Pelicans Lahti – Vítkovice 0:3 (kont.) | Třinec – Skellefteå 4:3 (kon.) | Ingolstadt – Växjö 1:4 (kon.)
Biel – Färjestad 3:5 (kon.) | Rapperswil – Mannheim 4:1 (kon.) | Innsbruck – Rauma 2:2 (kon.)
konec
SC Rapperswil-Jona Lakers
4:1 (2:1, 0:0, 2:0)
Adler Mannheim
Úterý 14.11.2023, 19:45 • St. Galler Kantonalbank Arena • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:21 Martin FRK - 4:1
     
    58:21
    Rapperswil právě vstřelil branku!
    Výchozí pozice do odvety bude pro Rapperswil opravdu výborná! Nepovedenou rozehrávku brankáře Brückmanna po mantinelu totiž zachytil Rask a před bránu přihrál MARTINU FRKOVI. Brankář se sice stihl vrátit, leč proti forhendovému projektilu do pravého víka byl bezmocný. Asistence: Victor Rask.
     
    54:10
    Komplikace pro Rapperswil. V momentě, kdy švýcarský tým držel útočné pásmo, tak se zbytečného prohřešku sekání dopustil Dominic Lammer.
    44:24 Jordan SCHROEDER - 3:1
     
    44:24
    Rapperswil právě vstřelil branku!
    Hedlundova družina poprvé v zápase odskakuje na rozdíl dvou branek! Doprava dostal nahrávku Jensen a dánský útočník s hlavou nahoře přihrával k protější tyči JORDANU SCHROEDEROVI, jemuž nedělalo příliš starostí zaznamenat svou druhou trefu v utkání, bezpečně zamířil do odkryté pravé poloviny brány. Asistence: Nicklas Jensen a Luca Capaul.
     
    39:11
    Domácí čeká v závěru prostřední části oslabení. Důvodem je nedovolený zákrok Martina Frka, který objal konkurenta a rozhodčí tuto situaci vyhodnotili jako držení.
     
    21:07
    Na lavici hanby usedl dnes už podruhé útočník Mannheimu David Wolf, který před vlastní bránou příliš ostře dohrál Plachtu.
    17:11 Gian-Marco WETTER - 2:1
     
    17:11
    Rapperswil právě vstřelil branku!
    Hedlundova družina je zase o krok napřed! Martin Frk vyřešil přečíslení dvou na jednoho perfektně, po levé ruce procpal nahrávku na GIAN-MARCA WETTERA a ten poslal touš k bližší tyči, kam se Brückmann neměl šanci včas přesunout. Asistence: Martin Frk a Victor Rask.
     
    13:49
    Premiérovou početní převahu si vyzkouší i Mannheim. Na lavici hanby usedl Fabian Maier, úderem rukavicí do obličeje bolestivě udeřil Plachtu.
    11:19 Linden VEY - 1:1
     
    11:19
    Mannheim právě vstřelil branku!
    Zničehonic přichází vyrovnání! Mayer od modré vyslal přihrávku do levého kruhu na trestuhodně volného LINDENA VEYE, který dokonale překvapil Nyffelera střelou na přední tyč, brankáři proletěl puk pod betonem. Asistence: Paul Mayer a David Wolf.
    07:44 Jordan SCHROEDER - 1:0
     
    07:44
    Rapperswil právě vstřelil branku!
    Důležitý vedoucí gól střílí domácí celek, který využívá přesilovou hru! Do levého kruhu dostal nabito Moy, jehož střela se od obránce odrazila do středu k JORDANU SCHROEDEREOVI a ten bez větších problémů usměrnil touš do odkryté části brány. Asistence: Tyler Moy a Roman Červenka.
     
    06:33
    První přesilovou hru zápasu si zahrají domácí hokejisté, menší dvouminutový trest za nedovolené bránění si vykoledoval David Wolf.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 8. Schroeder (Moy, Červenka), 18. Wetter (Frk, Rask), 45. Schroeder (Jensen, Capaul), 59. Frk (Rask) – 12. Vey (Mayer, Wolf)


    SC Rapperswil-Jona Lakers: Nyffeler (Meyer) – Aebischer, Gerber, Baragano, Maier, Vouardoux, Grossniklaus, Capaul – Wick, Dünner, Forrer – Moy, Albrecht, Červenka – Lammer, Schroeder, Jensen – Frk, Rask, Wetter – Zangger.
    Trenér: Stefan Hedlund

    Adler Mannheim: Brückmann (Tiefensee) – Holzer, Murray, Jokipakka, Reul, Pilu, Gildon, Mayer – Ennis, Gaudet, Kühnhackl – Fischbuch, Maximilian Eisenmenger, Hännikäinen – Plachta, Vey, Wolf – Proske, Magnus Eisenmenger, Thiel – Saffran.
    Trenér: Johan Lundskog

    Rozhodčí: Nikolić (AUT), Baca (POL) – Cattaneo (SUI), Duc (SUI)

    Diváci: 3 515
    bahis siteleri