Chodov – Karlovy Vary 3:4 (po pr.) | Pardubice – Tatran 2:11 (kon.) | Královské Vinohrady – Bohemians 2:12 (kon.)
Vítkovice – Liberec 14:5 (kon.) | Ostrava – Mladá Boleslav 5:6 (kon.) | Sparta – BUTCHIS 10:6 (kon.)
po prodl.
FAT PIPE Florbal Chodov
3:4 (2:2, 1:1, 0:0 - 0:1)
FB Hurrican Karlovy Vary
Pátek 17.11.2023, 15:30 • SH Jižní Město • Livesport Superliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z 11. kola Livesport Superligy. Dnes se proti sobě postaví týmy FAT PIPE Florbal Chodov a FB Hurrican Karlovy Vary. Utkání začíná v 15:30.
     
    FAT PIPE Florbal Chodov

    Chodov po reprezentační pauze bude pokračovat v růžových dresech na podporu onkologicky nemocných pacientů až do konce listopadu! Chodov je zatím na třetím místě se ziskem 22 bodů! Za 10 zápasů dokázal porazit hned Spartu, Českou Lípu, Pardubice, Vítkovice, Ostravu, Bohemku, Mladou Boleslav a Liberec. Prohrál jen s Tatranem Střešovice 5:6, a s Královskými Vinohrady 3:5. Nejproduktivnějšími hráči týmu jsou Tom Odrušek s 20 kanadskými body, dále ho následuje Marek Vávra (19 KB) a Antonín Votava (16 KB). Uvidíme, jestli jim dnes doma pomohou k vítězství růžové dresy a přispějí dalšími góly na podporu onkologicky nemocných.

    FB Hurrican Karlovy Vary

    Dnešní soupeř z Karlových Varů má o dost větší starosti, protože se po 10 odehraných zápasech nachází až na třinácté pozici se ziskem pouhých čtyř bodů. Hůře už jsou na tom jen Pardubice, které mají o bod méně! Karlovy Vary v sezóně zatím vyzrály jen na jeden tým což byli BLACK ANGELS, které porazili 7:2, jen bod se jim podařilo udržet doma proti Královským Vinohradům po prohře v prodloužení 6:7. Nejproduktivnějšími hráči kádru jsou Michal Klápa se ziskem 16 kanadských bodů. Za ním jsou shodně po 14 KB Michal Strachota a Jiří Lebeda. Uvidíme, jestli proti silnému soupeři dnes na Jižním Městě dokáží uspět, šance samozřejmě má každý tým.
     
    Oba zápasy v minulé sezóně zvládl lépe Chodov, který bral všech šest bodů Doma přišla vysoká výhra 18:1, která se v nejvyšší soutěži jen tak nevidí. Naopak na hřišti Karlových Varů to už bylo vyrovnanější, ale i tak Chodov dokázal v pohodě zvítězit 7:4. Dnes rozhodně bude velký favorit Chodov, který bude chtít potvrdit roli favorita a zvítězit!

    FAT PIPE Florbal Chodov – FB Hurrican Karlovy Vary – 18:1
    FB Hurrican Karlovy Vary – FAT PIPE Florbal Chodov – 4:7
     
    Rozhodčími dnešního utkání budou pánové Michal Prouza a Petr Rogowski.
     
    Úvodní sestavy

    Chodov: Hodík (Dittrich) – Tichý, M. Šmíd, Slunečko, Sýkora, Matoušek, J. Bauer, Horký – Komárek, Jambor, Vošta, Netrefa, Vávra, Ondrušek (C), Skřivánek, Kafka, Eremiáš, Votava, V. Klápa.
    Trenér: David Podhráský

    Karlovy Vary: Draslar (Váradi) – Korbel, T. Smolka, Šmajda, Zeman, Pícha – Švarc, Lebeda, Rosa, Zahraj, L. Macháček, Hrbáček, M. Klápa (C), Hozman, Svatek, Tyl, Strachota, Šťovíček, Péc.
    Trenér: Miroslav Závora
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu a za chvíli můžeme začít. Chodov dnes oblékl růžové dresy, které bude nosit až do konce listopadu. Karlovy Vary budou hrát v bílých dresech. Přeji všem příjemnou zábavu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    0:01
    Úvodní buly vyhráli hráči Karlových Varů.
     
