Švýcarsko – Finsko 0:4 (kon.) | Švédsko – Česko cz 2:5 (kon.)
konec
Švýcarsko
0:4 (0:2, 0:0, 0:2)
Finsko
Čtvrtek 09.11.2023, 17:30 • Nokia Arena, Tampere, Finsko • Karjala Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:58 Antti SUOMELA - 0:4
     
    55:58
    Finsko právě vstřelilo branku! Je rozhodnuto o finském vítězství! Oksanen vybojoval ve středním pásmu puk, poslal ho ANTTIMU SUOMELOVI. Suomela pak puk vrátil Oksanenovi, jenž pak ještě kotouč Suomelovi znovu vrátil a Suomela z mezikruží trefil prázdnou branku a zkompletoval hattrick. Asistence: Ahti Oksanen.
    47:15 Antti SUOMELA - 0:3
     
    47:15
    Finsko právě vstřelilo branku! Finové přidávají třetí gól! Švýcaři měli puk ve své moci, ale Oksanen díky dobrému důrazu jednoho ze švýcarských hráčů o puk obral na modré čáře a vyrazil dopředu. Následně pak Oksanen z pravé strany vypálil. Berra ale jeho ránu betonem vyrazil pouze na hůl volného ANTTIHO SUOMELY, který už měl jednoduchou práci a doklepl puk do odkryté brány. Asistence: Ahti Oksanen.
    16:01 Antti SUOMELA - 0:2
     
    16:01
    Finsko právě vstřelilo branku! Finové zvyšují skóre! ANTTI SUOMELA se hezkou individuální akcí protáhl do útočného pásma. Podél pravého mantinelu se dostal hezkou stahovačkou až do mezikruží a tvrdou střelou ze slotu trefil prostor mezi betony Berry. Bez asistence.
    06:46 Janne KUOKKANEN - 0:1
     
    06:46
    Finsko právě vstřelilo branku! Je tu první gól! Švýcaři byli na začátku utkání aktivnější, ale jsou to domácí, kteří se ujímají vedení. K odraženému puku se dostal Vesalainen, který zadovkou poslal puk do mezikruží, kde byl připravený JANNE KUOKKANEN, jehož rychlá rána proletěla nad ramenem Berry a skončila v síti. Asistence: Kristian Vesalainen.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 7. Kuokkanen (Vesalainen), 17. Suomela, 48. Suomela (Oksanen), 56. Suomela (Oksanen)


    Švýcarsko: Berra (van Pottelberghe) – Marti (A), Kukan, Müller, Egli, Le Coultre, Berni – Andrighetto, Thürkauf (C), Bertschy – Nussbaumer, Ambühl (A), Simion – Herzog, Senteler, Martschini – Lehmann, Richard, Riat.
    Trenér: Patrick Fischer

    Finsko: Heljanko (Taponen) – Saarijärvi, Riikola (A), Niku, Lindbohm (A), Laaksonen, Leskinen, Seppälä, Vittasmäki – Repo, Suomela, Oksanen – Turkulainen, Kuokkanen, Vesalainen – Ikonen, Björninen (C), Levtchi – Erholtz, Ju. Mattila, Jääskä – Borgström.
    Trenér: Jukka Jalonen

    Rozhodčí: Šindel, Holm – Lundgren, Niittylä

    Diváci: 7875
    bahis siteleri