Švýcarsko – Finsko 0:4 (kon.) | Švédsko – Česko cz 2:5 (kon.)
konec
Švýcarsko
0:4 (0:2, 0:0, 0:2)
Finsko
Čtvrtek 09.11.2023, 17:30 • Nokia Arena, Tampere, Finsko • Karjala Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:58 Antti SUOMELA - 0:4
     
    55:58
    Finsko právě vstřelilo branku! Je rozhodnuto o finském vítězství! Oksanen vybojoval ve středním pásmu puk, poslal ho ANTTIMU SUOMELOVI. Suomela pak puk vrátil Oksanenovi, jenž pak ještě kotouč Suomelovi znovu vrátil a Suomela z mezikruží trefil prázdnou branku a zkompletoval hattrick. Asistence: Ahti Oksanen.
     
    54:11
    Švýcaři to už teď zkouší bez brankáře!
     
    49:30
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Hannes Björninen – 2 min., podrážení.
    47:15 Antti SUOMELA - 0:3
     
    47:15
    Finsko právě vstřelilo branku! Finové přidávají třetí gól! Švýcaři měli puk ve své moci, ale Oksanen díky dobrému důrazu jednoho ze švýcarských hráčů o puk obral na modré čáře a vyrazil dopředu. Následně pak Oksanen z pravé strany vypálil. Berra ale jeho ránu betonem vyrazil pouze na hůl volného ANTTIHO SUOMELY, který už měl jednoduchou práci a doklepl puk do odkryté brány. Asistence: Ahti Oksanen.
     
    41:38
    Levtchi se dostal sám až před Berru, ale jeho pokus z pozice před brankou skončil těsně vedle.
     
    30:11
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Tanner Richard – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Finsko:
    Otto Leskinen – 2 min., hrubost.
     
    24:42
    Turkulainen se dostal s pukem až před Berru a z předbrankového prostoru vypálil, ale Berra stihl včas zasáhnout. Dobrá příležitost Finů.
    16:01 Antti SUOMELA - 0:2
     
    16:01
    Finsko právě vstřelilo branku! Finové zvyšují skóre! ANTTI SUOMELA se hezkou individuální akcí protáhl do útočného pásma. Podél pravého mantinelu se dostal hezkou stahovačkou až do mezikruží a tvrdou střelou ze slotu trefil prostor mezi betony Berry. Bez asistence.
    06:46 Janne KUOKKANEN - 0:1
     
    06:46
    Finsko právě vstřelilo branku! Je tu první gól! Švýcaři byli na začátku utkání aktivnější, ale jsou to domácí, kteří se ujímají vedení. K odraženému puku se dostal Vesalainen, který zadovkou poslal puk do mezikruží, kde byl připravený JANNE KUOKKANEN, jehož rychlá rána proletěla nad ramenem Berry a skončila v síti. Asistence: Kristian Vesalainen.
     
    04:13
    Další rána ze slotu, kterou vyslal Simion, ale netrefil branku Heljanka.
     
    02:10
    První velká šance utkání! Richard našel zpoza brány před brankou úplně volného Riata, který ze slotu poslal puk na bránu, ale trefil jenom výstroj nachystaného Heljanka, který uchránil Suomi od inkasování.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 7. Kuokkanen (Vesalainen), 17. Suomela, 48. Suomela (Oksanen), 56. Suomela (Oksanen)


    Švýcarsko: Berra (van Pottelberghe) – Marti (A), Kukan, Müller, Egli, Le Coultre, Berni – Andrighetto, Thürkauf (C), Bertschy – Nussbaumer, Ambühl (A), Simion – Herzog, Senteler, Martschini – Lehmann, Richard, Riat.
    Trenér: Patrick Fischer

    Finsko: Heljanko (Taponen) – Saarijärvi, Riikola (A), Niku, Lindbohm (A), Laaksonen, Leskinen, Seppälä, Vittasmäki – Repo, Suomela, Oksanen – Turkulainen, Kuokkanen, Vesalainen – Ikonen, Björninen (C), Levtchi – Erholtz, Ju. Mattila, Jääskä – Borgström.
    Trenér: Jukka Jalonen

    Rozhodčí: Šindel, Holm – Lundgren, Niittylä

    Diváci: 7875
    bahis siteleri