    0:40
    Chodov rychle sebral míček u poloviny hřiště a Komárek kombinuje s Votavou. Domácím se zatím ale nedokázalo dostat před branku Draslara.
     
    0:58
    Oba týmy střídají, protože míček přešel až přes mantinel. Rozehrávat budou hráči v bílých dresech.
     
    1:18
    Vojtěch Klápa fauloval u své střídačky Svatka, rozhodčí okamžitě přerušují hru. Hostům se zatím daří držet Chodov daleko od své branky.
     
    1:54
    Michal Klápa vystřelil jako první v zápase, ale minul branku Hodíka. Vojtěch Klápa na druhé straně měl možnost prostřelit Draslara, ale ten si střelu k levé tyči pohlídal a připisuje si první úspěšný zákrok.
     
    2:33
    Chodov se po delší době usadil před brankou Draslara, ale stále je to pouze o kombinaci kolem mantinelu, což hostům vyhovuje a nesnaží se napadat své soupeře.
     
    3:15
    Vít Hrbáček si koledoval o první dvouminutový trest v zápase, ale rozhodčí zatím nechtějí do hry zasahovat vyloučením, které bylo na hraně pravidel.
     
    3:47
    Dobře Vávra zavezl míček až před branku Karlových Varů, ale koncovka se mu vůbec nepovedla a Adam Draslar nemusel zasahovat.
     
    4:29
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov jde do vedení! Marek Šmíd skvěle nahrál ze středu hřiště na levou stranu, kde stál připravený kapitán Chodova TOM ONDRUŠEK, který dokázal střelou z první překvapit Draslara, který poprvé v zápase inkasuje! Asistence: Marek Šmíd.
     
    5:14
    Chodov je opět při chuti a snaží se přidat další gól, ale vzápětí Karlovy Vary sebraly míček u poloviny hřiště a mohou vstřelit branku.
     
    5:46
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak nakonec je branka vstřelena na druhé straně! Antonín Votava si vzal míček a běžel podél levého mantinelu, ve správný čas našel na druhé straně nabíhajícího MIKULÁŠE KOMÁRKA, který střelou do dokryté klece dává svému tým dvougólový náskok! Asistence: Antonín Votava.
     
    6:40
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se rychle dostávají zpět do zápasu! Adam Zahraj sice neproměnil svůj samostatný únik, ale MICHAL KLÁPA si dokázal stáhnout míček na svou čepel a zakončit přesně do levé části branky Hodíka, který se nedokázal včas zvednout! Asistence: Adam Zahraj.
     
    7:26
    Karlovy Vary si vyzkoušely, že proti Chodovu se dá hrát vyrovnaně a nyní je tlačí u branky Hodíka, ten zatím nemusel zasahovat.
     
    8:19
    Chodov rozehrál z hole Bauera, který zkusil vystřelit téměř z poloviny hřiště, ale střela mu sjela, Chodov zůstává nadále u branky Draslara.
     
    8:59
    Michal Klápa pouze nahodil míček na Hodíka, kterému míček vypadl před sebe, ale naneštěstí pro Karlovy Vary tam nikdo z jejich řad nebyl.
     
    9:38
    Adam Zahraj šel podél mantinelu až před branku Hodíka, předal míček Michalu Klápovi, kterému stačilo zvednout míček výš, ale to se mu nepovedlo!
     
    10:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny první třetiny.
     
    10:47
    Chodov zatím dělá zbytečné chyby v obraně, ale Karlovy Vary toto zaváhání dokázaly využít pouze jednou a to v zápase s Chodovem je málo.
     
    11:13
    Horkého střela ze středu hřiště těsně minula vzdálenější tyč branky Adama Draslara!
     
    11:54
    Dobrou střelu Votavy nadvakrát dokázala obrana Karlových Varů zablokovat. Hostující gólman nemusel zasahovat.
     
    12:24
    Matěj Korbel přihrál na Adama Zahraje, který byl jasně podražen, ale rozhodčí tento faul nebudou trestat.
     
    13:05
    Radim Slunečko nyní hledá na své polovině někoho komu by mohl nahrát, ale domácí formace teď pouze stojí na místě a na hřišti se nic prakticky neděje.
     
    13:48
    Velmi ostrý souboj mezi Strachotou a Horkým. Oba zůstali chvíli ležet na zemi, ale nakonec se zvedli a odcházejí na střídačku.
     
