Edmonton – NY Islanders 4:1 (kon.) | Seattle – Colorado 1:5 (kon.)
konec
Seattle Kraken
1:5 (1:0, 0:2, 0:3)
Colorado Avalanche
Úterý 14.11.2023, 04:00 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:43 Valerij NIČUŠKIN - 1:5
     
    56:43
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté přetavují přesilovku v gól a ještě vylepšují konečnou podobu svého vítězství. Ze středu nahazoval Makar a byl to VALERIJ NIČUŠKIN, kdo na hraně brankoviště sklepl hrací předmět mimo Daccordův dosah. Asistence: Cale Makar a Nathan MacKinnon.
    49:09 Jonathan DROUIN - 1:4
     
    49:09
    Colorado právě vstřelilo branku!
    O vítězi je s největší pravděpodobností rozhodnuto! Rantanen posunul dlouhý pas na MacKinnona, centr elitní lajny v přečíslení dvou na jednoho vybídl ke skórování JONATHANA DROUINA a kanadský forvard zapsal první trefu v novém dresu střelou mezi tělo a pravou ruku Daccorda. Asistence: Nathan MacKinnon a Mikko Rantanen.
    44:14 Cale MAKAR - 1:3
     
    44:14
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Lavina dělá další důležitý krok směrem k vítězství! CALE MAKAR si vyměnil touš s Tomášem Tatarem, v pravém kruhu dostal hodě času na zamíření a zápěstím vypálil nechytatelně k bližší tyči, ta ještě kotouči pomohla za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Tatar a Caleb Jones.
    34:12 Ross COLTON - 1:2
     
    34:12
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Bednarova družina využívá početní převahu a strhává vedení na svou stranu! MacKinnon nabil na modrou Toewsovi, jehož Tatarem lehce tečovanou ránu Daccord znovu jenom vyrážel a s pohotovou dorážkou do prázdné brány přispěchal ROSS COLTON. Asistence: Tomáš Tatar a Devon Toews.
    32:05 Mikko RANTANEN - 1:1
     
    32:05
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Nahození Toewse vypadlo Daccordovi z výstroje, MacKinnon následně bekhendem dorážel do boční sítě, načež se kotouče chopil MIKKO RANTANEN, důrazný finský útočník stáhl kotouč před bránu a zvládl ho nasměrovat i za brankovou čáru. Asistence: Nathan MacKinnon a Devon Toews.
    06:13 Brandon TANEV - 1:0
     
    06:13
    Seattle právě vstřelil branku!
    Domácí jsou za počáteční tlak odměněni vedoucí trefou! Střelu Dunna od modré Georgijev levým betonem vyrazil pouze k BRANDONU TANEVOVI a navrátilec do sestavy při druhém zápase v sezóně bekhendem s přehledem zakončoval do odkryté části brány a zaznamenal tak svou první trefu v novém ročníku! Asistence: Vince Dunn a Alexander Wennberg.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 7. B. Tanev (Dunn, Wennberg) – 33. Rantanen (MacKinnon, Toews), 35. Colton (Tatar, Toews), 45. Makar (Tatar, C. Jones), 50. Drouin (MacKinnon, Rantanen), 57. Ničuškin (Makar, MacKinnon)


    Seattle Kraken: Daccord (Grubauer) – Larsson (A), Dunn, Borgen, Oleksiak, Schultz, Dumoulin – Yamamoto, Beniers, Schwartz (A) – B. Tanev, Wennberg, McCann – Bjorkstrand, Gourde (A), Tolvanen – Winterton, Wright, Kartye.
    Trenér: Dave Hakstol

    Colorado Avalanche: Georgijev (Prosvetov) – Makar (A), Toews, Byram, J. Johnson, Malinski, C. Jones, MacDermid – Rantanen (A), MacKinnon (A), Ničuškin – Tatar, R. Johansen, Drouin – L. O'Connor, Colton, Wood – Kiviranta, F. Olofsson.
    Trenér: Jared Bednar

    Rozhodčí: Hebert, Markovic – Knorr, Marquis

    Diváci: 17 151
    bahis siteleri