakuje na rozdíl dvou branek! Znovu sehrál důležitou roli obránce Spence, když vymyslel parádní střílené nahození do prostoru, kde se nacházel TREVOR MOORE a ten šikovně usměrnil touš nechytatelně pod břevno. Asistence: Jordan Spence a Phillip Danault.
    31:30 Adrian KEMPE - 0:1
     
    31:30
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Bezbrankové skóre prolomeno, důležitý vedoucí gól střílí Králové! Byfield nabil na modrou Spencemu, jehož dělovku schytal do bruslí Pietrangelo a kotouč se pak šťastně odrazil k ADRIANOVI KEMPEMU, který ze vzduchu nasměroval hrací předmět do odkryté brány. Asistence: Jordan Spence a Anže Kopitar.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 55. W. Karlsson (Stone, Pietrangelo) – 32. Kempe (Spence, Kopitar), 36. Moore (Spence, Danault), 43. Dubois (Kempe, Fiala), 60. Kopitar (Byfield)


    Vegas Golden Knights: Hill (L. Thompson) – Pietrangelo (A), Martinez, Theodore, McNabb, Pachal, Hutton – Marchessault, Eichel (A), Barbašev – Stone (C), Amadio, W. Carrier – Dorofejev, W. Karlsson, Cotter – Kolesar, Howden, Röndbjerg.
    Trenér: Bruce Cassidy

    Los Angeles Kings: Talbot (Copley) – Doughty (A), M. Anderson, M. Roy, Gavrikov, Spence, Englund – Kempe, Kopitar (C), Byfield – Laferriere, Dubois, Fiala – Kaliyev, Danault (A), Moore – Lewis, Lizotte, Grundström.
    Trenér: Todd McLellan

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Skilliter – Barton, Cormier

    Diváci: 18 330
    bahis siteleri