    14:15
    Bauer skvěle čistým soubojem poslal svého protihráče až tři metry za mantinel. Rozhodčí rozpažili , že se o faul nejednalo a hraje se dál.
     
    14:59
    Ondrušek opět předal míček na Klápu, který přetáčí celou hru až na svou polovinu. Chodov se zatím moc nedostává do vyložených šancí.
     
    15:35
    Šmídova tvrdá střela šla pouze do bloku, ale ještě drží v tlaku hosty Tom Ondrušek, který zachytil míček. Následná střela Klápy šla opět do bloku Karlových Varů.
     
    16:21
    Zahraj se snažil prostřelit Milana Tichého, ale to se mu nepovedlo! Vzápětí bude následovat trestné střílení pro Karlovy Vary, protože Klápa byl tvrdě odstrčen od branky Hodíka!
     
    16:41
    Michal Strachota se rozjel na Karla Hodíka, ale míček mu sjel v půlce nájezdu a míček se vrátil dozadu, což znamená, že pokračovat bude buly v rohu hřiště za Hodíkem.
     
    17:09
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovy Vary srovnávají díky Horkému! David Horký nejdříve ztratil míček, což dokázal napravit, ale poté míček přeběhl a jako slepý k houslím se k němu dostal MAREK HOZMAN, který vyrovnává stav zápasu! Asistence: Daniel Péc.
     
    17:54
    Velmi tvrdá rána od Bauera, který sice trefil branku, ale přesně postaveného Adama Draslara, který si připisuje další úspěšný zákrok.
     
    18:25
    Další protiútok Karlových Varů, který tentokrát domácí obrana bez problému zvládla.
     
    18:59
    Lukáš Kafka si skvěle naběhl před Draslara, ale střelou ke vzdálenější tyči minul branku Karlových Varů!
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    19:45
    Karlovy Vary drží míček na své polovině a už se nikam hnát nejspíše nebudou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina, která přinesla skvělý florbal z obou stran! Chodov skvěle vstoupil do zápasu a už v čase 5:46 vedl 2:0 a vypadalo to na další branky, jenže to se nestalo. Domácí začali dělat velké chyby, což dokázali proměnit Michal Klápa a poté i Marek Hozman. Stav je tedy po první třetině nerozhodný 2:2.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:12.
     
    Střely v první části: 10:8.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Úvodní buly vyhráli domácí hráči Chodova.
     
    20:19
    Marek Hozman se dostal rychle ke střele z první, ale Karel Hodík bez problému dokázal zasáhnout proti jeho střele.
     
    20:48
    Komárek se dostal k míčku nedovoleně a hra je přerušena. Oba týmy střídají a posílají do hry čerstvé síly.
     
    21:22
    Střela Michala Zemana byla zablokovaná mimo hřiště. Rozehrávat z poloviny hřiště bude rozehrávat Adam Zahraj.
     
    21:43
    Michal Klápa se pokusil trefit míček ze vzduchu, což se mu povedlo, ale branku Chodova minul, míček se ocitl až na tribuně za brankou.
     
    22:04
    Eremiáš se dostal ke skákavému míčku na středu hřiště, ale i on přestřeluje branku Karlových Varů.
     
    22:39
    Asi tři protiútoky nyní proběhly, ale ani jeden neskončil gólem, vždy byla na vině pokažená finální přihrávka, která nešla přesně do čepele.
     
    23:19
    Sýkorova nebezpečná střela ze středu hřiště zasáhla rameno Adama Draslara, který stále drží ve hře svůj tým!
     
    23:51
    Chodov se dostal poprvé v třetině do většího tlaku, ale opět z toho prakticky nic nebylo. Karlovy Vary vše v poklidu ubránily.
     
    24:26
    Netrefova střela byla trefená dobře ke vzdálenější tyči, ale opět skvělý Adam Draslar, který si připisuje další důležitý zákrok.
     
    25:03
    Karlovy Vary se snaží uklidnit hru za brankou a daří se jim to. Oba týmy zároveň jdou střídat.
     
    25:41
    Domácím se opět nedaří si dávat přesné přihrávky na které jsou zvyklí a po čase zbytečně ztratí balónek. Jejich soupeř se výrazně oproti první třetině zatáhl na svou polovinu.
     
    26:28
    Zemanova střela z výběhu od levého mantinelu byla sražená až za branku Hodíka. Rozehrávat budou Karlovy Vary, které předtím ještě stihnou vystřídat.
     
    26:50
    Michal Strachota nastřelil tyč domácí branky! Velké štěstí pro Chodov!
     
    27:23
    Karel Hodík tentokrát zasáhl přesně, když si sebral pro sebe odražený balónek od zadního mantinelu.
     
    27:54
    Komárkova střela z levého strany byla opět zablokovaná. Adam Draslar tak má podstatně méně práce než kdyby mu spoluhráči nepomáhali.
     
    28:32
    Hra se nám dost zklidnila z obou stran a ani jeden z týmů teď moc nechce jít do útoku.
     
    29:04
    Karlovy Vary budou mít k dispozici rozehrávku téměř z hranice velkého brankoviště! Vzápětí ale rozehrávka hostů vůbec nevyšla a Hodík v klidu sbírá balónek.
     
    29:41
    Dlouhá kombinace Chodova kolem branky Draslara je stále bez střely na branku. Vzápětí střela Marka Vávry šla pouze mimo branku. Rozehrávat budou Karlovy Vary.
     
    30:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny dnešního zápasu.
     
    30:45
    Sýkora kombinuje s Tichým na polovině hřiště. Karlovy Vary jsou stále v hlubokém bloku, který jim dnes zatím vychází na jedničku.
     
    31:13
    Hostující realizační tým povzbuzuje hráče, kteří moc dobře vědí, že dnes by mohli Chodov zaskočit.
     
    31:31
    Adam Zahraj opět utekl svému strážci a přihrával na druhou stranu, kde byl nabíhající Michal Klápa, který měl ale míček před sebou a branku Hodíka přestřelil!
     
    32:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovy Vary jdou do vedení! Michal Klápa nikam s přihrávkou nepospíchal, nahrál přesně na sběhnutého MATĚJE KORBELA, který střelou do levého horního rohu posílá svůj tým do vedení! Asistence: Michal Klápa.
     
    32:57
    Chodov je vedoucí brankou Hurikánů opařený, ale v tuto chvíli se snaží o rychlé vyrovnáním, což se zatím nekoná.
     
    33:25
    Obrovská šance Marka Vávry, který dostal přesnou krosovou přihrávku, ale míček zbytečně moc podebral a přestřelil branku Adama Draslara!
     
    33:56
    Marek Šmíd se skvěle prokličkoval až před Draslara, ale opět šla střela Chodova mimo branku, domácí to brankáři Karlovým Varům velmi usnadňují.
     
    34:31
    Karlovy Vary v klidu kombinují na své polovině, vzápětí přišla menší chyba, kterou Smolka vyřešil skvělým blokem.
     
    35:10
    Jiří Lebeda se dostal do samostatného úniku, sice Hodíka chytře položil na zem, ale z úhlu nedokázal zakončit přesně a minul branku!
     
    36:01
    Chodov se stále snaží dostat do většího tlaku, ale Karlovy Vary budou chtít do konce druhé třetiny udržet vedení o jednu branku.
     
    36:44
    Adam Draslar skvěle vychytal Toma Ondruška, když se skvěle přesunul a drží svůj tým v náskoku o jednu branku!
     
    37:14
    Další výborný zákrok Draslara, který si opět vyšlápl na Toma Ondruška! Neuvěřitelně dnes chytá gólman hostí!
     
    37:50
    Chodov nyní získal míček nedovoleným způsobem. Z rohu za svou brankou nyní bude rozehrávat tým Karlových Varů.
     
    38:28
    Komárkova zbytečně uspěchaná rána byla opět nepřesná a Draslar nemusel tentokrát zasahovat.
     
    38:54
    Další obrovská šance Chodova byla nevyužita! Ve vyložené šanci byl tentokrát Vávra.
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:31
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov se přeci jen dokázal prosadit a srovnává stav utkání na 3:3! Mikuláš Komárek dokázal přesně nají přes celé brankoviště volného VOJTĚCHA KLÁPU, který přesně dokázal zakončit míček do branky Draslara! Asistence: Mikuláš Komárek.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi druhá třetina, která přinesla 2 branky! Karlovy Vary až ve 33. minutě se dostali do vedení po střele Matěje Korbela. Chodov dokázal srovnat až v závěru druhé třetiny, když se prosadil Vojtěch Klápa. Stav je tedy po druhé třetině nerozhodný 3:3.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:51.
     
    Střely ve druhé části: 10:10.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Úvodní buly vyhráli hráči Chodova.
     
    40:40
    Velmi aktivní jsou zatím hosté, kteří sice nemají balónek na svých holích, ale snaží se ho právě aktivitou získat.
     
    41:19
    Komárkovu nebezpečnou střelu vyrazil mimo branku pryč Adam Draslar, který tak stále drží naději pro Karlovy Vary, aby dnes z Jižního Města odjeli s nějakým bodovým ziskem.
     
    41:33
    Skvělou nahrávku Marka Vávry zachytil Tom Ondrušek, který střílel z první, ale trefil pouze horní tyč hostující branky!
     
    42:16
    Karlovy Vary se dostaly k balónku a nikam s ním nespěchají. Chodov má stále dostatek času a nechce riskovat, že propadne.
     
    42:48
    Domácí se dostali velmi rychle k míčku, ale zatím pouze kombinují na své polovině.
     
    43:18
    Smolka se dostal k míčku za brankou Hodíka, kde byl dlouho souboj o plastový balónek, ten nakonec vybojovali hráči v růžových dresech.
     
    43:59
    Chodov rozehrál z rohu hřiště za brankou Draslara, ale vše se bude znovu opakovat, protože hostující obrana opět míček srazila až mim mantinel.
     
    44:37
    Oba týmy v poklidném tempu střídají, po chybě Vávry se dostal k míčku Péc, ale ten se nedokázal dostat ke střele a byl o míček obrán.
     
    45:15
    Dnešní utkání sleduje 287 diváků!
     
    45:51
    Karlovy Vary dlouho už nedokázaly udržet míček déle než pár vteřin. Chodov se stále více a více dostává do větších příležitostí, ale k brance to zatím nevedlo.
     
    46:39
    Milan Tichý vystřelil od pravého mantinelu, ale hostující gólman opět nemusel zasahovat, protože tento míček šel mimo jeho pracoviště.
     
    47:08
    Michal Klápa měl volného Adama Zahraje u levé tyče, kam sice dával míček, ale Karel Hodík si povyjel a zneškodnil skvěle příležitost hostů!
     
    47:49
    Pomalu se budeme přesouvat do druhé poloviny třetí třetiny a stále Karlovy Vary senzačně drží remízu s Chodovem, ovšem domácí mají stále dost času na skórování.
     
    48:55
    Mikuláš Komárek dostal zpětnou přihrávku přes kros, ale nedokázal zakončit do branky Draslara a přestřelil!
     
    49:25
    Ondrušek se snažil procpat míček na střed hřiště, ale to se mu nepovedlo a Chodov bude rozehrávat z útočné poloviny.
     
    50:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny třetí třetiny.
     
    50:25
    Dobrá příležitost pro hosty, kdy se Adam Zahraj dostal do zakončení, ale Karel Hodík vyřešil vše úspěšným zákrokem.
     
    50:46
    Mikuláš Komárek už dnes vystřelil asi po šesté v zápase, ale opět brankář hostů nemusel zasahovat.
     
    51:09
    Třetí perioda se velmi rychle blíží ke konci, protože rozhodčí zbytečně nepřerušují hru a Chodov pokud chce vyhrát, tak by se měl velmi snažit.
     
    51:43
    Macháček byl na hranici pravidel faulovaný, ale Michal Prouza rozpažil a rozehrávat bude domácí tým.
     
    52:16
    Jiří Lebeda podnikl výlet do útoku, ale byl rychle zablokovaný Bauerem, který míček za brankou sbírá a rychle rozehrává na své spoluhráče.
     
    53:03
    Karlovy Vary šly do rychlého protiútoku, ale opět z toho nic většího nebylo.
     
    53:45
    Matěj Jambor se dokázal dostat velmi snadně až před Draslara, ale nedokázal míček dostat ke vzdálenější tyči!
     
    54:14
    Na druhé straně byla velmi dobrá možnost pro Macháčka, ale nedokázal dostat míček do branky, protože mu míček sjel.
     
    54:38
    Karlovy Vary v posledních minutách se nebojí chodit do protiútoku a chtějí zápas rozhodnout ještě v základním hracím čase.
     
    55:17
    Chodov sice dostal výhodu, ale rozhodčí nakonec odpískali nedovolený faul od Smolky. Oba týmy střídají.
     
    55:52
    Ostrý souboj u mantinelu za Hodíkem řeší rozhodčí zatím domluvou. Oba hráči, kteří se do potyčky dostali se rozcházejí v dobrém.
     
    56:34
    Pomalu se nám blíží konec třetí třetiny a tým, který dokáže nyní vstřelit branku tak bude na půl vítěz.
     
    57:06
    Výborný zákrok Draslara, který stále drží svůj tým! Nyní se vyznamenal skvělým a rychlým přesunem.
     
    57:41
    Tom Ondrušek se dostal do velké příležitosti ve středu hřiště, ale trestuhodně přestřelil branku Karlových Varů!
     
    57:55
    Oddechový čas pro tým FAT PIPE Florbal Chodov.
     
    58:28
    Daniel Péc běžel sám na Karla Hodíka, který ale nemusel zasahovat, protože hráč hostí trestuhodně minul branku!
     
    59:01
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
     
    59:20
    Vošta se dostal k zakončení z pravé strany, ale domácímu celku se opět nepodařilo zamířit přesně do branky.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Je za námi třetí třetina, která nepřinesla ani jednu branku a v tomto utkání půjdeme do prodloužení! Prodloužení se bude hrát 5 minut 3 na 3, pokud nepadne branka budou následovat samostatné nájezdy.
     
    Střely ve třetí části: 9:3.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:01
    Úvodní buly vyhráli hráči Karlových Varů.
     
    60:44
    Karlovy Vary jasně ukazují, že s míčkem nikam spěchat nebudou a chtějí si vynutit samostatné nájezdy.
     
    61:07
    Klápovu nebezpečnou střelu dokázal vyrazit Hodík před sebe, kde vše řeší obrana Chodova.
     
    61:56
    Pozor! Uvidíme trestné střílení pro Karlovy Vary! Zahrávat ho bude Michal Klápa.
     
    61:56
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovy Vary rozhodují v prodloužení! MICHAL KLÁPA si skvěle rozhýbal brankáře Hodíka a střelou k levé tyči dokázal zamířit přesně a prostřeli domácího gólmana! Bez asistence.
     
    Konec zápasu.
     
    Branky a nahrávky: 5. Ondrušek (M. Šmíd), 6. Komárek (Votava), 40. V. Klápa (Komárek) – 7. M. Klápa (Zahraj), 18. Hozman (Péc), 33. Korbel (M. Klápa), 62. M. Klápa (TS). Vyloučení: 0:0. Využití: 0:0. Zásahy brankářů: 20:26. Diváci: 287. Rozhodčí: Michal Prouza a Petr Rogowski.
     
    Je konec! Karlovy Vary nečekaně zaskočily svého soupeře, který chtěl dnes jasně brát tři body, ale Chodov bere pouze jeden bod. Hurikáni si polepší na šest bodů. Domácí celek na 23 bodů.
     
    To je ode mě vše a děkuji vám za pozornost. (17:25:53)

    Adam Náhončík

    Branky a nahrávky: 5. Ondrušek (M. Šmíd), 6. Komárek (Votava), 40. V. Klápa (Komárek) – 7. M. Klápa (Zahraj), 18. Hozman (Péc), 33. Korbel (M. Klápa), 62. M. Klápa (TS)


    Využití: 0:0. Zásahy brankářů: 20:26.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Dittrich (Hodík) – Tichý, M. Šmíd, Slunečko, Sýkora, Matoušek, J. Bauer, Horký – Komárek, Jambor, Vošta, Netrefa, Vávra, Ondrušek (C), Skřivánek, Kafka, Eremiáš, Votava, V. Klápa.
    Trenér: David Podhráský

    FB Hurrican Karlovy Vary: Váradi (Draslar) – Korbel, T. Smolka, Šmajda, Zeman, Pícha – Švarc, Lebeda, Rosa, Zahraj, L. Macháček, Hrbáček, M. Klápa (C), Hozman, Svatek, Tyl, Strachota, Šťovíček, Péc.
    Trenér: Miroslav Závora

    Rozhodčí: Michal Prouza a Petr Rogowski

    Diváci: 287
    bahis siteleri